Anorymous Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σημερα τσεκαρα τον πρωτο λογαρισμο της HOL ημουν στην ΟΝ. Ειχαμε πει τηλεφωνικα 23 ευρω με ΦΠΑ τωρα βλεπω οτι με ΦΠΑ ειναι 28 ευρω. Τι μπορω να κανω ?
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Τους πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις τον λόγο; Πιθανόν να είναι λογιστικό σφάλμα. 1
tyf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 παρε τηλεφωνο και θα στο αλλαξουν. εγω οσες φορες εχω μιλησει με εξυπηρετησαν χωρις δισταγμο σε θεματα λογαριασμου
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 παρε τηλεφωνο και θα στο αλλαξουν. εγω οσες φορες εχω μιλησει με εξυπηρετησαν χωρις δισταγμο σε θεματα λογαριασμου πηρα τελικα εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση καμμια σχεση με της ΟΝ. η τιμη ειναι αυτη που εχουμε συμφωνησει απλα αυτο τον μηνα μπηκαν και 8 μερες απο τον προηγουμενο που εγινε η μεταφορα για αυτο πηγε στα 28, απο τον αλλο μηνα παει στα 23 κανονικα. Ευτηχως ολα πηγαν καλα φοβηθηκα λιγο γιατι εχω ακουσει πολλες εξαπατησεις μεσω τηλεφωνικων συμβολαιων.
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Άρα δεν τσέκαρες καλά τον λογαριασμό, διότι στην HOL είναι αναλυτικότατος και φαίνονται ξεκάθαρα όλες οι χρεώσεις. Κάπου θα πρέπει να έχει αναφορά για τις 8 αυτές ημέρες και μάλιστα με τις ημερομηνίες. 1
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Άρα δεν τσέκαρες καλά τον λογαριασμό, διότι στην HOL είναι αναλυτικότατος και φαίνονται ξεκάθαρα όλες οι χρεώσεις. Κάπου θα πρέπει να έχει αναφορά για τις 8 αυτές ημέρες και μάλιστα με τις ημερομηνίες. τσεκαρα απλα δεν εβγαλα ακρη για αυτο πηρα και τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα