Προς το περιεχόμενο

Free MMORPG

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά μεγάλη μάπα το game μιλάμε....10χρονια πίσω τα games δεν ήταν τόσο χαλια, δυστυχώς ξενέρωσα :(

μιας και μάλλον σου ξέφυγε, το ξαναβάζω :

λίγος χρόνος και mmo είναι ασύμβατες έννοιες, τεσπα υπαρχουν διάφορα τσάμπε που ψιλοπαίζονται πχ runes of magic, allods, perfect world. for more info http://www.onrpg.com/MMO/Free-MMORPG

όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω αν περιμένεις βρεις στα free2play τίτλους επιπέδου wow, aion κλπ θα μείνεις με την όρεξη

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys έχω παίξει και wow και Aion official , δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αρκεί να αξίζει...πχ το Αion πάτωσε και αποδείχτηκε μεγάλη πατάτα στο endgame...

wow e φτάνει ποια...τόσα χρονια....

LOTRO δεν έχω παίξει, το σκέφτομαι απλά δεν ξέρω αν έχουν κόσμο η servers και γενικά αν αξίζει να αρχίσει κάποιος.

Δημοσ.

κατέβασε trial και αποφασίζεις, υπάρχει για aoc, lotr, warhammer (αυτό έχει endless trial μόνο που δεν ξεπερνας το lvl 11), everquest, daoc, ddo και πολλά άλλα..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντελως. Απλα κατεβαζεις τον client, κανεις την εγκατασταση, φτιαχνεις γρηγορα γρηγορα το account σου και εισαι ετοιμος να παιξεις.

Δημοσ.

παιδιά 1 είναι το free και γαμάτο game

allods online.

σήμερα βγάζει και το update και θα γίνει super duper

δοκιμαστετο και θα δείτε

είμαστε στο server ισα και έχουμε το καλους όχι τους imperial.

έχουμε και ελληνική clan περίπου 40άτομα.

ελάτε και εσείς

η clan λέγεται spartans κάντε μου whisper πεζό με όνομα Tsounami

Δημοσ.

δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω όλα τα post: εγώ ένα φεγγάρι έπαιζα regnum (http://www.regnumonline.com.ar/) που ειναι τσαμπέ και έχει αρκετά καλά γραφικά αλλά πιο πολύ hack n slash.....

για έλληνες δεν ξέρω γιατί έπαιζα με ένα ιταλικό clan αλλά άμα έχεις καλή παρέα βγάζει τρελό γέλιο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου πε ενα φιλαρακι να δω αυτο http://martialempires.gamigo.com/

teaser:

[ame]

[/ame]

ειναι σαν hitmix των f2p mmos.Βαλανε και το xtrap to οποιο ακομα δεν εχει γινει bypass.Εμενα δεν μου εκανε και πολυ κου-κου.(Καταραμενο wow τετοια πρεζα που θα ξαναβρω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

;) Και εγώ με τη φίλλη μου ( και με μιά τρελοπαρέα) ασχοληθήκαμε με το Shayia για 2 χρόνια αλλά όταν παντρεφτήκαμε και ήρθε το μπεμπί (ή Μαριρένα) δεν είχα χρόνο πλέον να ασχολούμαι με griding και να πληρώνω time limited αντικείμενα και wow μηνιέες συνδρομές και έτσι τα παράτησα.

Αρκετό κερό αργότερα ψάχωοντας το ίντερνετ βρήκα ενα free mmo με ingame bot mode, έτσι μπορούμε να χαλαρόνομε καμιά ώρα το βραδάκι χωρίς να χρειάζεται είμαστε κολημένοι, με τις όρες , επίσης δέ χρειαζεται να αγοράζομε time limited αντικείμενα και τι βγάζομε πολύ πολύ πιό φτηνά. Jade dynasty λεγεται το παιχνίδι και έχει 15 realms για να μήν τσακόνονται οι παίχτες για 1 mob

Οποιος θέλει να το δεί και να παρει και ενα εξτρα μπαούλο που ανοιγεις καθε 10 lvl με πολλά extra αντικείμενα μπορεί να χρισιμοποιήσει την δικιά μου πρόσκληση στο παιχνίδι

-------------------------------------------------------

Come and play Jade Dynasty with me!

In Europe Wildlands PvP, my name is marirena. My Inductor ID is 4050072X020805076002116Z3f8d22

ΠΡΟΣΟΧΗ Για να παρεις το χρυσό μπαούλο επικολάς το ID τι στιγμή που που φτιάχεις τον πρώτο σου χαραχτήρα

------------------------------------------------------

το μόνο του ελάτομα είναι οτι άμα θές να ασχοληθείς με αφτό το παιχνίδι μετά το lvl 90 πρέπει να αγοράσεις αποθηκευτικό χώρο ( invertory )

Καλή διασκέδαση και μήν τρότε πολυ χρόμο σε mmo και μήν πληρόσετε ποτέ σε κανένα mmo time limited αντικείμενα.

Επεξ/σία από gameclub4000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
παιδιά 1 είναι το free και γαμάτο game

allods online.

κάντε μου whisper πεζό με όνομα Tsounami

το κατεβαζω να το δω μονο και μονο για το ονομα σου

tsounami ελεγαν ενα παιδι στο shaiya τι μου θυμισες τωρα πλακα ειχε

Επεξ/σία από gameclub4000
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...