Haris555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλημερα παιδιά,χθες ξαφνικά την ώρα της φορτίσεις αποφάσισε το κινητό πως ήρθε η ώρα για "διακοπές" και έκαψε μητρική. Μήπως γνωρίζει κάποιος περίπου τι κόστος έχει αυτό και αν συμφέρει να φτιαχτεί? Η αλήθεια είναι πως κοίταζα για αλλαγή κινητού,αλλά για μετά το καλοκαίρι να μαζέψω λεφτά και να πάω στα "μεγάλα" της σειράς. Τι έχετε εσείς να μου προτείνετε ως καλύτερο αντικαταστάτη? ευχαριστώ.
GianniSM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλημερα παιδιά,χθες ξαφνικά την ώρα της φορτίσεις αποφάσισε το κινητό πως ήρθε η ώρα για "διακοπές" και έκαψε μητρική. Μήπως γνωρίζει κάποιος περίπου τι κόστος έχει αυτό και αν συμφέρει να φτιαχτεί? Η αλήθεια είναι πως κοίταζα για αλλαγή κινητού,αλλά για μετά το καλοκαίρι να μαζέψω λεφτά και να πάω στα "μεγάλα" της σειράς. Τι έχετε εσείς να μου προτείνετε ως καλύτερο αντικαταστάτη? ευχαριστώ. Για το 15 οι 2 συσκευές που φαίνεται να μονοπωλούν την αγορά είναι το S6, G4. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις είναι και οι 2 πολύ καλές συσκευές. 1
Haris555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Για το 15 οι 2 συσκευές που φαίνεται να μονοπωλούν την αγορά είναι το S6, G4. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις είναι και οι 2 πολύ καλές συσκευές. Σκεφτόμουν κάτι σε note 4. Δεν έχω απαιτητικές ανάγκες,αν κρίνεις και από το ότι έχω -είχα το s4 . Μ ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη σε ανάλυση και διάσταση,άνετη ram για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χέρια δυο μικρών παιχνιδοφαγων
GianniSM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Σκεφτόμουν κάτι σε note 4. Δεν έχω απαιτητικές ανάγκες,αν κρίνεις και από το ότι έχω -είχα το s4 . Μ ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη σε ανάλυση και διάσταση,άνετη ram για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χέρια δυο μικρών παιχνιδοφαγων Και αυτό εξαιρετική περίπτωση χωρίς συζήτηση, το πενάκι όλα τα λεφτά. Έχοντας όμως και εγώ 2 μικρά θηρία σε βεβαιώ πως θα το εξαφανίσουν εν ριπή οφθαλμού. Και τα 3 αυτά τηλς μπορούν να αντεπεξέλθουν και με το παραπάνω σε αυτά που ζητάς, απλά νομίζω πως το G4 θα το βρεις αρκετά φθηνότερα σε κάνα 2μηνο έχοντας υπόψη πως έπεσε η τιμή του G3. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Σκεφτόμουν κάτι σε note 4. Δεν έχω απαιτητικές ανάγκες,αν κρίνεις και από το ότι έχω -είχα το s4 . Μ ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη σε ανάλυση και διάσταση,άνετη ram για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χέρια δυο μικρών παιχνιδοφαγων δεν μας τα λες καλα φιλε...το δεν εχει απιτητικες αναγκες και παω σε Note 4 δεν πολυ κολλαει φιλε μου...ακομα και το S4 δεν το λες entry κινητο ακομα και τωρα που ειναι και 2+ χρονων! αν δεν εχεις αναγκες πας σε ενα moto g 2nd gen και εισαι αρχοντας με 170 ευρο,αν τωρα θες να δωσεις λεφτα πολλα και εχεις κ απαιτησεις απο το κιν σκεφτεσαι τα g4,s6,note4 οποτε για αρχη πες μας τι κανεις με το κινητο...
Haris555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 δεν μας τα λες καλα φιλε...το δεν εχει απιτητικες αναγκες και παω σε Note 4 δεν πολυ κολλαει φιλε μου...ακομα και το S4 δεν το λες entry κινητο ακομα και τωρα που ειναι και 2+ χρονων! αν δεν εχεις αναγκες πας σε ενα moto g 2nd gen και εισαι αρχοντας με 170 ευρο,αν τωρα θες να δωσεις λεφτα πολλα και εχεις κ απαιτησεις απο το κιν σκεφτεσαι τα g4,s6,note4 οποτε για αρχη πες μας τι κανεις με το κινητο... Δεν είμαι από αυτούς που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της κάθε συσκευής ούτε είμαι smartphone genius. Το s4 που άντεξε κοντά δυο χρόνια με κάλυψε απόλυτα,για καθημερινή απλή χρήση,με video streaming,gaming,Internet,mail κτλ ήταν μια χαρά.επειδη όπως είπα και στην αρχή έπαθε ζημιά και σκεφτόμουν για αγορά νέου σε πιο μεγάλη διάσταση και δυνατότητες,ρώτησα γνώμες και απόψεις από πιο έμπειρα άτομα από μένα πάνω σ αυτό το θέμα. Το moto g 2nd gen δεν έχω κάποια άποψη γιατί δεν το γνωρίζω... Και αυτό εξαιρετική περίπτωση χωρίς συζήτηση, το πενάκι όλα τα λεφτά. Έχοντας όμως και εγώ 2 μικρά θηρία σε βεβαιώ πως θα το εξαφανίσουν εν ριπή οφθαλμού. Και τα 3 αυτά τηλς μπορούν να αντεπεξέλθουν και με το παραπάνω σε αυτά που ζητάς, απλά νομίζω πως το G4 θα το βρεις αρκετά φθηνότερα σε κάνα 2μηνο έχοντας υπόψη πως έπεσε η τιμή του G3. Χαχαχαχαχα.οτι και να πιάσουν στα χέρια τους το εξαφάνισαν,έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.οσο για τις τιμές,θα συμφωνήσω μαζί σου,το g4 θα πέσει κι άλλο ενώ το note 4 κρατάει ακόμα τιμή... Απλά νομίζω μεταξύ αυτών των δυο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά το note4.το s6 το αποκλείω λόγο ελειψης της sd card αν έχω διαβάσει σωστά...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 ψαξε για το moto 2nd gen.δεν εχει τις διαστασεις που θελεις ομως θα σε καλυψει 100% στις αναγκες σου σαν να εχεις πανακριβη ναυαρχιδα!αλλιως πιστευω το g3 αν δεν σ ενδιαφερει και τοσο πολυ η καμερα ωστε να πας στο g4 που απο τι φαινεται εχει την καλυτερη καμερα στην αγορα αυτη την στιγμη,οπως και κορυφαια οθονη με εκπληκτικη απεικονιση ακομα και στο μαυρο 1
kataramenos32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αδερφέ αν υπάρχει μπάτζετ πάρε το Note και ας μην το χρησιμοποιείς στο έπακρο. Αφού λες ότι κρατάς χρόνια τις συσκευές σου θα είναι καλή επιλογή 1
Haris555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 ψαξε για το moto 2nd gen.δεν εχει τις διαστασεις που θελεις ομως θα σε καλυψει 100% στις αναγκες σου σαν να εχεις πανακριβη ναυαρχιδα!αλλιως πιστευω το g3 αν δεν σ ενδιαφερει και τοσο πολυ η καμερα ωστε να πας στο g4 που απο τι φαινεται εχει την καλυτερη καμερα στην αγορα αυτη την στιγμη,οπως και κορυφαια οθονη με εκπληκτικη απεικονιση ακομα και στο μαυροΘα το ψάξω λίγο για το moto 2nd gen γιατί δεν το γνωρίζω καθόλου.το g3 το σκέφτηκα αλλά νομίζω καλύτερα να περιμένω λίγο α πέσει ακόμα πιο κάτω η τιμή και να κοιτάξω κάτι τύπου g4 ή note 4 ώστε να είμαι καλυμμένος για αλλά 2 περίπου χρόνια. Δεν μ ενδιαφέρει να έχει την τέλεια κάμερα,να είναι όμως από τις καλύτερες.Αδερφέ αν υπάρχει μπάτζετ πάρε το Note και ας μην το χρησιμοποιείς στο έπακρο. Αφού λες ότι κρατάς χρόνια τις συσκευές σου θα είναι καλή επιλογήΑδερφε,κάποτε άλλαζα τα κινητά κάθε 5-6 μήνες. Τώρα πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες και προσπαθώ να μαζέψω το ανολογο μπατζετ για να πάρω ένα από τα καλύτερα που μπορούν να με καλύψουν σε δυνατότητες και σε διάρκεια...
GianniSM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Θα το ψάξω λίγο για το moto 2nd gen γιατί δεν το γνωρίζω καθόλου.το g3 το σκέφτηκα αλλά νομίζω καλύτερα να περιμένω λίγο α πέσει ακόμα πιο κάτω η τιμή και να κοιτάξω κάτι τύπου g4 ή note 4 ώστε να είμαι καλυμμένος για αλλά 2 περίπου χρόνια. Δεν μ ενδιαφέρει να έχει την τέλεια κάμερα,να είναι όμως από τις καλύτερες. Αδερφε,κάποτε άλλαζα τα κινητά κάθε 5-6 μήνες. Τώρα πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες και προσπαθώ να μαζέψω το ανολογο μπατζετ για να πάρω ένα από τα καλύτερα που μπορούν να με καλύψουν σε δυνατότητες και σε διάρκεια... Για αυτό σου πρότεινα το G4, αν και αν με ρωτάς και το 3 που είναι κάτω από 300 μια χαρά θα σε βολέψει. Αν δεν χρειάζεσαι το note και τις ειδικές του δυνατότητες δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς πολύ ειδικά με τόσο αβέβαιο αύριο. Το λέω σαν πατέρας που είμαι και κάνω τις αγορές μου με αυτό το κριτήριο. 1
voldemort Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλημερα παιδιά,χθες ξαφνικά την ώρα της φορτίσεις αποφάσισε το κινητό πως ήρθε η ώρα για "διακοπές" και έκαψε μητρική. Μήπως γνωρίζει κάποιος περίπου τι κόστος έχει αυτό και αν συμφέρει να φτιαχτεί? Η αλήθεια είναι πως κοίταζα για αλλαγή κινητού,αλλά για μετά το καλοκαίρι να μαζέψω λεφτά και να πάω στα "μεγάλα" της σειράς. Τι έχετε εσείς να μου προτείνετε ως καλύτερο αντικαταστάτη? ευχαριστώ. Εαν σου αρεσε το note 4 και σαφεστατα εχεις την δυνατοτητα να το παρεις παρτο. Εαν εχεις συγκεκριμενο budget πας σε lg και οτι ειπωθηκε. 1
Haris555 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απόψεις σας,τις εμπειρίες σας και για την βοήθεια σας.θα κάνω μια σύγκριση όλα τα προαναφερθέν κινητά και θα αποφασίσω ανάλογα,ας ελπίσω να κάνω την σωστή επιλογή.χαχαχα
xgol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 iphone 6 plus αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο χρηματικό. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απόψεις σας,τις εμπειρίες σας και για την βοήθεια σας.θα κάνω μια σύγκριση όλα τα προαναφερθέν κινητά και θα αποφασίσω ανάλογα,ας ελπίσω να κάνω την σωστή επιλογή.χαχαχα Εμενα κατι μου λεεει οτι μαλλον δεν θα παρεις τιποτα
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Σκεφτόμουν κάτι σε note 4. Δεν έχω απαιτητικές ανάγκες,αν κρίνεις και από το ότι έχω -είχα το s4 . Μ ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη σε ανάλυση και διάσταση,άνετη ram για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χέρια δυο μικρών παιχνιδοφαγων Αν το κινητο προοριζεται για παιχνιδια παντως καλυτερα να κοιταζες σε Nintendo 3ds ή Psp ή σε καποιο tablet ξερω γω,ουτε Note 4 ουτε Lg g4 σου κανουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα