giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλημερα σας.Βρε παιδια δε θυμαμαι πως θα ενεργοποιήσω στο bios της μητρικης μου ( gigabyte ga 970a d3 ) να το γυρισω σε AHCI.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ακολούθησε τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ακολούθησε τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista Exω τα 8.1.Βρηκα εναν οδηγο και ενταξει.Αλλα τωρα δεν πρεπει να μπω κ στο bios tης μητρικής μου να το αλλαξω;Αλλα που ειναι δε θυμαμαι...
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πρέπει να μπεις και στο bios ναι καπου εκει θα ειναι στις ρυθμίσεις ψάξε το
giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πρέπει να μπεις και στο bios ναι καπου εκει θα ειναι στις ρυθμίσεις ψάξε το Ti ονομασια να εχει;Συνηθως πως ονομαζεται;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω ακριβώς που ειναι το κάθε bios έχει τα δικά του ψάξε ομως στις επιλογές που εχει για τους δίσκους , καπου θα βρείς να λεει για sata , ide , ahci
giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω ακριβώς που ειναι το κάθε bios έχει τα δικά του ψάξε ομως στις επιλογές που εχει για τους δίσκους , καπου θα βρείς να λεει για sata , ide , ahci Το βρηκα μαλλον αλλα οταν το γυρναω σε ahci μετα δεν μπαινω καθολου στα windows...Moυ λεει για ρυθμιση συστηματος,επαναφορα κτλ.Κατι συμβαινει...
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Φυσικά και δεν μπαίνεις γιατι πρέπει πρώτα να κάνεις αυτα που λεει ο οδηγός , διάβασε τον και θα σου λυθεί η απορία
giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Φυσικά και δεν μπαίνεις γιατι πρέπει πρώτα να κάνεις αυτα που λεει ο οδηγός , διάβασε τον και θα σου λυθεί η απορία Βρηκα τους drivers της μητρικής μου gia ta windows 8.1 αλλα δεν μπορω να τους βαλω.Γιατι δε ξερω.Τους εχει σε 7z και ειναι μεσα στο φακελλο αλλοκοτα αρχεια.Πως θα τους περασω;
giorgos1966 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ενταξει το ενεργοποιησα τελικα.Βρηκα αυτες τις οδηγιες:http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.softwareok.com%2F%3Fseite%3Dfaq-Windows-8%26faq%3D136&anno=2&sandbox=1 και επρεπε να μηδενισω οπως στη δευτερη φωτογραφια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα