idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ναι, αλλά έκανα πιό γενικό τον τίτλο ώστε να συζητηθουν κι αλλες περιπτωσεις (εφόσον υπάρχουν).
iordanis77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οχι μονο το συγκεκριμενο παραδειγμα σου, αλλα ολα τα ποστς για διγαμια μιλανε. Ενώ οι γυναίκες ας πούμε παρακαλάνε για threesome με άλλη μια γυναίκα... Αυτό κι αν είναι επιστημονική φαντασία. Δηλαδη λεσβιες δεν υπαρχουν σε αυτο το κοσμο?
DhZou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Έχεις δίκιο, πρέπει όλοι όσοι αμάρτησαν να σβήσουν τα ποστς τους και να σου ζητήσουν συγνώμη με πρώτη την ts.
iordanis77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Γιατι να μου ζητησουν συγνωμη? Θηλυκου γενους ειναι ο ts? Mε ονομα Ιδομενεας?
DhZou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Σε μένα; Εσύ ήρθες εδώ να μας βάλεις στη θέση μας και επιμένεις για το "λάθος" του τίτλου
iordanis77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οχι, εσυ ηρθες εδω να με βαλεις στη θεση μου και επιμενεις για τη "λαθος" παρατηρηση μου
DhZou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 whatever, βαρέθηκα... Πολυγαμία λοιπόν, πόσο γαμάτη όταν γίνεται με δύο μόνο συζύγους;
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγω παλι γουσταρω πολυγαμια γυναικας. Να εχει ας πουμε 8 συζυγους. Χαρα μου να μοιραζομαι με αλλους 7 μαντραχαλους.
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν έχεις φράγκα μια χαρά γίνεται και δεν σου δημιουργεί πρόβλημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα