Προς το περιεχόμενο

Free MMORPG

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το καλύτερο όλων (πιστεύω), είναι το Soul of the Ultimate Nation (S.U.N) δε μπόρεσα να το παίξω γιατί δε γουστάρει IP από Greece. Αν κάποιος ξέρει κάτι welcome !!

Έφτασα ένα λέβελ και μετά το παράτησα χωρίς δισταγμό. Ευχάριστα γραφικά, αλλά σε μια φάση γίνεται ΒΑ-ΡΕ-w8 for it-ΤΟ.

Warriors of the 3 Kingdoms (κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει κάποια σχέση με το C9 ( Continent of the Ninth ). Όποιος ξέρει κάτι, welcome)

Υπάρχει ένα σάιτ που λέγεται ΓιουΤιούμπ.. εκεί μπορείς να δεις πως δεν έχει καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, σχέση με Σι9*. Ακόμη ένα γκέυμ βασισμένο στο στόρυ των 3ων δυναστιών της Κίνας.

Σφάξε-σφάξε σαν να παίζεις Ντάιναστη Γουόριορς, μόνο που καλύτερα για μένα θα ήταν να παίξεις το αυθεντικό Ντάιναστη Γουόριορς (όνλαιν εννοείται).

(Ίσως για την Ελλάδα ότι δεν είναι Πόιντ εντ κλίκ είναι Σι9 :P)

(Δεν μπαίνουν Αγγλικά στο κίμπορντ και γράφω σαν κάγκουρας.. :-()

Δημοσ.
Έφτασα ένα λέβελ και μετά το παράτησα χωρίς δισταγμό. Ευχάριστα γραφικά, αλλά σε μια φάση γίνεται ΒΑ-ΡΕ-w8 for it-ΤΟ.

Υπάρχει ένα σάιτ που λέγεται ΓιουΤιούμπ.. εκεί μπορείς να δεις πως δεν έχει καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, σχέση με Σι9*. Ακόμη ένα γκέυμ βασισμένο στο στόρυ των 3ων δυναστιών της Κίνας.

Σφάξε-σφάξε σαν να παίζεις Ντάιναστη Γουόριορς, μόνο που καλύτερα για μένα θα ήταν να παίξεις το αυθεντικό Ντάιναστη Γουόριορς (όνλαιν εννοείται).

(Ίσως για την Ελλάδα ότι δεν είναι Πόιντ εντ κλίκ είναι Σι9 :P)

(Δεν μπαίνουν Αγγλικά στο κίμπορντ και γράφω σαν κάγκουρας.. :-()

Για το Soul of the Ultimate Nation, καλά όλα αυτά που λες, αλλα δε μπορώ να το παίξω μιας και βλέπει την IP μου απο Ελλάδα και μου πετάει παράθυρο.. εσύ πως τα κατάφερες δε ξέρω, για πες..

Οι ομοιότητες που έχω παρατηρήσει στο C9 και στο Warriors of the 3 Kingdoms είναι 2 βασικές. Ο τρόπος επίθεσης από και προς περιβάλλον, όπως και τα σημεία teleporting. Θες να πεις πως δεν σου κάνουν κάτι αυτές οι ομοιότητες;

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

by the way ! Ωραίο το youtube !! που το ανακάλυψες...

Δημοσ.

Όταν κάνατε account βαλετε πως είστε απο Ελλάδα? Γιατλι εγώ εδώ και δύο βδομάδες παίζω κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Όταν κάνατε account βαλετε πως είστε απο Ελλάδα? Γιατλι εγώ εδώ και δύο βδομάδες παίζω κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σοβαρά; εγώ στην αρχή έβαλα πως είμαι απο Ελλάδα και μετά προσπάθησα και έβαλα στο ίδιο account άλλη χώρα αλλα τίποτα.. θα δοκιμάσω να κάνω άλλο account thanks !!

Ποια χώρα έβαλες και δουλεύει;

Δημοσ.

Κάτσε μισό λεπτό... μιλάμε για το Soul of the Ultimate Nation ;

έμενα καταρχήν με ανάγκασε να το ξεκινήσω μέσω ijji REACTOR κι εσένα το ίδιο ;

Δημοσ.

Ναί μιλάω για το Soul of the ultimate nation της webzen. Εγώ συγκεκριμένα έκανα το account και έβαλα για χώρα Greece, κατέβασα τον client απο torrent, έκανα την εγκατάσταση όπου σου βγλαζει ενα shortcut στην επιφάνεια εργασίας που όταν σου τρέχει μπαίνει στην σελίδα http://sunonline.webzen.com/ βάζεις username και password, πατάς start game που σου έχει ακριβώς απο πάνω, σου ανοίγει το παράθυρο για να κάνει τα update που χρειάζεται (άν έχει) πατάς start game και δουλεύει μια χαρά.

Μην με παρεξηγήσεις τα έγραψα βήμα βήμα μήπως δεν έχεις κάνει κάτι. Το ijji Reactor που είπες δεν ξέρω τι είναι. Προσωπικά παίζω στον EU server στο channel1.

Δημοσ.
πείτε και σε μένα ρε guys κανένα game να παίξω , δεν την παλεύω άλλο σκυλοβαριέμαι στον ελεύθερο χρόνο μου :(

Battle of Immortals

Perfect World και μερικά άλλα εδώ

Δημοσ.
Ναί μιλάω για το Soul of the ultimate nation της webzen. Εγώ συγκεκριμένα έκανα το account και έβαλα για χώρα Greece, κατέβασα τον client απο torrent, έκανα την εγκατάσταση όπου σου βγλαζει ενα shortcut στην επιφάνεια εργασίας που όταν σου τρέχει μπαίνει στην σελίδα http://sunonline.webzen.com/ βάζεις username και password, πατάς start game που σου έχει ακριβώς απο πάνω, σου ανοίγει το παράθυρο για να κάνει τα update που χρειάζεται (άν έχει) πατάς start game και δουλεύει μια χαρά.

Μην με παρεξηγήσεις τα έγραψα βήμα βήμα μήπως δεν έχεις κάνει κάτι. Το ijji Reactor που είπες δεν ξέρω τι είναι. Προσωπικά παίζω στον EU server στο channel1.

Φυσικά και δε σε παρεξηγώ ισα ισα ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες γιατι αποτι κατάλαβα κατι παίζει. Εγω το κατέβασα απο το site σους ακολούθησα ολα τα step που έλεγε κλπ με αποτέλεσμα το game να μην τρέχει με τον τρόπο που περιέγραψες αλλα να πρέπει να τρέξεις αυτον τον client (ijji REACTOR) που μου πέρασε που εχει ενα κάρο games μέσα σε μια λίστα, + το S.U.N. Οσο κιαν δοκίμασα να ξεφορτωθώ τον client και να το τρέξω σκέτο δε γινόταν. Παίζει να προσπαθήσω σήμερα πάλι, το game δείχνει να αξίζει.

Δημοσ.

Ναί προσωπικά πιστεύω πως για free είναι πολύ καλό, ίσως και το πιό καλό, άλλο ένα καλό είναι πως δεν υπάρχουν cheats οπότε το απολαμβάνεις ακόμα καλύτερα. Κάνε όπως σου είπα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
καλά μεγάλη μάπα το game μιλάμε....10χρονια πίσω τα games δεν ήταν τόσο χαλια, δυστυχώς ξενέρωσα :(

Δεν είναι παιχνίδια για να τα ξεκινήσεις και να μείνεις μ@λάκας από το επίπεδο τους, είναι παιχνίδια για να σκοτώσεις την ώρα σου.

Αν θέλεις MMORPG επιπέδου WoW και LOTR σε free κάτι ψάχνεις λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...