Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το τροφοδοτικό σου είναι τελείως αναξιόπιστο και επικίνδυνο.Κάνε μια έρευνα για το πόσο συχνά χαλάνε και κάποια από αυτά παίρνουν μαζί τους και μητρικές ή κάρτες.Υπάρχουν περιπτώσεις και στο insomnia νομίζω.
greekmanael Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το τροφοδοτικό σου είναι τελείως αναξιόπιστο και επικίνδυνο.Κάνε μια έρευνα για το πόσο συχνά χαλάνε και κάποια από αυτά παίρνουν μαζί τους και μητρικές ή κάρτες.Υπάρχουν περιπτώσεις και στο insomnia νομίζω. Έχεις κάποιο link?
vdeseris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έχεις κάποιο link? We reviewed 14 low-cost - less than 30€ - Power supply in our labs. Only 2 out of 14 successfully delivered their rated power. All others failed when loaded at 30-75%. Let out the Magic Smoke !
greekmanael Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 We reviewed 14 low-cost - less than 30€ - Power supply in our labs. Only 2 out of 14 successfully delivered their rated power. All others failed when loaded at 30-75%. Let out the Magic Smoke ! Αυτό το video έχει και ένα προβληματικό coolermaster , εγώ ξέρω ότι τα coolermaster είναι καλής ποιότητας.
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα Coolermaster γενικα θεωρουνται καλης ποιοτητας αλλα δεν ειναι απο τις πιο αναγνωρισμενες εταιριες. Αλλα ουτως η αλλως παντα μπορει να σου τυχει ενα 5 % κακο κομματι σε οτι και να παρεις.Το θεμα ειναι οτι στις επωνυμες εταιριες παραμενει χαμηλο,ενω στο χαλια τροφοδοτικο που εχεις,που μπορει και να σου χαλασε την καρτα η να σου καψει κι αλλα πραγματα,ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα σου κανει ζημια. Εφοσον δεν μπορεις να διαθεσεις πολλα χρηματα το φτηνοτερο αξιοπρεπες ειναι αυτο αυτη την περιοδο : http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0391re-munich-430w-p-PER.650960
greekmanael Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα Coolermaster γενικα θεωρουνται καλης ποιοτητας αλλα δεν ειναι απο τις πιο αναγνωρισμενες εταιριες. Αλλα ουτως η αλλως παντα μπορει να σου τυχει ενα 5 % κακο κομματι σε οτι και να παρεις.Το θεμα ειναι οτι στις επωνυμες εταιριες παραμενει χαμηλο,ενω στο χαλια τροφοδοτικο που εχεις,που μπορει και να σου χαλασε την καρτα η να σου καψει κι αλλα πραγματα,ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα σου κανει ζημια. Εφοσον δεν μπορεις να διαθεσεις πολλα χρηματα το φτηνοτερο αξιοπρεπες ειναι αυτο αυτη την περιοδο : http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0391re-munich-430w-p-PER.650960 Νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο και φθηνότερο http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161 lol μόλις το απέσυραν . Τέλος πάντων δεν γίνεται να πάρω άμεσα και τροφοδοτικό , τουλάχιστον τον άλλο μήνα . Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από greekmanael
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα