whiteman7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμασε runes of magic με διαφορα το καλυτερο free πολυ καλυτερο και από το ΑΙΟΝ, πίστεψε με
dimiboy82 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 γεια σασ παιδια ξερει κανεισ ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο free mmorpg θελω να ειναι ολα στα ελληνικα ομωσ.ευχαριστω
Jimys2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 γεια σασ παιδια ξερει κανεισ ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο free mmorpg θελω να ειναι ολα στα ελληνικα ομωσ.ευχαριστω Το.....ανύπαρκτο ίσως!! ακούγεται καλό :Ρ
alex kalpakidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλουτσικο είναι το conquer ψάξε μια και δες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dimiboy82 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 εχεισ δικιο φιλε για τη λεξη ανυπαρκτο για καποιοο ελληνικο.δοκιμασα και γω το runes of magik και πιστευο οτι ειναι εντελωσ μουφα.ενα πολυ καλο παιχνιδι που παιζω εδω και 2 μαηνες ειναι το shaiya ειναι φανταστικο παιδια δοκιμαστε το αξιζει τον κοπο και ειναι free.μπορειται να το κατεβασεται απο Aeria games οτι ποιο καλυτερο free εχω παιξει..
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Με 15 ευρουλακια εχεις Guild Wars και καθαρισες.
sabolion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Θέλω να μου προτείνετε ένα που να ανεβαίνεις εύκολα lvl και να έχει εντυπωσιακά skills και σε μικρά lvl... Ποιο θα μου προτείνατε???
whiteman7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Shayia...που το θυμηθηκες, το λενε και bot-shayia....μακρια, το παιχνιδάκι ειναι λερα
mrunbox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Κάτα την ταπεινή μου άποψη δεν θα βρείς MMO όπως θα έπρεπε να είναι και να είναι τζάμπα. Πήγαινε με μια λύση που χρειάζεται να βάλεις το χέρι στην τσέπη,είτε αλλιώς ασχολήσου με άλλο είδος.
vvalantiss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια παιζει κανεις ΚΑΜΠΑΛ....μπορει να μου δωσει κανενας πληροφοριες
eorisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ωραίο topic. Έχετε δίκιο. Κανένα MMORPG του εμπορίου δεν αξίζει αυτή τι στιγμή για αγορά. Περιμένω το TERA και το C9. ..anyway FREE MMORPGs: Το καλύτερο όλων (πιστεύω), είναι το Soul of the Ultimate Nation (S.U.N) δε μπόρεσα να το παίξω γιατί δε γουστάρει IP από Greece. Αν κάποιος ξέρει κάτι welcome !! Το Silkroad Online, οι server είναι πίτα, αν είναι να περιμένεις να αδειάσουν δε θα παίξεις ποτέ.. Προτείνω τα παρακάτω: Warriors of the 3 Kingdoms (κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει κάποια σχέση με το C9 ( Continent of the Ninth ). Όποιος ξέρει κάτι, welcome) Dungeons & Dragons Allods Online Sword of the New World Battle of the Immortals Global Rohan Blood Feud Karos Online LastChaos NeoOnline Perfect World Rappelz World Of Kung Fu Shaiya Requiem Runes of Magic A.V.A Online Και κάποια Cartoon Style: Florensia Ether Saga Online Fiesta Online Flyff GhostX Enjoy !
barbarian21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παιδες κανένα MMORPG free free για να περνάει η ώρα,υπάρχει;
telarin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παιδες κανένα MMORPG free free για να περνάει η ώρα,υπάρχει; λίγος χρόνος και mmo είναι ασύμβατες έννοιες, τεσπα υπαρχουν διάφορα τσάμπε που ψιλοπαίζονται πχ runes of magic, allods, perfect world. for more info http://www.onrpg.com/MMO/Free-MMORPG
Προτεινόμενες αναρτήσεις