Προς το περιεχόμενο

Free MMORPG

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kana free kai sxetika mikro download gia na min pedeuomaste?

ta grafika den me niazoun kai poli

kai kana free pbm, kala einai kai auta.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PROS OLOYS TOYS PEHTES TOY MU ONLINE...

PAIDIA MAZEVOMASTE OLOI OI ELLINES STON SERVER 5 TOU PEHNIDIOU. ELATE EKEI POU IMASTE OLOI OI ELLINES MAZEMENOI !!!!!!!

ELLINES SIMPOLEMISTES ENOTHITE!!!!!! :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kalo to guide tou Guerriero alla den mou paei re gamwto!!! Krima na katastrefeis tous allous.To idio kanane kai ston Ababapano kai eixe valei ta klamata :cry: (plaka kanw).

Egw twra teleutaia syndeomai me to Mu dialegw xarakthra kai molis me syndesei me ton server, enw vlepw thn perioxh pou vrisketai o paixths mou ktl. me kanei kateuthian disconnect!!!! Oute na kounithw ena xiliosto den prolavainw. Mhpws xerei kaneis ti trexei??

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και λέει ακόμα περισσότερο σε private για να μην χάνεις το χρόνο σου. Είναι το αγαπημένο μου game και έχω δει πολλούς private... Το παιχνίδι δεν είναι όπως το βλέπετε μέχρι το lvl 100 στον official!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειπα να ξεθαψω αυτο το Topic, για να ρωτησω αν παιζει κανεις Thang Global ( http://thang.ongameport.com/ )

κι απο εδω το download http://thang.ongameport.com/data/down.asp?mainValue=01&subValue=01_01

Ειναι Free και ειναι ιδιο με το lineage στο στυλ του. Αν μπει κανεις ή ενδιαφερεται και εχει αποριες ας ρωτησει.

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια να ροτισο κατι παιζο λ2 και οταν παω να μπο μοθ βγαζει οτι ο λογαριασμος μοθ ειανα λα8ος γιναιται να αλαξεις το λογαριασμο στο λ2 και αν ναι πος

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γεια σας...Λοιπόν εγώ θέλω να ανοίξω ένα θεματάκι για τα RPG's και συγκεκριμένα για τα MMORPG's.

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως παλαιότερα έπαιζα L2. Μ' άρεσε το παιχνιδάκι, να επισυμάνω πως έπαιζα free servers, κολλούσα - βαριόμουν, έφτιαχνα άλλο char κ.ο.κ ίσως πολλοί απο εσάς να έχετε κάνει κάτι παρόμοιο.

Με λίγα λόγια το ψιλοσταμάτησα κ μια μέρα έτσι μ την βάρεσε(κ την ίδια μέρα που το σκέφτηκα το πραγματοποίησα) πήγα κ αγόρασα το wow...

"Ευτυχώς" πλήρωσα μόνο μία κάρτα, κάτι που με κάνει να απέχω απο τους δει καμμένους(χωρίς παρεξήγηση)...

Ο λόγος π έκανα όλη αυτήν την περίληψη ειναι: Μ' αρέσουν πολύ τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να βρω αυτο το κάτι που θα με κάνει να ασχοληθώ πιο συστηματικα, να μ κεντρίσει το ενδιαφέρον ίσως και να με καθηλώσει

Θέλω λοιπόν να μου προτείνετε δωρεάν παιχνιδάκια

Ξέρω είναι πολύ γενικό αυτο π λέω

Είμαι σίγουρος πως τίποτα δεν φτάνει την αξία του επιπληρωτέου

αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοι αξιόλογοι τίτλοι στον κυβερνοχώρο

Να τελειώσω λέγοντας, εγώ έχω υπ' όψιν μ τα εξής:

• Metin2
  • Silkroad Online

Υ.Γ πραγματικά σιχαίνομαι τα games με donators, δεν λέω πως δεν θα υπάρχουν απλά να έιναι πολυ περιορισμένοι

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...