Spyrus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αυτά που αξίζουν σε γραφικά είναι το Runes Of Magic και το Dungeon & Dragons OnLine Το πρώτο όμως δεν έχει ακόμα shared stash allowed και το δεύτερο με DX10 προκαλεί memory leaks.
looneygeorge Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καθ'οτι νέος στο "επάγγελμα" θέλω να ασχοληθώ με κάποιο παιχνιδάκι που να μην εχει (ακόμα) χαράτσι.. Αν δω οτι μου αρέσει στο μακρινό μελλον ίσως να αρχίσω να πληρώνω αλλα μεχρι τοτε.. Ακουω προτάσεις λοιπον!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν χίλιοι MMORP τίτλοι ρε τύπε.. Πες μας τι είδος θες ακριβώς? Θες Fantasy με μάγους και πετραχήλια ή θες guns και modern stuff? Θες να βασίζεται στο Grind στα Gears και στη clan/guild ή καθαρά στις δυνατότητες του κάθε παίχτη? Σε πειράζει αν τα γραφικά του είναι μέτρια έως κακά (τύπου WoW) αλλά με ενδιαφέρον Gameplay ή το θες eye-candy? Το θες 2D ή 3D? Στο Gamestyle θες να παίζεις με WASD (directions) και με mouse ή σε βολεύει ΜΟΝΟ με Mouse. (ανάλογα εμπειρίας, πολλοί γνωστοί μου τσινάνε με το WASD) Και γενικά τι άλλο θα ήθελες μέσα στο Game? Να ξέρεις, τα καλύτερα MMORPG νέας γενιάς θα κυκλοφορήσουν ΚΑΙ στην EU τώρα το 2010.. αν έκανες και υπομονή μερικούς μήνες, ακόμα καλύτερα θα ήταν. (Θα είναι P2P όμως)
looneygeorge Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 αμα σου πω οτι δεν ειχα σκεφτει τι ακριβως ηθελα μεχρι που με ρωτισες τι θα μου πεις? Θέλω μαγους και πετραχειλια, να στηρίζεται στον καθε παιχτη αλλα να υπάρχουν δυνατότητες ψιλο-clan γτ δεν ειμαι και πολύ κοινωνικός παίχτης, 3d και για το mouse-wasd δεν με ενιδιαφερει ιδιαίτερα... Ε καλα δεν θα το παρω για να λιώσω οπότε αμα βγει τπτ καλό θα το ξεκινήσω... απλα ρε παιδί μου ετσι λίγο για την εμπειρια ψάχνω κάτι να μην το εγκαταστήσω και το σκυλοβαρεθω στο τεταρτο απλα επειδη δεν θα το κανω και επάγγελμα να μην το πληρώνω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν.. YouTube is your friend. F2P είπες. (Τα καλύτερα δυστυχώς δεν θα στα αναφέρω, διότι λογικά δεν θα έχεις όρεξη να μασκαρεύεις την IP σου.. να περνάς αλλοδαπά Registrations, και να παίζεις ένα Game σε ξένη γλώσσα) Ρίξε μια ματιά λοιπόν.. στα: Karos Online - Άνοιξε μετά το τελευταίο (3ο) CBP πριν 1-2 μήνες max και γενικά είναι φρέσκο MMORPG του στυλ (almost copiaς) του γνωστού Lineage2. Requiem - Το μοναδικό Horror MMORPG. Είναι κάπως dark η όλη ατμόσφαιρα. Κάθε skill που κάνεις μπορεί να γίνει σαν finisher σε κάθε mob (ανάλογα το mob, και τα κομμάτια που θα του φύγουν). Δουλεύει με WASD και clicks (αρκετά καλό) και έχει πολλά classes/skills. CabalOnline (ψάχνεις Private Server) - ΠΟΛΥ καλό PvP system, με τα εφέ του και την μαγκιά του. Προσπαθεί να υιοθετήσει ένα Action style.. Δες τα JadeDynasty, ThePerfectWorld, Rohan Online, Rappelz, Silkroad (εμένα δεν μου άρεσαν). Δε μπορεί ένα από αυτά να μην σου αρέσει.. άλλωστε ψάχνεις κάτι να σε απασχολήσει για την ώρα. Κάτι "ΤΖΑΜΑΤΟ" πάντως δεν θα βρεις πέρα της παραπάνω παρένθεσης.. Ο κοσμάκης περιμένει τις νέες κυκλοφορίες σύντομα..
NightStrike12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα παίδες, μπορεί κανένας να μου προτήνει κάποιο καλό MMORPG? Ψάχνω εδώ και μέρες με ένα φιλαράκι και δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο. Οπότε είμαι όλος αυτιά αν ξέρετε κάτι
chris2barca Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμασε το silkroad online.... κανε free λογαριασμο στην σελιδα και κατεβασε τo.... ειναι η πρώτη επιλογη: http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1C1GGLS_elGR366GR366&q=silkroad&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=&aq=f&oq= Υ.Γ. δεν μπορεσα να δωσω το ακριβώς link επειδη χρησιμοποιω το google chrome και η σελιδα θελει internet explorer
NightStrike12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρει κανείς τίποτα για ένα game ονόματι Project Offset? (Realese date, etc. ) BTW, δεν λέει και πολλά το SilkRoad :/ , ευχαριστώ πάντως. Πόλλα game θα βγάλουν ένα πολύ εφετζίδικο video, θα βάλουν διάφορα πράγματα που θα τραβήξουν το μάτι και όταν μπεις να παίξεις θα ξενερώσεις. Θέλω κάτι που να είναι καλό και ingame. Θέλω κάτι που θα έχει και δυσκολία, δηλαδή δεν θα μπορεί να παίξει το κάθε 12χρονο.
skiabox Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 http://www.mmorpg.com/features.cfm/view/reviews
aliakas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμάστε το Runes of Magic είναι Free το έπαιζα πριν το Aion είναι wow clone http://www.runesofmagic.com/en/freetoplay/index.html
jase Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε καμία πρόταση για κάποιο παρεΐστικο MMORPG? Είμαστε 4-5 άτομα παρέα και είπαμε να το ρίξουμε λίγο στο κάψιμο.. Π.χ. αξίζει να ασχοληθούμε με το Runes of Magic? (για το οποίο γενικά έχω ακούσει καλά λόγια) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2010 από jase
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Για το allods online διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια. Ανοίξε και η open beta του. http://allods.gpotato.com/
Spyrus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε καμία πρόταση για κάποιο παρεΐστικο MMORPG? Είμαστε 4-5 άτομα παρέα και είπαμε να το ρίξουμε λίγο στο κάψιμο..Π.χ. αξίζει να ασχοληθούμε με το Runes of Magic? (για το οποίο γενικά έχω ακούσει καλά λόγια) Αξίζει, το καλύτερο free για πολλούς.
Jimys2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε καμία πρόταση για κάποιο παρεΐστικο MMORPG? Είμαστε 4-5 άτομα παρέα και είπαμε να το ρίξουμε λίγο στο κάψιμο..Π.χ. αξίζει να ασχοληθούμε με το Runes of Magic? (για το οποίο γενικά έχω ακούσει καλά λόγια) Αξιζει! για να σκοτωσεις τις ωρες σου! Αλλα μην περιμενεις να φτασεις μακρυα χωρις να τα σκασεις
Dr.House Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε καμία πρόταση για κάποιο παρεΐστικο MMORPG? Είμαστε 4-5 άτομα παρέα και είπαμε να το ρίξουμε λίγο στο κάψιμο..Π.χ. αξίζει να ασχοληθούμε με το Runes of Magic? (για το οποίο γενικά έχω ακούσει καλά λόγια) Τα γνωστα : L2 wow Aion Warhammer αλλα δν νομιζω να μην εχεις δοκιμασει ενα απο αυτα. Επισης πολυ καλα ειναι το RF Online Και το Rose Online. (το τελευταιο ειναι free official) Το Eve online ειναι επισης πολυ καλο(μοιαζει με το RF , εχει θεμα το διαστημα και ετσι) Το runes of Magic μια φορα το ειδα,πολυ wow θυμιζει.. Εαν μπορεις να περιμενεις... 1 χρονο και κατι , βγαινει το Star Wars: The Old Republic το οποιο θα κανει θραυση Αυτα. Διαλεξε κια παρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις