xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτό το στιλ μινι, το είχα επίσης -2 διαφορετικά- για 2 εβδομάδες το κάθε ένα. Το πρώτο το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 10 ημερών με samsung evo επάνω. Το παλικάρι κυριολεκτικά το σκότωνε. Τελικά άρεσε στην προϊσταμένη μου και της το έδωσα. Το δεύτερο το είχα πάρει για ένα ταξίδι και μόνο. Τι είχαν κάνει λοιπόν οι θεούληδες του Πλαισίου; Στην απόδειξη αγοράς έλεγαν ότι έχει μπει μέσα ο Χ toshiba δίσκος με Ψ σηριακό. Τελικά ο δίσκος ήταν toshiba μεν, με άλλο σηριακό απο της απόδειξης. Ο δίσκος εν τω μεταξύ ήταν στο 98% υγεία - παρότι ήταν καινούριος. Το πάω λοιπόν στο πλαίσιο, του λέω ότι είναι λάθος ο δίσκος, να αλλαχθει στην απόδειξη για να είμαι οκ. Με καλεί μετά από 1 ώρα.. άνοιξε αυτόματα το hd sentinel λέει -το είχα ξεχάσει στην επιφάνεια και το είχα ορίσει να ανοίγει αυτόματα-, έχει θέμα ο δίσκος σας και θα αλλαχθεί με νέο. Το toshiba δεν τον είχε ετοιμοπαράδοτο, του είπα να βάλει ssd 128άρη μέσα που είχε διαφορά μόλις 10 ευρώ. Ο δίσκος με 98% υγεία προφανώς και δεν πήγαινε για αλλαγή, ας είναι καλά ο ..τεχνικός που δεν ηξερε. Όσον αφορά το 11άρη, είναι clevo, παίρνει 2.5'' δίσκο αλλά και msata αν θέλεις. Επίσης έχει θύρα για 3g κάρτα αλλά δεν είχε τις κεραίες νομίζω. Ανεμιστήρα δεν είχε μέσα - κανένα λαπτοπ με αυτούς τους 8 watt celeron/pentium δεν έχουν. Ηχεία άθλια, πληκτρολόγιο κάτω του μετρίου. Οθόνη σούπερ για τα 120ευρώ που το είχα αγοράσει και τις 2 φορές. Φοράει το ίδιο au optronics panel που φοράει και το macbook air mid 2013.
yimmiyimmi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 παντως σε σχεση με το turbo x δες αν μπορεις να το αντικαταστησεις με κατι επωνυμο,εχω δει φτηνο turbo x και ανοιγωντας τα να βγαζει κομματια κατι σε ενδιαμεσο χαρτιου και πλαστικου,οσο αφορα το τεχνικο σε εταιρια ειναι οτι του λενε κανει,δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερει και ολες λιγο πολυ το ιδιο κανουν δεν ειναι μονο θεμα του πλαισιου
dimitrisrs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτό το στιλ μινι, το είχα επίσης -2 διαφορετικά- για 2 εβδομάδες το κάθε ένα. Το πρώτο το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 10 ημερών με samsung evo επάνω. Το παλικάρι κυριολεκτικά το σκότωνε. Τελικά άρεσε στην προϊσταμένη μου και της το έδωσα. Το δεύτερο το είχα πάρει για ένα ταξίδι και μόνο. Τι είχαν κάνει λοιπόν οι θεούληδες του Πλαισίου; Στην απόδειξη αγοράς έλεγαν ότι έχει μπει μέσα ο Χ toshiba δίσκος με Ψ σηριακό. Τελικά ο δίσκος ήταν toshiba μεν, με άλλο σηριακό απο της απόδειξης. Ο δίσκος εν τω μεταξύ ήταν στο 98% υγεία - παρότι ήταν καινούριος. Το πάω λοιπόν στο πλαίσιο, του λέω ότι είναι λάθος ο δίσκος, να αλλαχθει στην απόδειξη για να είμαι οκ. Με καλεί μετά από 1 ώρα.. άνοιξε αυτόματα το hd sentinel λέει -το είχα ξεχάσει στην επιφάνεια και το είχα ορίσει να ανοίγει αυτόματα-, έχει θέμα ο δίσκος σας και θα αλλαχθεί με νέο. Το toshiba δεν τον είχε ετοιμοπαράδοτο, του είπα να βάλει ssd 128άρη μέσα που είχε διαφορά μόλις 10 ευρώ. Ο δίσκος με 98% υγεία προφανώς και δεν πήγαινε για αλλαγή, ας είναι καλά ο ..τεχνικός που δεν ηξερε. Όσον αφορά το 11άρη, είναι clevo, παίρνει 2.5'' δίσκο αλλά και msata αν θέλεις. Επίσης έχει θύρα για 3g κάρτα αλλά δεν είχε τις κεραίες νομίζω. Ανεμιστήρα δεν είχε μέσα - κανένα λαπτοπ με αυτούς τους 8 watt celeron/pentium δεν έχουν. Ηχεία άθλια, πληκτρολόγιο κάτω του μετρίου. Οθόνη σούπερ για τα 120ευρώ που το είχα αγοράσει και τις 2 φορές. Φοράει το ίδιο au optronics panel που φοράει και το macbook air mid 2013. xristofore πες μας κατι που δεν σου εχει τυχει.... για τον 11αρη ελεγα να βαλω κι εγω εναν ssd που εχω αλλα απο οτι καταλαβα να κανω στροφη. Χωρις ανεμιστηρακι δεν ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες σε ταινιες on line με flash?
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Με το πλαισιο είχα όλα αυτά τα ωραία τρεξίματα. Παρότι έχω πάει αρκετά επαγγελματικά μηχανήματα για σερβις (βλεπε thinkpad) η συμπεριφορά τους είναι άψογη. Μάλιστα πριν 2 ώρες μίλησα με μια απο τις αντιπροσωπείες των Thinkpad στην Ελλάδα, τους ρώτησα αν έχω εγγύηση για ενα Χ240 που ήταν αμερικάνικο, η απάντηση τους; Φυσικά και έχετε εγγύηση, και να μην ήταν international η εγγύηση θα μιλούσαμε με τα κεντρικά και θα την μεταφέραμε..'' . Όχι σαν κάποιους κάποιους που θέλουν δήθεν ονομαστική απόδειξη. Όσον αφορά το 11άρη, γενικά δεν ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες. Αυτήν την στιγμή γράφω με ένα Hp 250 g3 (με n3540) και ούτε αυτό έχει ανεμιστήρα επάνω. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο δε ζεσταίνεται καθόλου. Το 11άρη μην σκέφτεσαι να το πάρεις καινούριο πάντως - δε συμφέρει. Στις αγγελίες με μαξ 120ευρώ το βρίσκεις -με εγγύηση (α! ξέχασα, είναι ονομαστική η εγγύηση και δεν μεταφέρεται).
cliobaccarra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αυτό το στιλ μινι, το είχα επίσης -2 διαφορετικά- για 2 εβδομάδες το κάθε ένα. Το πρώτο το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 10 ημερών με samsung evo επάνω. Το παλικάρι κυριολεκτικά το σκότωνε. Τελικά άρεσε στην προϊσταμένη μου και της το έδωσα. Το δεύτερο το είχα πάρει για ένα ταξίδι και μόνο. Τι είχαν κάνει λοιπόν οι θεούληδες του Πλαισίου; Στην απόδειξη αγοράς έλεγαν ότι έχει μπει μέσα ο Χ toshiba δίσκος με Ψ σηριακό. Τελικά ο δίσκος ήταν toshiba μεν, με άλλο σηριακό απο της απόδειξης. Ο δίσκος εν τω μεταξύ ήταν στο 98% υγεία - παρότι ήταν καινούριος. Το πάω λοιπόν στο πλαίσιο, του λέω ότι είναι λάθος ο δίσκος, να αλλαχθει στην απόδειξη για να είμαι οκ. Με καλεί μετά από 1 ώρα.. άνοιξε αυτόματα το hd sentinel λέει -το είχα ξεχάσει στην επιφάνεια και το είχα ορίσει να ανοίγει αυτόματα-, έχει θέμα ο δίσκος σας και θα αλλαχθεί με νέο. Το toshiba δεν τον είχε ετοιμοπαράδοτο, του είπα να βάλει ssd 128άρη μέσα που είχε διαφορά μόλις 10 ευρώ. Ο δίσκος με 98% υγεία προφανώς και δεν πήγαινε για αλλαγή, ας είναι καλά ο ..τεχνικός που δεν ηξερε. Όσον αφορά το 11άρη, είναι clevo, παίρνει 2.5'' δίσκο αλλά και msata αν θέλεις. Επίσης έχει θύρα για 3g κάρτα αλλά δεν είχε τις κεραίες νομίζω. Ανεμιστήρα δεν είχε μέσα - κανένα λαπτοπ με αυτούς τους 8 watt celeron/pentium δεν έχουν. Ηχεία άθλια, πληκτρολόγιο κάτω του μετρίου. Οθόνη σούπερ για τα 120ευρώ που το είχα αγοράσει και τις 2 φορές. Φοράει το ίδιο au optronics panel που φοράει και το macbook air mid 2013. Έλα αλήθεια πες μας τώρα, πιστεύω δεν έχεις δουλειά να κάνεις και αρεσκεσαι να επισκέπτεσαι τα service. Σας ταλαιπωρουν με λαπτοπ που έχει πρόβλημα κράζετε, σας αλλάζουν δίσκο εντός εγγύησης στο 98% προληπτικά και λόγω καλής θέλησης πάλι κράζετε...τελικά μήπως δεν φταίει μόνο το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο αλλά φταίμε και εμείς με την συμπεριφορά μας;; 1
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έλα αλήθεια πες μας τώρα, πιστεύω δεν έχεις δουλειά να κάνεις και αρεσκεσαι να επισκέπτεσαι τα service. Πίστεψε με έχω δουλειά να κάνω. Αν είμαι γκαντέμης εγώ και μου τυχαίνουν όλα, τι φταίω; Σας ταλαιπωρουν με λαπτοπ που έχει πρόβλημα κράζετε, σας αλλάζουν δίσκο εντός εγγύησης στο 98% προληπτικά και λόγω καλής θέλησης πάλι κράζετε...τελικά μήπως δεν φταίει μόνο το πλαίσιο καλά το κάθε πλαίσιο αλλά φταίμε και εμείς με την συμπεριφορά μας;; Προληπτικά και λόγω καλής θέλησης το Πλαίσιο; Πιθανότατα (έως και σίγουρα) λόγω ασχετοσύνης θα έλεγα.
cliobaccarra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πίστεψε με έχω δουλειά να κάνω. Αν είμαι γκαντέμης εγώ και μου τυχαίνουν όλα, τι φταίω; Προληπτικά και λόγω καλής θέλησης το Πλαίσιο; Πιθανότατα (έως και σίγουρα) λόγω ασχετοσύνης θα έλεγα. Φυσικά και είναι λόγω καλής θέλησης, ακόμα και παντελώς άσχετος με το αντικείμενο να είναι κάποιος μέχρι και το ίδιο το hdd sentinel αναφέρει στο ποσο της 100% είναι δυνατή η αντικατάσταση. Τέτοια "λαθη" ασχετοσύνης δεν γίνονται, διότι ύστερα από μερικά τέτοια ο τεχνικός θα ήταν σπίτι του. Προφανώς έγινε με την συγκατάθεση της εταιρείας.Επίσης η καλή θέληση φάνηκε και στο ότι αντικατασταθηκε με ssd ενώ μπορούσαν άνετα να στο αρνήθουν.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έλα αλήθεια πες μας τώρα, πιστεύω δεν έχεις δουλειά να κάνεις και αρεσκεσαι να επισκέπτεσαι τα service. Σας ταλαιπωρουν με λαπτοπ που έχει πρόβλημα κράζετε, σας αλλάζουν δίσκο εντός εγγύησης στο 98% προληπτικά και λόγω καλής θέλησης πάλι κράζετε...τελικά μήπως δεν φταίει μόνο το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο αλλά φταίμε και εμείς με την συμπεριφορά μας;; Στο δευτερο που γραφεις συμφωνω απολυτα,στο πρωτο ομως για πες μας ειναι ωραια αυτη η ταλαιπωρια???
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επίσης η καλή θέληση φάνηκε και στο ότι αντικατασταθηκε με ssd ενώ μπορούσαν άνετα να στο αρνήθουν. Ας είχε ετοιμοπαράδοτο τον μαμά δίσκο και θα σου έλεγα εγώ τι άκυρο θα έτρωγα.
cliobaccarra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Στο δευτερο που γραφεις συμφωνω απολυτα,στο πρωτο ομως για πες μας ειναι ωραια αυτη η ταλαιπωρια??? Φίλε Fulgore καμία ταλαιπωρία δεν είναι ωραία οπότε η απάντηση είναι όχι. Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή όμως και δεν παρατήρησα το Πλαίσιο να προσπάθησε να μην επισκευασει γλυτώσει έξοδα ίσα ίσα που αλλάξανε μητρικες χωρίς να είναι αυτό το πρόβλημα. Χρεώνω το λάθος στο πλαίσιο όμως δεν βλέπω κάποιο δολο στην διαδικασία. Προφανώς να μην έπεσε σε εμπειρα χέρια προφανώς να μην τεστάρουν τα μηχανήματα με τα προγράμματα του ts, προφανώς και ο ts να μπήκε στο service με το ύφος 1000 καρδηναλιων και να βάλθηκαν να του σπάσουν τα νεύρα. Μηχανήματα είναι πάντα θα υπάρχουν πρόβληματα πάντα θα γίνονται λάθη. Ας είχε ετοιμοπαράδοτο τον μαμά δίσκο και θα σου έλεγα εγώ τι άκυρο θα έτρωγα. Για ποιον μαμά δίσκο μιλάς; Αφού μπορούσαν να μην σου άλλαζαν καν δίσκο, ότι να ναι λες... 1
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φίλε Fulgore καμία ταλαιπωρία δεν είναι ωραία οπότε η απάντηση είναι όχι. Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή όμως και δεν παρατήρησα το Πλαίσιο να προσπάθησε να μην επισκευασει γλυτώσει έξοδα ίσα ίσα που αλλάξανε μητρικες χωρίς να είναι αυτό το πρόβλημα. Χρεώνω το λάθος στο πλαίσιο όμως δεν βλέπω κάποιο δολο στην διαδικασία. Προφανώς να μην έπεσε σε εμπειρα χέρια προφανώς να μην τεστάρουν τα μηχανήματα με τα προγράμματα του ts, προφανώς και ο ts να μπήκε στο service με το ύφος 1000 καρδηναλιων και να βάλθηκαν να του σπάσουν τα νεύρα. Μηχανήματα είναι πάντα θα υπάρχουν πρόβληματα πάντα θα γίνονται λάθη. Εγω επειδη κραταω παντα μια πισω μπαλα στο γεγονος οτι δεν ειμαι μπροστα σε αυτα που περιγραφει ο ts για να γνωριζω οτι οντως εγιναν τα πραγματα 100% οπως περιγραφονται εν μερη καταλαβαινω αυτο που λες. Ισως ο ts να επεσε τωρα και σε κακη γενικα περιοδο απο πλευρας καταστασης της χωρας,ισως και το καλοκαιρι και αυξημενος φορτος δεν ξερω,απλα σχολιαζω παντα με βαση αυτα που βλεπω και γραφει ο αλλος. Μπορει πχ οντως να πηγαινε καθε φορα και να γκαριζε να κατεβαζε καντιλια κλπ στα ατομα δεν ξερω 1
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Για ποιον μαμά δίσκο μιλάς; Αφού μπορούσαν να μην σου άλλαζαν καν δίσκο, ότι να ναι λες... Το δεύτερο το είχα πάρει για ένα ταξίδι και μόνο. Τι είχαν κάνει λοιπόν οι θεούληδες του Πλαισίου; Στην απόδειξη αγοράς έλεγαν ότι έχει μπει μέσα ο Χ toshiba δίσκος με Ψ σηριακό. Τελικά ο δίσκος ήταν toshiba μεν, με άλλο σηριακό απο της απόδειξης. Ο δίσκος εν τω μεταξύ ήταν στο 98% υγεία - παρότι ήταν καινούριος. Το πάω λοιπόν στο πλαίσιο, του λέω ότι είναι λάθος ο δίσκος, να αλλαχθει στην απόδειξη για να είμαι οκ. Με καλεί μετά από 1 ώρα.. άνοιξε αυτόματα το hd sentinel λέει -το είχα ξεχάσει στην επιφάνεια και το είχα ορίσει να ανοίγει αυτόματα-, έχει θέμα ο δίσκος σας και θα αλλαχθεί με νέο. Το toshiba δεν τον είχε ετοιμοπαράδοτο, του είπα να βάλει ssd 128άρη μέσα που είχε διαφορά μόλις 10 ευρώ. Ο δίσκος με 98% υγεία προφανώς και δεν πήγαινε για αλλαγή, ας είναι καλά ο ..τεχνικός που δεν ηξερε. Στο Πλαίσιο δουλεύεις και εσύ έτσι; Στανταράκι. Όπως μου είπε ο..τεχνικός λοιπόν, όταν παρέλαβα το λαπτοπ (4 ώρες μετά) δεν γινόταν να μην αλλαχθεί ο δίσκος (είτε είχε θέμα-είτε δεν είχε) γιατί ουσιαστικά θα έπρεπε να κοπεί ούτως ή άλλως απόδειξη/παραλαβή νέου δίσκου αφου έγινε παπάτζα από μεριά τους και ο σηριακός που είχαν βάλει στην απόδειξη δεν έστεκε. Όταν μάλιστα τους είπα (με το που έφτασα στο μαγαζί) να αλλαχθεί επιτόπου η απόδειξη (δεν ανέφερα καν κάτι για αλλαγή δίσκου) απλά βάζοντας νέο σηριακό στον δίσκο (τον οποίο και είχα γραμμένο σε χαρτί), η απάντηση τους ήταν ότι δεν γίνεται μιας και έχει γίνει λάθος από τα κεντρικά/λάθος στην συναρμολόγηση/θα πρέπει να μας πουν εκείνοι πως θα γίνει. Μπορει πχ οντως να πηγαινε καθε φορα και να γκαριζε να κατεβαζε καντιλια κλπ στα ατομα δεν ξερω Πιο στα @@ μου πεθαίνεις ήταν η φάση, πίστεψε με. Δεν είμαι από τα άτομα που φωνάζουν σαν καραγκιόζηδες μπροστά σε κόσμο για ό,τι τους κατέβει στο μυαλό (ασχετώς ότι σχεδόν πάντα όταν πήγαινα ήταν για κάποιο λόγο σχεδόν άδειο το μαγαζί) Η πλάκα είναι ότι η διευθύντρια με κοίταζα κάθε φορά δεν ξέρω και εγώ με τι βλέμμα όταν συζητούσαμε (ναι, συζητάω. Δεν φωνάζω) γιατί προσπαθούσε και εκείνη να καταλάβει τι σκατά παίζεται στην περίπτωση μου. 1
cliobaccarra Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να ενδιαφερει κανέναν τι δουλειά κάνω και που δουλεύω..Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όταν στριμωχνεσαι αρχίζεις και φασκεις και αντί φάσεις. Στην αρχή είπες για ασχετοσυνη του τεχνικού, μετά το αναιρεις μόνο σου και αναφερεις ότι τελικώς έτσι έπρεπε να γίνει διότι δεν γινόταν αλλιώς και μπλα μπλα μπλα από τα κεντρικά μπλα μπλα. Λες και από όλα αυτά που μας έχεις αναφέρει για το Πλαίσιο θα ντρεποντουσαν να πουν άλλη μια μ@λακια να σε αποφύγουν.Άνετα κόβουνε χρεωπιστωτικο από την στιγμή που στην απόδειξη το μηχάνημα αποτελείται από κομμάτια με ξεχωριστούς κωδικούς υλικών και σου δίνουν νέα απόδειξη με τον σωστό σειριακό.Όλα τα άλλα που αναφέρεις περί διευθύντριας και κόσμου έχουν μηδενική σημασία. Προφανώς η διευθύντρια είναι άσχετη με η/υ από τεχνικά θέματα, δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις σε αυτό.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να ενδιαφερει κανέναν τι δουλειά κάνω και που δουλεύω.. Μου έδωσες την απάντηση που ζητούσα. Thanks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις