Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσενα τι σε χαλαει αυτο? επειδη μπορεις να παρεις το προηγουμενο μοντελο πολυ πιο φθηνα ειναι προβλημα? ή εισαι απο αυτους που αμα βγει καινουριο μοντελο, αγχωνεσαι και το θες? ξερεις, ο πολυς ο κοσμος δεν εχει τετοια προβληματα, και προτιμαει να εχει πολλες επιλογες και να παιρνει φθηνα τηλεφωνα, γιαυτο πουλανε ακομα τα Ζ1, Ζ2..

Οσο για τα μπεζελ που λετε, το ratio οθονης, μεγεθους ειναι πολυ μεγαλυτερο στα σονυ, δηλαδη εχει μικροτερα μπεζελ απο αι φον και αλλες συσκευες samsung..:

http://08-08-08.com/2014/09/12/ultimate-screen-to-body-ratio-comparison-ifa-2014/

Το οτι το σχεδιο ειναι σχεδον ιδιο ή το οτι η καμερα ειναι 20MP, απο 12, τι προβλημα δημιουργει? δηλαδη η apple Που δινει τοσα χρονια 8ΜΡ ειναι καλυτερη? Ασχετως αν προσωπικα δεν στηριζομαι στα ΜΡ, λετε ανοησιες και κυριως, αναληθη γεγονοτα!!

Ενα μειονεκτημα εχει η σονυ, δεν εχει καλο αλγοριθμο στην καμερα και σηκωνει πολυ θορυβο σε βραδινες, και κυριως σουρουπο οπου φαινεται πιο εντονα. Αυτο διορθωνεται αν ξερεις λιγο απο ρυθμισεις οπου σου δινει απειρες επιλογες,

κατα τα αλλα ειναι κινητα αδιαβροχα, και με πιο μαζεμενα bezel, γρηγορα, αλαγκαριστα, με μπαταρια τριπλασια απο iphone Και στη μιση τιμη! Αν αυτα σας ενοχλουν, προβλημα σας...καθιστε να τα σκατε σε αλλες εταιρειες, δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να εχει κοινη λογικη..

στο iphone χανεις 150 ευρώ καθε χρόνο, στα sony 400

τοσο απλα

δεν θα παρω μια συσκευη 500 ευρώ τον πρώτο μήνα για να βγει η επόμενη σε 4 μηνες. 

6+ εχω , θα δώσω 150 ευρώ τον Δεκεμβρη να παω σε 6s+. 

• Like 1
Δημοσ.

τοσο απλα

δεν θα παρω μια συσκευη 500 ευρώ τον πρώτο μήνα για να βγει η επόμενη σε 4 μηνες. 

Οχι επειδη τα iPhone δεν έχουν ανταγωνισμό και η Apple

τα δινει πανάκριβα να τα συγκρίνεις με Android / Windows.

Εκει ευτυχώς για εμάς υπάρχουν επιλογές και λειτουργεί

ο ανταγωνισμός που προάγει την καινοτομία και τις χαμηλές τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

τοσο απλα

αυτο που λες ειναι ενα σκεπτικο υποκριτικο τουλαχιστον!

1ον τον 1ο μηνα ενα iphone Κανει 700-800 ευρω, μετα απο ενα χρονο το πουλας γυρω στα 400-50 ευρω.,αρα θες 200-300 ευρω για το καινουριο, παρακολουθω αγγελιες και πουλαω-αγοραζω κινητα καθε 3 μηνες.

2ον, τα σονυπεφτουν παρα πολυ γρηγορα, και εγω αυτο εγγραψα παραπανω, οτι μπορεις να παιρνεις το προηγουμενο μοντελο..και στο 6μηνο να παιρνεις το επομενο, δηλαδη βγηκε το Ζ3 compact τον Σεπτεμβριο, το πηρα τον Δεκεμβριο 360!!!και τωρα εχει 330 σε 2 μαγαζια και μετα πανω απο 350!

Αυτα που λες λοιπον ειναι η δικη σου οπτικη γιατι ετσι θες να το δεις! αν θες μπορεις να παρεις ενα σονυ πολυ φθηνα!

Επισης, ενα σονυ το παιρνεις καινουριο, μετα απο 3-4 μηνες, στα 350-450 ευρω (πχ Ζ3c και Ζ3), αν χτυπα ξυλο σου πεσει και σπασει, το να το ξανα αγορασεις, το να καλυψεις δηλαδη ενα ατυχημα, ειναι πολυ πιο φθηνο απο το να το κανεις με ενα iphone οπου εχεις σκασει την 650αρα μετα απο 3 μηνες και πρεπει να σκασεις αλλα τοσα!

Αρα ο,τι και να μου πεις δεν πειθεις! Αν θες να παρεις φθηνα, συγχρονο κινητο, με σονυ μπορεις πολυ πιο ευκολα! 

Επισης, επειδη εμεις εδω εχουμε καλο να αλλαζουμε συσκευες καθε 3 μηνες δε σημαινει οτι ο πολυς ο κοσμος κανει το ιδιο! στους 20 φιλους που με εχουν ρωτησει, κανεις δε μου ειπε θελω ο,τι πιο νεο υπαρχει! ολοι με ρωτανε ενα καλο vfm Κινητο να με καλυψει για 1-2 χρονια! τους προτεινεις ενα Ζ2 πχ παμφθηνο και απιστευτα γρηγορο, με κορυφαια αυτονομια, αδιαβροχο, καλη καμερα (οχι καλυτερη απο iphone, αλλα ειναι καλη) και γενικα ενα ολοκληρωμενο κινητο, που ο αλλος το ευχαριστιεται γιατι το πληρωνει πολυ πολυ πιο φθηνα απο το αι φον!

Ελεος λοιπον με την καραμελα της μεταπωλησης! Αν θες δε χανεις πολλα λεφτα, εγω θα επαιρνα το 6αρι οταν βγει το 6s για να χασω λιγοτερα, εαν ηθελα αι φον, και θα πηγαινα στο 6s Οταν βγει το 7!! η διαφορα ειναι οτι θα αλλαζα 1 φορα το χρονο και κυριως, αν μου σπασει, αν μου το κλεψουν, θελω πολυ περισσοτερα να το αντικαταστησω! με τα σονυ μπορεις να αλλαζεις καθε 8 μηνες και να δινεις συνολικα το ετος τα μισα! (λιγο μυαλο θελει)

Δημοσ.

Sony με snapdragon 820 στα 3.0ghz(μαλιστα σε octa αρχιτεκτονικη) καμια ψηστιερα να μην βγει παλι και μετα την βλεπω την sony να αποσυρεται απο τα κινητα.

Σε ολα τα ξενα sites αυτο σχολιαζουν και ευχομαι να διαψευστω.

Εγω θα αφηνα το κινητο να κυκλοφορησει κανα 6αμηνο για να δοκιμαστει.

Εαν δεν κανω λαθος 820 snap ακομη δεν πηρε κανενα smart.

Δημοσ.

Sony με snapdragon 820 στα 3.0ghz(μαλιστα σε octa αρχιτεκτονικη) καμια ψηστιερα να μην βγει παλι και μετα την βλεπω την sony να αποσυρεται απο τα κινητα.

Σε ολα τα ξενα sites αυτο σχολιαζουν και ευχομαι να διαψευστω.

Εγω θα αφηνα το κινητο να κυκλοφορησει κανα 6αμηνο για να δοκιμαστει.

Εαν δεν κανω λαθος 820 snap ακομη δεν πηρε κανενα smart.

ετσι ειναι, αλλα ακομα τιποτα δεν εχει βγει επισημα. Το οτι θα εχει τον 820 δεν λεει κατι, ειναι αυτονοητο οτι θα παρει μια βελτιωμενη εκδοση του 810 που βγηκε προβληματικος, και ελπιζουμε οτι στα 14Nm δε θα εχει θεματα υπερθερμανσης, τουλαχιστον παραπανω απο το S6 που ειναι στην ιδια αρχιτεκτονικη..

Κατα τα αλλα, στο μηνα πανω θα φανει αν εχει θεματα..

Οσο για το φιλο που θελει ασυρματη φορτιση, τα pin στα πλαινα και η βαση τον χαλανε που εχουμε τωρα? Γιατι εμενα δε μου λεει κατι η ασυρματη, ισα ισα που ξερω οτι δεν ειναι ο,τι καλυτερο για τη μπαταρια και σιγα τις πολλες συσκευες που την δινουν..

Δημοσ.

Και τα μπεζελς κλασικά στον θεό.....εβγαλε ένα καλούπι και πορεύεται με αυτό....όπως και η htc....

Η Sony Ericsson ήταν με διαφορά η καλύτερη στο design... έστω η πιο καινοτομική. πραγματικά το κούρασε με αυτό το πλακάκι. Έχω το Z2 χωρίς θήκη και είναι μακράν το πιο άβολο κινητό που έχω κρατήσει (είχα και Nexus 5, HTC One & Note 2). Για τα πλαίσια, τα έχουμε ξαναπεί, αν και στα Ζ3 / Ζ3 compact έχει βελτιωθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...