Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το κινητο προοριζεται για παιχνιδια παντως καλυτερα να κοιταζες σε Nintendo 3ds ή Psp ή σε καποιο tablet ξερω γω,ουτε Note 4 ουτε Lg g4 σου κανουν.

Τηλέφωνο όμως θέλει όχι παιχνιδομηχανή...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απο τα παραπανω που εγραψε ομως ειδα οτι κυριως κοιταζει για παιχνιδια μιας και το S4 τον καλυπτε μια χαρα. Κοινως απο το να δωσει 500+ευρω στο Note 4 εγω ειπα πχ να δωσει ενα ποσο αποκλειστικα για παιχνιδια αφου ειναι για παιδια και τα υπολοιπα παιρνει ενα πολυ καλο κινητο τυπου LG G3,Htc One M8,Iphone 5c(αν θελει ios),Lumia 930 σε WP.

Δημοσ.

Εγω απο τα παραπανω που εγραψε ομως ειδα οτι κυριως κοιταζει για παιχνιδια μιας και το S4 τον καλυπτε μια χαρα. Κοινως απο το να δωσει 500+ευρω στο Note 4 εγω ειπα πχ να δωσει ενα ποσο αποκλειστικα για παιχνιδια αφου ειναι για παιδια και τα υπολοιπα παιρνει ενα πολυ καλο κινητο τυπου LG G3,Htc One M8,Iphone 5c(αν θελει ios),Lumia 930 σε WP.

Αν το κινητο προοριζεται για παιχνιδια παντως καλυτερα να κοιταζες σε Nintendo 3ds ή Psp ή σε καποιο tablet ξερω γω,ουτε Note 4 ουτε Lg g4 σου κανουν.

Αν διαβάσεις πιο προσεχτικά θα δεις ότι δεν ψάχνω για παιχνιδομηχανή (έχω απ όλα) αλλά για ένα κινητό ανάλογο αυτού που είχα σε μεγαλύτερη διάσταση και με περισσότερες δυνατότητες. Επειδή όμως έχω και δυο παιδιά όπως έχω αναφέρει στην αρχή και μόνο όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν αυτό που είπα ,όπως ο φίλος GianniSM πιο πάνω... Θέλω να έχει τις δυνάμεις να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα χέρια και στις απαιτήσεις δυο μικρών "Ταλιμπάν" .
  • Like 1
Δημοσ.

Αν διαβάσεις πιο προσεχτικά θα δεις ότι δεν ψάχνω για παιχνιδομηχανή (έχω απ όλα) αλλά για ένα κινητό ανάλογο αυτού που είχα σε μεγαλύτερη διάσταση και με περισσότερες δυνατότητες. Επειδή όμως έχω και δυο παιδιά όπως έχω αναφέρει στην αρχή και μόνο όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν αυτό που είπα ,όπως ο φίλος GianniSM πιο πάνω... Θέλω να έχει τις δυνάμεις να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα χέρια και στις απαιτήσεις δυο μικρών "Ταλιμπάν" .

Ε τοτε ειναι απλα τα πραγματα.Εσυ χτυπας αυτο http://www.skroutz.gr/s/6253594/Samsung-Galaxy-A7-A700F-16GB.html  και παιρνεις στα παιδακια σου(να σου ζησουνε) ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/s/5057049/LG-G-Pad-V400-7-0-8GB.htmlνα παιζουνε παιχνιδια οσο θελουν.Αν το μπατζετ σου ειναι και μεγαλυτερο μπορεις να δεις και καποια πιο ακριβα smartphone

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτο που σου προτεινα βολευει πιο πολυ και εσενα και τα παιδια.Γιατι πχ αν το πας με την λογικη tablet για τα παιδια και G3 πχ(που ειναι μεγαλυτερο απο το S4)για σενα παλι ειστε και οι δυο μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τοτε ειναι απλα τα πραγματα.Εσυ χτυπας αυτο http://www.skroutz.gr/s/6253594/Samsung-Galaxy-A7-A700F-16GB.html και παιρνεις στα παιδακια σου(να σου ζησουνε) ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/s/5057049/LG-G-Pad-V400-7-0-8GB.htmlνα παιζουνε παιχνιδια οσο θελουν.Αν το μπατζετ σου ειναι και μεγαλυτερο μπορεις να δεις και καποια πιο ακριβα smartphone

Πολύ καλή πρόταση με ωραία χαρακτηριστικά και ένα επίπεδο πιο πάνω από το s4.ευχαριστω για την βοηθεια

Το θεμα ειναι οτι αυτο που σου προτεινα βολευει πιο πολυ και εσενα και τα παιδια.Γιατι πχ αν το πας με την λογικη tablet για τα παιδια και G3 πχ(που ειναι μεγαλυτερο απο το S4)για σενα παλι ειστε και οι δυο μια χαρα.

Το G3 είναι από τις συσκευές που μ αρέσουν και την εχω σε υψηλή θέση στις επιλογές μου απλά διαβάζω διαφορά σχετικά με μπαταρία κτλ....

Υ.Γ καλά τα tablet και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σχετικά με παιχνίδια και παιδιά αλλά το κινητό είναι πάντα γλυκό για τα χέρια των παιδιών.... Χαχαχα

Δημοσ.

Πολύ καλή πρόταση με ωραία χαρακτηριστικά και ένα επίπεδο πιο πάνω από το s4.ευχαριστω για την βοηθεια

Το G3 είναι από τις συσκευές που μ αρέσουν και την εχω σε υψηλή θέση στις επιλογές μου απλά διαβάζω διαφορά σχετικά με μπαταρία κτλ....

Μετα για παραπανω κοιτας μονο κινητα με 3gb ram πχ Nexus 6,LG g4 κλπ αλλα εκει ανεβαινει αρκετα το ποσο.

Δημοσ.

Μετα για παραπανω κοιτας μονο κινητα με 3gb ram πχ Nexus 6,LG g4 κλπ αλλα εκει ανεβαινει αρκετα το ποσο.

Αν δεν κάνω λάθος...το G3 με τα 32gb που κοιτάω εγώ είναι με τα 3gb ram

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος...το G3 με τα 32gb που κοιτάω εγώ είναι με τα 3gb ram

Ναι το μοντελο με τα 3gb ειναι μονο το 32ρι αν σε ενδιαφερει το G3. Εχεις πεσει και σε πολυ ασχημη οικονιμα περιοδο γιατι εχουν ανεβει και οι τιμες στα κινητα. Τρανο παραδειγμα το Galaxy S6 που ανεβηκε αυτες τις μερες κοντα 30-35ευρω η τιμη του.

Δημοσ.

Ναι το μοντελο με τα 3gb ειναι μονο το 32ρι αν σε ενδιαφερει το G3. Εχεις πεσει και σε πολυ ασχημη οικονιμα περιοδο γιατι εχουν ανεβει και οι τιμες στα κινητα. Τρανο παραδειγμα το Galaxy S6 που ανεβηκε αυτες τις μερες κοντα 30-35ευρω η τιμη του.

Ναι ισχύει... , δυστυχώς. Αν και προγενέστερο μοντέλο πλέον είναι ψηλά η τιμή του.αλλα αν είναι όντως τόσο καλό όσο ακούγεται,στα δυο χρόνια πάνω κάτω που αντέχουν στα χέρια μου,θα κάνει απόσβεση...

Δημοσ.

Ναι ισχύει... , δυστυχώς. Αν και προγενέστερο μοντέλο πλέον είναι ψηλά η τιμή του.αλλα αν είναι όντως τόσο καλό όσο ακούγεται,στα δυο χρόνια πάνω κάτω που αντέχουν στα χέρια μου,θα κάνει απόσβεση...

Αν δεχτείς κάποια ψηλολαγκ, και την μέτρια μπαταρία κατά τα άλλα είναι εξαιρετική συσκευή. Αυτά που ζητάς θα στα καλύψει και με το παραπάνω. Εγώ έχω αυτό με τα 2 ραμ, και είμαι ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βιαζεσαι και δε μπορεις να περιμενεις χτυπα το Note 4 εκτος απο αυτο ομως υπαρχει και το S5 που ειναι αρκετα αξιολογο για τα λεφτα του και θα σε βγαλει ασπροπρωσοπο....Αλλιως κανε λιγο υπομονη για S5 Neo

Δημοσ.

Αν βιαζεσαι και δε μπορεις να περιμενεις χτυπα το Note 4 εκτος απο αυτο ομως υπαρχεικαι το  S5 που ειναι αρκετα αξιολογο για τα λεφτα του και θα σε βγαλει ασπροπρωσοπο....Αλλιως κανε λιγο υπομονη για S5 Neo

Κλασσικα δηλαδη ή Samsung ή τιποτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...