cliobaccarra Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Λοιπόν μιας και το θέμα έχει αρχίσει και κουράζει, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματα του.. Ας καθαριστουν τα offtopic από το θέμα και καλή καρδιά. Χριστοφορε σταματα να παίρνεις tuvlox και όλα μέλι γάλα. Λοιπόν άλλη μια απάντηση να κάνεις και θα θεωρηθεί διαφήμιση ως προς το Πλαίσιο. Εμπίπτει στην απαγόρευση ως προς την διαφήμιση σε μαγαζιά και υπηρεσίες και θα έχεις τις ανάλογες κυρώσεις. Το θέμα το έχεις εκτροχιάσει εδώ και 2 σελίδες. Συγνώμη την επόμενη φορά θα σηκώσω το χέρι να ζητήσω άδεια για να εκφέρω την γνώμη μου.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Χριστοφορε σταματα να παίρνεις tuvlox και όλα μέλι γάλα. Δεν θα σας κάνω την χάρη να μην ξαναγοράσω. Και ποιος θα γράφει μετά για την τραγελαφική πολιτική που ακολουθείται (αλλά και ακολουθείτε) εκεί μέσα;
cliobaccarra Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν θα σας κάνω την χάρη να μην ξαναγοράσω. Και ποιος θα γράφει μετά για την τραγελαφική πολιτική που ακολουθείται (αλλά και ακολουθείτε) εκεί μέσα; Φίλε μου πραγματικά είσαι άξιος της μοίρας σου τότε. Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες και την επόμενη φορά θα σε εξηπηρετουσα εγώ προσωπικά. Δυστυχώς όμως δεν.... Θα σου κάνω την χάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις