Προς το περιεχόμενο

Free MMORPG

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σασ παιδια ξερει κανεισ ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο free mmorpg θελω να ειναι ολα στα ελληνικα ομωσ.ευχαριστω

Δημοσ.
γεια σασ παιδια ξερει κανεισ ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο free mmorpg θελω να ειναι ολα στα ελληνικα ομωσ.ευχαριστω

Το.....ανύπαρκτο ίσως!! ακούγεται καλό :Ρ

Δημοσ.

εχεισ δικιο φιλε για τη λεξη ανυπαρκτο για καποιοο ελληνικο.δοκιμασα και γω το runes of magik και πιστευο οτι ειναι εντελωσ μουφα.ενα πολυ καλο παιχνιδι που παιζω εδω και 2 μαηνες ειναι το shaiya ειναι φανταστικο παιδια δοκιμαστε το αξιζει τον κοπο και ειναι free.μπορειται να το κατεβασεται απο Aeria games οτι ποιο καλυτερο free εχω παιξει..;)

Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να μου προτείνετε ένα που να ανεβαίνεις εύκολα lvl και να έχει εντυπωσιακά skills και σε μικρά lvl...

Ποιο θα μου προτείνατε???

Δημοσ.

Κάτα την ταπεινή μου άποψη δεν θα βρείς MMO όπως θα έπρεπε να είναι και να είναι τζάμπα. Πήγαινε με μια λύση που χρειάζεται να βάλεις το χέρι στην τσέπη,είτε αλλιώς ασχολήσου με άλλο είδος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραίο topic. Έχετε δίκιο. Κανένα MMORPG του εμπορίου δεν αξίζει αυτή τι στιγμή για αγορά. Περιμένω το TERA και το C9. ..anyway

FREE MMORPGs:

Το καλύτερο όλων (πιστεύω), είναι το Soul of the Ultimate Nation (S.U.N) δε μπόρεσα να το παίξω γιατί δε γουστάρει IP από Greece. Αν κάποιος ξέρει κάτι welcome !!

Το Silkroad Online, οι server είναι πίτα, αν είναι να περιμένεις να αδειάσουν δε θα παίξεις ποτέ..

Προτείνω τα παρακάτω:

Warriors of the 3 Kingdoms (κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει κάποια σχέση με το C9 ( Continent of the Ninth ). Όποιος ξέρει κάτι, welcome)

Dungeons & Dragons

Allods Online

Sword of the New World

Battle of the Immortals

Global Rohan Blood Feud

Karos Online

LastChaos

NeoOnline

Perfect World

Rappelz

World Of Kung Fu

Shaiya

Requiem

Runes of Magic

A.V.A Online

Και κάποια Cartoon Style:

Florensia

Ether Saga Online

Fiesta Online

Flyff

GhostX

Enjoy !

Δημοσ.
Παιδες κανένα MMORPG free free για να περνάει η ώρα,υπάρχει;

λίγος χρόνος και mmo είναι ασύμβατες έννοιες, τεσπα υπαρχουν διάφορα τσάμπε που ψιλοπαίζονται πχ runes of magic, allods, perfect world. for more info http://www.onrpg.com/MMO/Free-MMORPG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...