Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα αν ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω ταινίες στο tablet? Μιλάω για online ταινίες παίζει για λίγο και σταματάει.

Δημοσ.

Buffάρει στην ram,και γεμίζει;

Xρησιμοποιείς τον built in browser;

Ποιο tablet έχεις;

Δώσε καμμιά πληροφορία,ακρίβυναν τα δαφνόφυλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα αν ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να δω ταινίες στο tablet? Μιλάω για online ταινίες παίζει για λίγο και σταματάει.

dude η μνημη πρεπει να ναι. Ειναι δυσκολο να βλεπεις online ταινιες σε tablet. Πρωτα τις κατεβαζεις σε κανα pc και μετα τις περνας στο tablet

Δημοσ.

dude η μνημη πρεπει να ναι. Ειναι δυσκολο να βλεπεις online ταινιες σε tablet. Πρωτα τις κατεβαζεις σε κανα pc και μετα τις περνας στο tablet

Μπορεις να εξηγησεις γιατι ειναι δυσκολο;;;. Το kodi μια χαρα δουλευει στο ταμπλετ μου. Το προβλημα του t.s για buffering μου μοιαζει... Ισως εχει θεμα με την ταχυτητα της συνδεσης του... Αν και τα 3.5 mbps τα δικα μου ειναι αρκετα για να βλεπω χωρις buffering

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tablet ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Rubik-10-1-Black-BT-DI-1011.htm

με την διαφορα οτι εμενα εχει 4G αποθηκευτικο χωρο και εχω βαλει και μια καρτα αλλα 4.

Νομιζω οτι το ελυσα ομως γιατι μου εβγαζε κι ενα εικονοιδιο οτι δεν φτανει ο χωρος για προσωρινη αποθηκευση της ταινιας, τον αλλαξα και δειχνει οκ θα γραψω το απογευμα γιατι θα βαλω να δω μια τωρα το μεσημερι (μιλαω για το popcorn time) με την επιταχυνση υλικου τι γινεται? το εχω στο αυτοματο. Επισης να ρωτησω γιατι καμια στο φορητο μου βγαζει ακαταλαβιστικους υποτιτλους (συμβολα).

Επεξ/σία από dimitrisrs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tablet ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Rubik-10-1-Black-BT-DI-1011.htm

με την διαφορα οτι εμενα εχει 4G αποθηκευτικο χωρο και εχω βαλει και μια καρτα αλλα 4.

Νομιζω οτι το ελυσα ομως γιατι μου εβγαζε κι ενα εικονοιδιο οτι δεν φτανει ο χωρος για προσωρινη αποθηκευση της ταινιας, τον αλλαξα και δειχνει οκ θα γραψω το απογευμα γιατι θα βαλω να δω μια τωρα το μεσημερι (μιλαω για το popcorn time) με την επιταχυνση υλικου τι γινεται? το εχω στο αυτοματο. Επισης να ρωτησω γιατι καμια στο φορητο μου βγαζει ακαταλαβιστικους υποτιτλους (συμβολα).

Kερδισα κερδισα.... :-D :-D :-D

Με την επιτάχυνση,άμα παίζει,μη τη πειράζεις,ειδικά αν δεν ξέρεις τι είναι και τι κάνει.

Η κωδικοποιήση των υποτίτλων είναι διαφορετική σε αυτά τα αρχεία από την default..Θα πρέπει η να βρεις τη σωστή,ή να ψάξεις για άλλον υπότιτλο.

Επεξ/σία από Apple fanboy
Δημοσ.

Kερδισα κερδισα.... :-D :-D :-D

Με την επιτάχυνση,άμα παίζει,μη τη πειράζεις,ειδικά αν δεν ξέρεις τι είναι και τι κάνει.

Η κωδικοποιήση των υποτίτλων είναι διαφορετική σε αυτά τα αρχεία από την default..Θα πρέπει η να βρεις τη σωστή,ή να ψάξεις για άλλον υπότιτλο.

Ειδα μια και ολα οκ, ειχες δικιο, Οσο για τους υποτιτλους που στο λαπτοπ βγαζει οτι να ναι δεν βρισκω πουθενα στο popcorn ρυθμιση. Δεν το κανει σε ολες τις ταινιες. 

Δημοσ.

Ειδα μια και ολα οκ, ειχες δικιο, Οσο για τους υποτιτλους που στο λαπτοπ βγαζει οτι να ναι δεν βρισκω πουθενα στο popcorn ρυθμιση. Δεν το κανει σε ολες τις ταινιες. 

Μπορεις να βαλεις υποτιτλο απο αλλη πηγη,που θα παιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρχισε πάλι τα Κουλα του στο tabet δεν φορτώνει τις ταινίες στο popcorn. Κανει εκκίνηση παει να την φορτώσει και δεν το κάνει μονο ή μπάρα πάει έρχεται, ή έκδοση που έχω είναι 0.2.3 armeabi-v7a για android και την κατέβασα από το popcorntime.io.

Επεξ/σία από dimitrisrs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...