Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Χρειάζομαι ένα πολύ πολύ καλό tablet τόσο για τις σπουδές μου, όσο και για προσωπική καθημερινή χρίση. Απαραίτητα χαρακτηριστικά FHD, LTE, και τουλάχιστον 10". Τιμή πάνω κάτω στα 500.

Τι μου προτείνετε;;;;;

Πριν μου προτείνετε έχω υπόψιν τα 

-SAMSUNG P6050 NOTE 10.1''

-SAMSUNG T805 

Απορία: Το Samsung P6050 NOTE 10.1 + LTE" είναι με 4 Cores στα 1.3 GHz. Απεναντίας το Samsung P6000 NOTE 10.1" εχει Exynos Quad Core στα 1.9 GHz και Quad Core στα 1.3 GHz. Τελικά ποιο είναι το πιο γρήγορο και ποιο καλύτερο;;; 

Δημοσ.

το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι το sony z4 tablet,ισως να περιμενεις λιγο να ερθει και στ αμαγαζια για να πεσει και λιγο η τιμη του

Δημοσ.

το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι το sony z4 tablet,ισως να περιμενεις λιγο να ερθει και στ αμαγαζια για να πεσει και λιγο η τιμη του

Το Ζ2 τα σπάει, εξίσου :)

Δημοσ.
Δημοσ.

Προσωπικα εγω θα περιμενα λιγο γιατι μετα τις 20 Ιουλιου με 500 ευρω θα επαιρνα καποια μονοκατοικια, ή καποιο διαμερισμα 120 τετραγωνικων...... :eek:

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Surface pro αν σε ενδιαφέρει δίνω το δικό μου μαζί με docking station και πληκτρολόγιο σε πολύ καλή τιμή. Εγώ το χρησιμοποιώ για τέτοια δουλειά.Το πουλάω για να παρω το Surface pro 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...