Masma Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Θελω να αγορασω ενα i phone 5s μεταχειρισμενο για μια κοπελα. Μιλαμε για την εκδοση των 16gb. Θελω το κινητο σε αρηστη κατασταση εξωτερικανκαι λειτουργικα... Σε τι τιμη μπορω να το βρω και αντικειμενικα ποσα αξιζει να δωσω?
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καινούργιο έχει ~500 ευρώ.Μεταχειρισμένο κάτω απο 300 δε νομίζω να το βρεις εύκολα.Εγώ δε πιστεύω πως αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για κινητό χωρίς εγγύηση (ή με ελάχιστη) και μεταχειρισμένο. Με τόσα χρήματα παίρνεις πολλά καινούργια κινητά, εξαιρετικά, αν και με διαφορετικό λογισμικό, είτε android είτε windows phone.Από την αλλη αν θελει οπωσδήποτε ios τότε ψαξτο καλά πριν αγοράσεις κάποιο καθώς πολύς κόσμος εξαπατήθηκε με αγγελίες για iphone. 1
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δυστηχως θελουμε ios . Καλα δεν το συζητω 100 κινητα καλυτερα βρισκω σε αυτα τα λεφτα αλλα η κοπελα θελει μιλαρακι και ios... Ειχε στο παρελθον και της βγηκε σκυλι το 4s οποτε δεν αλλαζει την apple.. Αν βρω με 280-330 σε αριστη λειτουργικη και εξωτερικη κατασταση μας κανει νομιζω.....
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Απλά πολύ προσοχή και να πάρεις απόδειξη οπωσδήποτε. 1
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 με το ποσο που λες δε νομίζω να βρεις 100% αψεγαδιαστο... Θεωρω οτι για κατασταση κουτάτου με εγγυηση θέλεις 350-380...
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 με το ποσο που λες δε νομίζω να βρεις 100% αψεγαδιαστο... Θεωρω οτι για κατασταση κουτάτου με εγγυηση θέλεις 350-380... Ναι ισως να εχεις δικιο απλα μετα 380 πολλα μου φαινοντε για μεταχηρισμενο (εστω και I phone που δεν πεφτουν οι τιμες...) με 480 βρισκεις το 6 μεταχηρισμενο πλεον...
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αλλο το λογικό και άλλο το τι ισχύει στην αγορά... το τηλεφωνο δε χανει αξία παντως και έτσι οπως το θέλεις εκει θα παίξει και με 380 βρισκειες 6αρι με σπασμενο digitiser και γρατσουνιές, δε νομιζω να σου κανει... 1
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αλλο το λογικό και άλλο το τι ισχύει στην αγορά... το τηλεφωνο δε χανει αξία παντως και έτσι οπως το θέλεις εκει θα παίξει και με 380 βρισκειες 6αρι με σπασμενο digitiser και γρατσουνιές, δε νομιζω να σου κανει... Μα εγω σου ειπα με 480 δηλαδη μονο 100 ευρω πανω. Ενοοω οτι το 5 ειναι και καποιο καιρο περιμενα να εχει πεσει στα 300. Τελος παντον ετσι και αλλιως θα το ψαξω λιγο μεχρι να το αγορασω... για να βγαλω τα λεφτα με την υπαρχουσα κατασταση θελω καποιες μερες.... . Kαι να σε ρωτησω και κατι αλλο επειδη δεν ειχα ποτε επαφη με I phone. οταν παω για την συναλαγη πρεπει να μου δωσει αυτος που μου το πουλαει το mail που εχει στο I cloud? ενοοω πως θα τσεκαρω οτι το I cloud και γενικα ο κινητο δουλευει οκ?
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μα εγω σου ειπα με 480 δηλαδη μονο 100 ευρω πανω. Ενοοω οτι το 5 ειναι και καποιο καιρο περιμενα να εχει πεσει στα 300. Τελος παντον ετσι και αλλιως θα το ψαξω λιγο μεχρι να το αγορασω... για να βγαλω τα λεφτα με την υπαρχουσα κατασταση θελω καποιες μερες.... . Kαι να σε ρωτησω και κατι αλλο επειδη δεν ειχα ποτε επαφη με I phone. οταν παω για την συναλαγη πρεπει να μου δωσει αυτος που μου το πουλαει το mail που εχει στο I cloud? ενοοω πως θα τσεκαρω οτι το I cloud και γενικα ο κινητο δουλευει οκ? Ε ναι, ειπαμε αλλο η λογική αλλο η αγορά στα apple! Στα 300 5S και σε καλη κατασταση παντως θα περιμενεις κατα τον Οκτώβριο βάσει της εμπειρίας μου... Το δικό μου 5S που ειναι 7 μηνών και σε κατασταση 9,6/10 δε θα το εδινα με τιποτα κατω απο 370-380 σίγουρα, όπως δε θα έδινα και το 6αρι μου κάτω απο 530 (κατασταση 10/10 2 μηνών) με τη δεδομένη κατασταση πάντως θα πρότεινα να αποφύγεις την αγορά κινητού μιας και έχουν τάση ανόδου (ήδη το 6αρι πηρε 20-30€ πάνω μεσα σε μια βδομάδα) λόγω capital control (δε μπορουν να στείλουν εύκολα φραγκα εξω για εισαγωγες τα σκρουτζομαγαζα και απλα εξαντλούν το στοκ τους μεχρι νεοτερας) Όσον αφορά το κλειδωμα θα ήταν καλό να κανει ο προκατοχος του μπροστα σου καταργηση του find my iphone και επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων. Είναι 10 λεπτα υπόθεση, καθίστε σε ενα εβερεστ κερνα τον ενα καφε και όλα καλα. Επίσης παντα αγορά με αποδειξη και κουτί και ελεγχος συμφωνίας ΙΜΕΙ !!
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ε ναι, ειπαμε αλλο η λογική αλλο η αγορά στα apple! Στα 300 5S και σε καλη κατασταση παντως θα περιμενεις κατα τον Οκτώβριο βάσει της εμπειρίας μου... Το δικό μου 5S που ειναι 7 μηνών και σε κατασταση 9,6/10 δε θα το εδινα με τιποτα κατω απο 370-380 σίγουρα, όπως δε θα έδινα και το 6αρι μου κάτω απο 530 (κατασταση 10/10 2 μηνών) με τη δεδομένη κατασταση πάντως θα πρότεινα να αποφύγεις την αγορά κινητού μιας και έχουν τάση ανόδου (ήδη το 6αρι πηρε 20-30€ πάνω μεσα σε μια βδομάδα) λόγω capital control (δε μπορουν να στείλουν εύκολα φραγκα εξω για εισαγωγες τα σκρουτζομαγαζα και απλα εξαντλούν το στοκ τους μεχρι νεοτερας) Όσον αφορά το κλειδωμα θα ήταν καλό να κανει ο προκατοχος του μπροστα σου καταργηση του find my iphone και επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων. Είναι 10 λεπτα υπόθεση, καθίστε σε ενα εβερεστ κερνα τον ενα καφε και όλα καλα. Επίσης παντα αγορά με αποδειξη και κουτί και ελεγχος συμφωνίας ΙΜΕΙ !! Nαι εχεις δικιο. Αυτο με την ανοδο το παρατηρησα και εγω.. Οι τιμες παιζει να ανεβουν ακομα παραπανω οσο δεν μπορουμε να κανουε συναλλαγες με εξωτερικο..... Το ΙΜΕΙ μπορω να το ελεξω απο εδω νομιζω http://iunlocker.net/check_imei.php . Προφανως αν κανω αγορα μεταχειρισμενου θα κοιταξω και τις αξιολογιες του καθενος στο insomnia ωστε απο εκει να φαινεται τουλαχιστον αξιοπιστο ατομο και φυσικα συναλλαγη μονο χερι με χερι. Κοιτα μπλεξιμο τοσα κινητα μπορει να παρει η κοπελα(ξαδερφη μου ειναι ) με αυτα τα χρηματα καινουργια και εχει κολησει με το I phone 5s. Βεαια λενε οτι αν πας apple δυσκολα φευγεις.. Εγω παλι παντα android προτειμουσα.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ημουν και εγω κατα της apple μεχρι και την εποχή του 3gs... Μετα πήρα μια ιδεα απο τα iPhone και εχω αλλαξει 4 μεχρι τότε, σήμερα σκέψου και οι δύο συσκευες μου ειναι apple και οποτε δουλευω android βγαζω σπυριά απο τα νευρα μου (εχω ταμπλετα android)... Το καλυτερο για εμενα να περιμενεις, ισως κάτι βγει...
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 κάντε μια βόλτα αν θέλετε, να δειτε κανα windows phone.Θεωρώ πως απο ios είναι πιο λογική η μεταβαση προς windows phone παρά προς android.Ας δείτε κανένα 830 που είναι και αρκετά κάτω απο το budget, μπορεί και να της αρέσει. Μη τα αποκλείετε χωρίς να τα δειτε.Αλλιώς υπομονη και προσοχή. 1
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ημουν και εγω κατα της apple μεχρι και την εποχή του 3gs... Μετα πήρα μια ιδεα απο τα iPhone και εχω αλλαξει 4 μεχρι τότε, σήμερα σκέψου και οι δύο συσκευες μου ειναι apple και οποτε δουλευω android βγαζω σπυριά απο τα νευρα μου (εχω ταμπλετα android)... Το καλυτερο για εμενα να περιμενεις, ισως κάτι βγει... Οταν λες ισως κατι βγει τι ενοεις?
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 πως ίσως κάποιος βάλει αγγελία στα χρήματα που κοιτάς. 2
Masma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 κάντε μια βόλτα αν θέλετε, να δειτε κανα windows phone. Θεωρώ πως απο ios είναι πιο λογική η μεταβαση προς windows phone παρά προς android. Ας δείτε κανένα 830 που είναι και αρκετά κάτω απο το budget, μπορεί και να της αρέσει. Μη τα αποκλείετε χωρίς να τα δειτε. Αλλιώς υπομονη και προσοχή. Ναι τα εχω προτεινει και τα wp αλλα οχι θελει ios δεν βγαζεις ακρη τωρα γυναικες... Αμα δεν ειχαμε το capital control θα μου ελεγε να προχωρισουμε σε αγορα αν βρουμε κατι αξιολογο.. τωρα που για να τα βγαλει απο τραπεζα θελει κατι μερες και με την υπαρχουσα κατασταση το παμε πιο χαλαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα