paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 αλλαξε και τον τίτλο, καντο 5η φορά σε 15 ημέρες!! χαχα! καλα κανω εγω και παίζω μπαλίτσα μονο με ΗΡ/DELL τελικά... Ειδικά τα ΗΡ τους εχω πιει το αίμα και εχουν βγει μαυρα σκυλιά και ας λενε οτι θέλουνε, εμενα δεν εχουν κανει κιχ ποτε εδω και 10 χρόνια! 2
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ΓΕΛΑ... κανει καλο σε αυτες τις δυσκολες εποχές... παραμασχαλα τη δευτερα και ζητα εκεινη την ωρα να σου αλλαξουν το πληκτρολόγιο (απο το βαλε βγαλε παιζει να ρημαχτηκε το ribbon) Λογικο. Μα εννοείται ότι δεν πρόκειται πάλι να κάνω βόλτες για αλλαγή πληκτρολογίου. Μια και καλή - μπροστά μου- θα γίνει η αλλαγή. Καλα καλα...το πληκτρολογιο θα ειναι στη Μαγουλα,και εσυ στο Περιστερι.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Υποτίθεται πως συνεννοηθηκα με την διευθύντρια. Τρίτη πρωί έχει λέει παραλαβή εμπορευμάτων. Τρίτη απόγευμα θα πίνω καφέ εκεί τριγύρω. Το γέλιο συνεχίζεται.
David20 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Υποτίθεται πως συνεννοηθηκα με την διευθύντρια. Τρίτη πρωί έχει λέει παραλαβή εμπορευμάτων. Τρίτη απόγευμα θα πίνω καφέ εκεί τριγύρω. Το γέλιο συνεχίζεται. Ειλικρινα, διαβαζω και ψαχνω να δω τι εχω απο χαπια για να φτιαξω καποιο κοκτειλ...Στη θεση σου εκτιμω οτι ηδη θα ημουν φυλακη.
xristoforos89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα συμπατριώτες. Μόλις μπήκα σπίτι απο χθες. Το λαπτοπ το είχα παρατήσει στην άκρη, αφού μέχρι την Τρίτη δουλειά δεν θα έκανα ούτως ή άλλως ( που θα το ξαναπήγαινα για σέρβις, λόγω του θέματος του πληκτρολογίου). Το ανοίγω πριν από 5 λεπτά, είπα το ξανατσεκάρω. To γράμματα που δεν πατιόντουσαν (Τ, Υ) άρχισαν ξαφνικά να δουλεύουν! Στην αρχή ανταποκρίθηκαν βέβαια μετά από 7-8 δεύτερα αλλά τώρα είναι οκ. Ή εγώ είμαι βλαμμένος ή τα Τουρμπέξ έχουν χρονοκαθυστέρηση. Θα το δουλέψω και άλλες μέρες -τουλάχιστον 1 εβδομάδα- για να κλείσω κιόλας το θέμα -αν δεν βγάλει πρόβλημα μέχρι τότε-.
orck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ρωτα αυτον η αυτην που σου εδωσε το φορητο εαν εχει πεσει τιποτα επανω στο πληκτρολογιο. Εναλλακτικα θα μπορουσες να το αφαιρεσεις ολοκληρο και να το βουτηξεις σε λεκανη με απιονισμενο νερο (αυτο το μπουκαλι 4 λιτρων για το σιδερο η τους γυαλοκαθαριστηρες του αυτοκινητου) για να καθαρισει. Υποψιαζομαι οτι ισως εχει πεσει παλιοτερα κατι εκει και κολλαει.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν έχει πέσει σίγουρα κάτι. Με εξωτερικό πληκτρολόγιο - ποντίκι δουλευόταν το λαπτοπ και δούλευε κανονικά μέχρι προτού ξεκινήσουν τα πειράματα στα σερβις.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, για να το κλείνω το θέμα. Το πληκτρολόγιο εν τέλει δουλεύει κανονικά. Είχα καλέσει στο πλαίσιο το προηγούμενο Σάββατο, μίλησα επιτόπου με διευθύντρια. Θα με ενημερώνε το πολύ μέχρι την Τρίτη για να πάω να το κουμπωσουν επιτόπου. Φυσικά -6 μέρες μετά- δεν έλαβα καμία απολύτως ενημέρωση, κανένα απολύτως τηλεφώνημα. Οπότε προφανώς δεν έγινε παραγγελία για κανένα πληκτρολόγιο. Κοινώς, με έγραψαν στα @@ τους. Αυτό ήταν όλο το στόρι μου για το χρεπι που αγόρασα. Ελπίζω μόνο να μην βγάλει κανένα πρόβλημα στο άμεσο διάστημα γιατί θα δοθεί σε παιδάκι μιας και εγώ έχω ήδη ξενερώσει/αγοράσει ήδη άλλο λαπτοπ για την δουλειά που το ήθελα. Όσοι θέλετε να ταλαιπωρηθειτε με το εξαιρετικό σέρβις "4ωρών" μπορείτε να παιδεύεστε επί δύο εβδομάδες και να σας κοροιδευουν κατάμουτρα. Η όλη μου υπομονή οφείλεται στο ότι το αγόρασα για ψιχουλα (netbook αγοράζεις με τα χρήματα που το αγόρασα). Αντίος αμιγκος. Καλά μπάνια εκεί στο πλαίσιο. 1
David20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, για να το κλείνω το θέμα. Το πληκτρολόγιο εν τέλει δουλεύει κανονικά. Είχα καλέσει στο πλαίσιο το προηγούμενο Σάββατο, μίλησα επιτόπου με διευθύντρια. Θα με ενημερώνε το πολύ μέχρι την Τρίτη για να πάω να το κουμπωσουν επιτόπου. Φυσικά -6 μέρες μετά- δεν έλαβα καμία απολύτως ενημέρωση, κανένα απολύτως τηλεφώνημα. Οπότε προφανώς δεν έγινε παραγγελία για κανένα πληκτρολόγιο. Κοινώς, με έγραψαν στα @@ τους. Αυτό ήταν όλο το στόρι μου για το χρεπι που αγόρασα. Ελπίζω μόνο να μην βγάλει κανένα πρόβλημα στο άμεσο διάστημα γιατί θα δοθεί σε παιδάκι μιας και εγώ έχω ήδη ξενερώσει/αγοράσει ήδη άλλο λαπτοπ για την δουλειά που το ήθελα. Όσοι θέλετε να ταλαιπωρηθειτε με το εξαιρετικό σέρβις "4ωρών" μπορείτε να παιδεύεστε επί δύο εβδομάδες και να σας κοροιδευουν κατάμουτρα. Η όλη μου υπομονή οφείλεται στο ότι το αγόρασα για ψιχουλα (netbook αγοράζεις με τα χρήματα που το αγόρασα). Αντίος αμιγκος. Καλά μπάνια εκεί στο πλαίσιο. Μην το δωσεις στο παιδακι..Θα σαλταρει και ειναι κριμα,δεν θα ξανακουμπησει υπολογιστη στη ζωη του. Δεν το λυπασαι το πιτσιρικι;...Και μιλαω σοβαρα, υπ οψιν. 2
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Για 100ευρώ που του το έδωσα, δε νομίζω να βρεθεί κάτι καλύτερο από netbook.
evkar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 πάντως πριν κανα εξάμηνο που ήμουν σε αναζήτηση laptop , έτυχε να βρίσκομαι στο πλαίσιο συντάγματος , και μια κυρία μπροστά μου είχε περιλάβει έναν φουκαρά πωλητή , και τι του έσερνε για ένα laptot turbo sex δεν λέγεται. Ο ΄πωλητής σούζα , και βεβαίως .......'εχετε δίκιο , και θα το ξαναδούμε (όχι δούμε ...αλλά ξαναδούμε) , οπότε γενικώς τα laptop τους πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα . Τώρα βέβαια θα μου πεις , και ποιος αγοράζει turbo sex laptop , αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία .
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Και στο Πλαισιο στο Mall που ειχα παει πριν κατι μηνες για κατι πραγματα Logitech,στο τμημα service κυριως ηταν ατομα με Turbo X πραγματα,ειτε αυτο προκειται για Tablet,ειτε κινητο,ειτε για φλασακι ειτε οτιδηποτε. Για μενα αλλωστε υπαρχουν και χειροτερα βλεπε πχ σε καποια Turbo X κινητα που ουτε Play store δεν εχει αλλα εχει Plaisio Store!!!http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Turbo-X-Smartphone-G510S-Mauro.htmοπως γραφουν και καποιοι κατοχοι στα σχολια.
dimitrisrs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Κ εγώ που ενδιαφέρουν ν αγοράσω αυτό το 11αρη. Είχα ορισμένους ενδοιασμούς αλλά μ αυτά που διαβάζω όχι μόνο εδώ αλλά και σε αλλά sites για την ποιότητα υλικών και ταλαιπωρία από τα σερβίς μάλλον θα κοιταξω για κάνε μεταχειρισμένο επώνυμο Hp Dell Toshiba κτλπ.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 εμείς τι θα διαβάζουμε δηλαδή όταν βαριόμαστε? Από Σεπτέμβρη που θα επιστρέψω Αθήνα, αν θες μπορώ να κάνω νέα τεσταρίσματα με τουβλεξ λαπτοπς. Θέλω όμως συγχρηματοδότηση για να πληρώνω τους καφέδες μου. Το καύσιμο το βάζω εγώ. Είμαι λαρτζ με το πετρέλαιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις