Προς το περιεχόμενο

free ram note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω αγορασει note 4 με exynos soc  και εχω στεναχωρεθει πολυ με την ram του. μου βγαζει μονο 650μβ ελευθερα...δηλαδη απο τα 2.77 καταναλωνει τα 2.1 χωρις καμια εφαρμογη ανοιχτη...καποιες φορες παει και 1.9+ αλλα μετα χωρις να ανοιξω καποια εφαρμογη ξαναγεμιζει παλι...το αποτελεσμα ειναι πως πολυ σπανια κραταει ανοιχτες πανω απο 4 εφαρμογες και αν ειναι απαιτητηκες δεν αφηνει ουτε 3.

αυτο μπορει να φτιαξει καπως ? ξερετε\? εχω την 5.0.1. βλεπω πως αλλα κινητα με 2 gb αφηνουν οσο εχω εγω με τα 3gb και το note 3 καταναλωνει κατω απο το 1.5 gb απο τα 3 Gb. συμβαινει σε ολα τα note 4 η μονο σε μενα? εχετε κατι να μου προτεινετε? εδωσα τοσα λεφτα και εχει μονο τοσο ram ελευθερη...

Δημοσ.

Καλα μην σε αγχωνει αυτο. Το android λειτουργει ετσι, δλδ σου δινουν ραμ για να  "βρισκονται" οι εφαρμογες που χρησιμοποιεις και να ανοιγουν πιο γρηγορα (τουλ ετσι λειτουργει "ο" dalvik). Τωρα καλα ειναι να δεις τι εφαρμογες χρησιμοποιεις γιατι μπορει να νομιζεις πως τις κλεινεις αλλα αυτες να τρεχουν στο background. Θα σου προτεινα να δεις ποιες εφαρμογες ανοιγουν απο τις ρυθμισεις για να ξερεις τι σου "τρωει" την ραμ. 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις! δεν εχω καποιες εφαρμογες οι οποιες να καταναλωνουν ραμ. τα εχω ελεγξει ολα...λειτουργουν φβ, μεσσεντζερ και οι εφαρμογες της samsung. εσενα ποσο καταναλωνει?

Δημοσ.

παιδια εχω αγορασει note 4 με exynos soc  και εχω στεναχωρεθει πολυ με την ram του. μου βγαζει μονο 650μβ ελευθερα...δηλαδη απο τα 2.77 καταναλωνει τα 2.1 χωρις καμια εφαρμογη ανοιχτη...καποιες φορες παει και 1.9+ αλλα μετα χωρις να ανοιξω καποια εφαρμογη ξαναγεμιζει παλι...το αποτελεσμα ειναι πως πολυ σπανια κραταει ανοιχτες πανω απο 4 εφαρμογες και αν ειναι απαιτητηκες δεν αφηνει ουτε 3.

αυτο μπορει να φτιαξει καπως ? ξερετε\? εχω την 5.0.1. βλεπω πως αλλα κινητα με 2 gb αφηνουν οσο εχω εγω με τα 3gb και το note 3 καταναλωνει κατω απο το 1.5 gb απο τα 3 Gb. συμβαινει σε ολα τα note 4 η μονο σε μενα? εχετε κατι να μου προτεινετε? εδωσα τοσα λεφτα και εχει μονο τοσο ram ελευθερη...

Πρωτον χαλαρωσε και μην αρχιζεις απευθειας τα παραπονα χωρις να εχεις γνωσγ του αντικειμενου.

Πηγαινε να δεις τα iphone με ποση ραμ ελευθερη λειτουργουνε και θα καταλαβεις.

Επειδη εχει exynos αυτο ειναι τελειως ασχετο.Ετσι λειτουργουνε ΟΛΑ σχεδον.Ο λογος που εχεις 2.1 και 1.9 δεσμευμενα ειναι γιατι τρεχουν σαβουροεφαρμογες.Δεν τις εχεις απενεργοποιησει.

ΑΛΛΑ ακομη και 2.1 να ειναι η μνημη σου μπορεις να τρεξεις ολες τις εφαρμογες του κινητου χωρις να καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ.Ιδιαιτερα λογω exynos.Το android κανει διαχειριση απο μονο του.Σου κολλαει το κινητι καθολου;Οχι.Το ξερω διοτι εχω το ιδιο κινητο.Ανοιξε με multitasking ολες τις εφαρμογες ακομη και με 2.1 μνημη.Δεν θα καταλαβει τιποτε.Ετσι λειτουργει το κινητο και μην ασχολεισαι με τα νουμερα ουτε να προτρεχεις να απογοητευεσε.Εκανες την καλυτερη επιλογη.Απολαυσε το.Απλα που και που πατα το αριστερο κουμπι να ανοιξει ο μανατζερ και κλεινε τις ανοιχτες εφαρμογες.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις! δεν εχω καποιες εφαρμογες οι οποιες να καταναλωνουν ραμ. τα εχω ελεγξει ολα...λειτουργουν φβ, μεσσεντζερ και οι εφαρμογες της samsung. εσενα ποσο καταναλωνει?

Και όμως φίλε το fb και το messenger είναι εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο background. Αλλά και πάλι 3gb έχεις για να τα χρησιμοποιείς,μην αγχωνεσαι.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! τις σβηνω τις ανοιχτες εφαρμογες ! και το εχω ψαξει πολυ και δεν βλεπω να εχει πολλες εφαρμογες περα απο φβ και μεσσεντζερ...ολα τα αλλα ειναι samsung! εσας ποσο ραμ καταναλωνει το τηλεφωνο?

Δημοσ.

εγω εχω το Μ8 οποτε δεν μπορυμε να συγκρινουμε. Παντως αν δεν χρησιμοποιεις τις εφαρμογες της σαμμυ τοτε απενεργοποιησε τες.
Δεν ειναι δυσκολο. Και αν κλεισεις και τα update τους τοτε μονο χωρο θα σου "τρωνε" τπτ παραπανω. ;)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! τις σβηνω τις ανοιχτες εφαρμογες ! και το εχω ψαξει πολυ και δεν βλεπω να εχει πολλες εφαρμογες περα απο φβ και μεσσεντζερ...ολα τα αλλα ειναι samsung! εσας ποσο ραμ καταναλωνει το τηλεφωνο?

Μπορεις να απενεργοποιησεις αρκετα της samsung και κατι ψιλολοιδια που ειναι αχρηστα.

Εγω μετα απο χρονια επαφης με το android αυτη την στιγμη στο δικο μου Note 4(exynos)εχω 1,54 δεσμευμενης μνημης.

Με το υπολοιπο μπορεις να κανεις οτι θελεις.Το κινητο δεν θα κολλησει οτι και να το κανεις.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ με 1,9 και 2,1 δεσμευμενης μνημης.

Μην αγχωνεσαι με την μνημη στο ξαναλεω απολαυσε την συσκευη σου και μην ασχολεισαι με την ραμ.Ολονων τα Notes ετσι δουλευουν.Μην ξεχνας οτι ειναι μια επαγγελματικη συσκευη με πολλα features και αυτο σημαινει καποιες διεργασιες παραπανω.

Δημοσ.

ναι φιλε μου κολημα δεν εχει φαει ποτε! εσυ τα εχεις απενεργοποιησει αυτα και εχεις τοσο η απο μονο του ετσι ειναι? το κινητο ειναι σουπερ απλα καποιες φορες μου κλεινει εφαρμογες που ειχα στο background και χρειαζομουν και ψιλοτσατιζομαι...ειμαι βεβαια λιγο hard core user ομως γι αυτο πηρα αυτο το κινητο! θελω να εχω ανοιχτα fb, browser, messenger, s note με διπλη οθονη την συλλογη(για να βλεπω φωτο με ασκησεις και να τις λυνω στο s note) , την αριθμομηχανη και να εχω και λιγο ακομα μνημη για κατι αλλο...μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικος :P αλλα πιστευω πως σε αλλους γινεται..! το απολαμβανω ομως μερα με την μερα και χαιρομαι πολυ που εκανα αυτην την επιλογη εναντι του s6 edge! 

Δημοσ.

ναι φιλε μου κολημα δεν εχει φαει ποτε!

Τοτε για ποιο λογο αγχωνεσαι και εχεις αρχισει να "μετανοιωνεις" για την αγορα του;ετσι εσυ κρινεις ενα κινητο;

εσυ τα εχεις απενεργοποιησει αυτα και εχεις τοσο η απο μονο του ετσι ειναι?

Εγω τα απενεργοποιησα αφου το android εχει αυτη την δυνατοτητα απο τοτε που δημιουργηθηκε.

το απολαμβανω ομως μερα με την μερα και χαιρομαι πολυ που εκανα αυτην την επιλογη εναντι του s6 edge! 

Συνεχισε να το απολαμβανεις.

Με τον exynos ειναι καλυτερο και οχι χειροτερο.Ιδιαιτερα στο Multitasking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...