devil-ji Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Χρησιμοποιώ το συγκεκριμενο μοντεμ 4 χρονια χωρις κανενα προβλημα και με ΟΤΕ και με HOL. Τωρα εχω συνδεση HOL αλλα στα Basic Settings εμπαινα ακομα με κωδικους ΟΤΕ. Ξαφνικα το μοντεμ δεν μπορουσε να συνδεθει. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τη HOL μου ειπε να αλλαξω τους ανωτερω κωδικους αλλα τπτ. Μολις δοκιμασα το μοντεμ της HOL Ομως μπηκα κανονικα , οποτε λογικα το splitter δεν εχει προβλημα. Καποια ιδεα γιατι το απλο μοντεμ δεν αντεχει ταυτοχρονα πολλα, (streaming, torrnet, surfing) και πιανει 200 kbps λιγοτερα
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 a.Hard reset. b. δεν συγχρονιζει ή δεν παιρνει Ip? γ.vpi 8 vci 35/pppoe/llc .αν δνε παιξει με Pppoe/llc δοκιμασε pppoa/vcmux. δ.πριν κανεις οτιδηποτε κοιτα για firmware update. αν δεν παιξει δοκιμασε το ρουτερ σε κανα φιλο να δεις αν λειτουργει ή οχι.(μηπως επαθε κατι) αν σου εχει δωσει η Hol zte λογικο που δεν αντεχει τιποτα.χαλια ρουτερ απλα. αν δεν παιξει το Netgear και εχει warranty το πας πισω αλλιως η ωρα του να παρεις καποιο αλλο.
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 α. Εκανα , τπτ β. συγχρονιζει αλλα δεν παιρνει ip γ. τα δοκιμασα ολα αλλα τπτ netfaster iad 2 ειναι, απλα δεν πρεπει να το πιεζω στα ορια
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 δοκιμασε πιο παλιο Firmware.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. απλά σιγουρεψου οτι ειναι 8/35 και σιγουρεψου οτι ειναι Pppoe/llc μηπως το Password το αλλαξες και εχει κανα παραξενο συμβολο? το Log του ρουτερ μηπως αναφερει τιποτα πχ authentication failed?? ειναι Hol δεν υπαρχει radius server εκτος αν εγινε κανα firmware update στο dslam και πλεον εχουμε καποια ασυμβατοτητα.τυπικα δοκιμασε με Pppoe/vc και Pppoa/llc αν και ειναι λαθος αυτα.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχω κι εγώ το ίδιο router και αν δοκιμάσω αρκετές φορές, κάνει κανονικά authentication. Με της hol συνδέεται κατευθείαν. Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω με τη hol αλλά αφού όταν συνδέεται κρατάει τη γραμμή 40+ μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα, το άφησα έτσι τελικά.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 τοτε καποια ασυμβατοτητα αλλα η Hol δεν θα κανει τιποτα εφοσον παιζεις μια χαρα με το δικο της ρουτερ.να μιλησεις με την Netgear ειναι λιγουλακι δυσκολο.μονο αν εχουν κανα beta firmware να σας δωσουν.
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχω κι εγώ το ίδιο router και αν δοκιμάσω αρκετές φορές, κάνει κανονικά authentication. Με της hol συνδέεται κατευθείαν. Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω με τη hol αλλά αφού όταν συνδέεται κρατάει τη γραμμή 40+ μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα, το άφησα έτσι τελικά. Ποτε στο εκανε πρωτη φορα και τι εταιρια εχεις? Εμενα τελος φεβρουαριου ( μετα απο 5 χρονια χρησης). Μηπως εχουμε τπτ κοινο... Λεω να κανω μια τελευταια προσπαθεια και μπηκε χωρις να κανω τπτ It was a good day
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποτε στο εκανε πρωτη φορα και τι εταιρια εχεις? Εμενα τελος φεβρουαριου ( μετα απο 5 χρονια χρησης). Μηπως εχουμε τπτ κοινο... hol έχω κι εγώ και μου το κάνει από την πρώτη μέρα που το πήρα (κάπου αρχές Φεβρουαρίου). Είχα ανοίξει και ένα θέμα σχετικά με αυτό, αν θες να δεις τι έχω δοκιμάσει. Πάντως, και σε άλλο φόρουμ έχω δει θέματα με το συγκεκριμένο router και τη hol άρα μάλλον παίζει θέμα ασυμβατότητας. Λεω να κανω μια τελευταια προσπαθεια και μπηκε χωρις να κανω τπτ It was a good day Πρόσεχε μην κάνεις επανεκκίνηση ή αποσυνδεθεί γιατί μάλλον θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα. :/
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 απλα δεν ειναι λυση να μην μπορεις να κανεις ενα reboot και μετα να προσπαθεις παλι να ξαναπαρεις Ip.φαντασου να ειναι κατι επειγον και να γινει καμια διακοπη ρευματος ή να πεσει το ιντερνετ....αστα να πανε μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα