Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγαινε ρυθμίσεις,σαφαρι,εκκαθαριση ιστορικού και θα κάνει αυτομάτως log out. Γιατί χρησιμοποιείς το safari  για το mail και δεν χρησιμοποιείς το  εξαιρετικό και εύχρηστο κατά τη γνώμη μου mail app της apple ή το αντίστοιχο που διαθέτει η yahoo στο appstore ?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω πως κάνω logout από το yahoo mail όταν μπαίνω από τον Safari του iPad

Μέσα στο yahoo κάτω κάτω νομίζω έχει επιλογή 

Δημοσ.

Αν και ᾽γω δεν βλέπω τον λόγο να μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή, πας πάνω αριστερά εκεί όπου έχει το όνομα του λογαριασμού σου, πατάς το βελάκι με το σήμα του "κάτω" και σου βγάζει επιλογή "sign out".

Δημοσ.

Γενικα το yahoo με τους mobile browsers δεν παει καλα. Καλυτερα να τα διαχειριζεσαι με την εφαρμογη που εχει στο store.

Και όχι μόνο με τους mobile broswers.. Eδώ μας έχει βγάλει προβλήματα τελευταία με τα mail app που χρησιμοποιούμε και δεν μπορείς να κάνεις sign in. Πρέπει να το σετάρεις ως ''other mail account'' για να το δεχτεί..Παραξενιές της yahoo..

Δημοσ.

Αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ για το yahoo mail μου τον browser γιατί στο Mail έχω βάλει το email του χρήστη/ιδιοκτήτη του iPad! Περιμένω πως και πως την έκδοση όπο θα μπορεί κανείς να έχει διαφορετικούς users στο iOS!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ για το yahoo mail μου τον browser γιατί στο Mail έχω βάλει το email του χρήστη/ιδιοκτήτη του iPad! Περιμένω πως και πως την έκδοση όπο θα μπορεί κανείς να έχει διαφορετικούς users στο iOS!

Τί ενοείς διαφορετικούς users ? Γιατί δεν προσθέτεις accounts στο mail app στο ios ? Εκει σεττάρεις κανονικά multiple accounts και όχι μόνο από yahoo,και σου εμφανίζει την αλληλογραφία συνολικά ή ξεχωριστά ανά θυρίδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείς να έχεις στο Mail, πολλά διαφορετικά account ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα το yahoo της γυναίκας σου και το δικό σου yahoo. Αλλά αν η γυναίκα σου ανοίξει την εφαρμογή Mail μπορεί αν θέλει να βλέπει και τα δικά της email και τα δικά σου.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ στο mail app να έχω διαφορετικά email accounts από πολλαπλούς χρήστες; Αυτό εννοείς;

Φυσικά όσα θες.Και μάλιστα από πολλούς διαφορετικούς παρόχους ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Πήγαινε ρυθμίσεις>mail και από εκεί σεττάρει όσα θες.Το mail app είναι πολύ εύχρηστο.Σου εμφανίζει την αλληλογραφία συγκεντρωμένη αλλά και διαχωρισμένη ανά email και έχει πολύ καλό ui για τα δικά μου δεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...