giannisag17 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια!Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας..Εκανα format στον υπολογιστη του αδερφου μου αλλα σχεδον απο τις 220 ενημερωσεις περιπου οι μισες δεν εγιναν...!Τα windows ειναι αυθεντικα!Το θεμα ειναι οτι οταν κανω check for updates λεει πως δεν υπαρχουν αλλες αλλα υπαρχουν ενα σωρο που γραφουν failed.. Τι μπορω να κανω? Ενταξει παιδια βρηκα λυση!
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 πες μας τι εφταιγε ετσι ωστε να ξερουμε και οι υπολοιποι για να μην ξανα ανοιγουμε θεμα
giannisag17 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Οι ενημερωσεις που εβγαιναν ως failed αποθηκευονταν στον παραπανω πινακα..!οταν ξαναεκανα εκεινη την στιγμη check update μου εβγαζε παλι updates και εγω τα εκανα!Με λιγα λογια στον πινακα ειναι αναγραφομενο π.χ το security update for microsoft net framework στην αρχη ως failed αλλα αν κατεβω προς τα κατω θα φανει ως succesfull!Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος!
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 ηταν τα παλια που εγιναν fail ενω εγιναν succesful πιο πανω. νομιζω καταλαβα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα