AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ενα φιλαρακι ειδε αυτην την μητρηκη σε προσφορα στο eshop και θελει να την παρει. Θα βαλλει τον 4790k . Τι γνωμη εχετε για αυτη την μητρηκη; ειναι καλη;
skopelmix Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Απο τις καλύτερες z97 σε features και oc και με τις τιμες σήμερα είναι ευκαιρία http://www.tomshardware.com/reviews/best-intel-amd-motherboard,3902.html 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ευχαριστω πολυ. και εγω απο οτι ειδα φαινεται Αξιοπιστη.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πρώτη τιμή skroutz 185 ευρώ, το eshop πραγματικά έβαλε μια καλή τιμή, πες στον φίλο σου να την προλάβει γιατί αξίζει με χίλια.
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 την εχουμε παραγγειλει. και εγω που ειδα την τιμη ζηλεψα. ειχα δωσει 180 νομιζω για την gigabyte z97x gaming 5 και απο οτι βλεπω η asrock ειναι καλυτερη. 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 η μητρηκη ηρθε. με μια πρωτη ματια φαινεται φανταστικη. το bios ειναι καλυτερο απο την gaming 5 που εχω.αρκετα πιο ευκολο. τωρα μενει σε oc να δουμε τι κανει. το μονο αρνητικο της ειναι το χρωμα. θα την προτιμουσα σε μαυρο χρυσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα