KnightRider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπερα Εχω ενα laptop toshiba sattellite και θελω να κανω φορματ αλλα το προβλημα ειναι οτι με το που θελω να πατησω συνεχεια βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να εγκαταστησει σε GPT partition style. Εκανα το secure disabled και CSM boot αλλα τιποτα και δοκιμασα σε Windows 7 και 8 αλλα βγαζει το ιδιο πραγμα ,τι φταιει ??
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τι Windows είχες πρώτα; Τώρα προσπαθείς να εγκαταστήσεις 32 ή 64bit Windows 7;
KnightRider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ειχε πρωτα τα Windows 8 64bit και κανονικα θελω να του βαλω Windows 7 64bit
blazexX23Xx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο θες να πας απο 8 σε 7; Aν εχεις τα γνησια 8 κανε αναβαθμιση σε 10.
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 θελω να πατησω συνεχεια βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να εγκαταστησει σε GPT partition style.Μπορείς να μετατρέψεις τον δίσκο σε mbr για να κάνεις την εγκατάσταση. http://www.sevenforums.com/tutorials/26203-convert-gpt-disk-mbr-disk.html ΠΡΟΣΟΧΗ σβήνονται τα πάντα από τον δίσκο με αυτήν την διαδικασία.
KnightRider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο θες να πας απο 8 σε 7; Aν εχεις τα γνησια 8 κανε αναβαθμιση σε 10. Γιατι πολλα προγραμματα τρεχουν πιο καλα σε Windows 7 και εχει πιο καλες συμβατοτητες σε θεματα πχ emulator ή καποιων παλιων παιχνιδιων ή για αναπαραγωγη με χρηση avisynth κλπ Μπορείς να μετατρέψεις τον δίσκο σε mbr για να κάνεις την εγκατάσταση. http://www.sevenforums.com/tutorials/26203-convert-gpt-disk-mbr-disk.html ΠΡΟΣΟΧΗ σβήνονται τα πάντα από τον δίσκο με αυτήν την διαδικασία. Σβηνει και αυτα που εσωσα στο χωρισμενο δισκο ? αν και τα εσωσα και σε εξωτερικο σκληρο δισκο οποτε εχω τα αρχεια
Kris_Lyn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Λογικά πρέπει να μπορείς να εγκαταστήσεις Windows 7 64bit και σε GPT δίσκο. Απλά πρέπει να κάνεις boot σε UEFI mode.
KnightRider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δοκιμασα σε UEFI mode αλλα δεν bootαρει απο το CD/DVD ή απο το φλασακι που εχει τα Windows ,παει απευθειας να bootαρει τον σκληρο
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Σβηνει και αυτα που εσωσα στο χωρισμενο δισκο ? αν και τα εσωσα και σε εξωτερικο σκληρο δισκο οποτε εχω τα αρχειαΤα πάντα, όλον τον δίσκο. Αν θες να περάσεις τα 7 με uefi μπορείς να φτιάξεις ένα κατάλληλο usb http://www.eightforums.com/tutorials/15458-uefi-bootable-usb-flash-drive-create-windows.html
blazexX23Xx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Επιμενω οτι δεν χρειαζεται να πας στα windows 7. 1
Kris_Lyn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πράγματι, θες να μας πεις ποια ακριβώς προγράμματα σε προβλημάτισαν στα 8; 1
KnightRider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πράγματι, θες να μας πεις ποια ακριβώς προγράμματα σε προβλημάτισαν στα 8; Στο svp 3.0.6 (για αναπαραγωγη ταινιων με 60fps) δεν εκανε τιποτα ,μονο η καινουργια εκδοση δουλευει αλλα το κακο ειναι οτι η καινουργια εκδοση δεν εχει πολλες ρυθμισεις και δεν μου αρεσαν οι αλγοριθμοι με βαση πως επεξεργαζει τα frames realtime και δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Δεν μου αρεσει η εμφανιση και γενικα το interface των Windows 8 τα παραθυρα ειναι τετραγωνα,δεν εχει αυτο το Aero Theme του Windows 7 και το απαισιο Start Menu λες και εχω Tablet Εχω θεματα με το Adobe Audition 3.0 δεν δουλευει bugερνει κλπ προτιμω την παλια εκδοση γιατι υποστηριζει Midi ενω η CS6 δεν εχει midi και καποια αλλα μικρα features που δεν εχει Eγω ουσιαστικα βλεπω οτι παρα πολλα προγραμματα εχουν πιο καλη συμβατοτητα με τα Windows 7 παρα με τα 8 και βλεπω οτι με τα Windows 8 οι προγραμματιστες δεν κανουν τοσο προσπαθεια και δουλεια οσο εκαναν με τα Windows 7
blazexX23Xx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Στο svp 3.0.6 (για αναπαραγωγη ταινιων με 60fps) δεν εκανε τιποτα ,μονο η καινουργια εκδοση δουλευει αλλα το κακο ειναι οτι η καινουργια εκδοση δεν εχει πολλες ρυθμισεις και δεν μου αρεσαν οι αλγοριθμοι με βαση πως επεξεργαζει τα frames realtime και δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Δεν μου αρεσει η εμφανιση και γενικα το interface των Windows 8 τα παραθυρα ειναι τετραγωνα,δεν εχει αυτο το Aero Theme του Windows 7 και το απαισιο Start Menu λες και εχω Tablet Εχω θεματα με το Adobe Audition 3.0 δεν δουλευει bugερνει κλπ προτιμω την παλια εκδοση γιατι υποστηριζει Midi ενω η CS6 δεν εχει midi και καποια αλλα μικρα features που δεν εχει Eγω ουσιαστικα βλεπω οτι παρα πολλα προγραμματα εχουν πιο καλη συμβατοτητα με τα Windows 7 παρα με τα 8 και βλεπω οτι με τα Windows 8 οι προγραμματιστες δεν κανουν τοσο προσπαθεια και δουλεια οσο εκαναν με τα Windows 7 Μιλαμε για τα 8 ή τα 8.1;
KnightRider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Για τα 8 Αν και τα καταφερα εκανα με command diskpart και μετα clean ,ουσιαστικα ηθελε να σβηστουν τα παντα απο τον σκληρο Ευχαριστω παντως για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα