xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας κύριε Γαρμπή - κορόιδο (fixed), Σχετικά με το email σας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε με το κύριο Μ. σας ενημερώσουμε ότι στους όρους χρήσης THE CLICKERS στην παράγραφο 10. Ευθύνη και Εγγύηση Προμηθευτή. Ευθύνη Πωλητή για ελαττώματα αναφέρουμε ότι: Τέλος η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής, τα οποία ισχύουν και για την κάλυψη Συμβολαίων Επέκτασης Εγγύησης (THE CLICKERS) και δεν μεταβιβάζονται από αγοραστή σε αγοραστή. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας. Η οποία έχει ήδη δοθεί κατά την αγορά στο πρώτο κάτοχο του υπολογιστή. Παρόλα αυτά, επειδή έχετε στη διάθεσή σας προϊόν Turbo-X και εμείς παρέχουμε την εγγύηση και την τεχνική υποστήριξη, θα φροντίσουμε κατ΄ εξαίρεση γι αυτή τη φορά να σας εξυπηρετήσουμε. Αυτό το μειλ λοιπόν στάλθηκε απο το.. νομικά τμήμα - που τελικά μου το έστειλε μια κυρία/υπεύθυνη από την εξυπηρέτηση πελατών. Την κάλεσα λοιπόν, μου είπε να μου πει για το που βρίσκεται ο συγκεκριμένος όρος -δεν είχα όρεξη καν τον υπολογιστή μου να ανοίξω/με κούρασαν αρκετά. γράφει ''Η οποία έχει ήδη δοθεί κατά την αγορά στο πρώτο κάτοχο του υπολογιστή.'' Ξαναδιαβάζοντας το όμως, απόρησα. Που σκατά αναγράφεται κάτι τέτοιο στην γαμ*απόδειξη/ επέκταση εγγύησης που έχω στα χέρια μου; Μα φυσικά πουθενά! Αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αναγράφεται όπως μου είπαν. Βέβαια μετά υπήρξε αλλαγή πλεύσης και μου αναφέρθηκε ότι είναι στους όρους λέει που αναγράφονται στο σαιτ - ώπα απόδειξη δεν έλεγες νωρίτερα; Πάμε παρακάτω, όπως καταλαβαίνετε, μου κάνουν χάρη που θα φτιαχτεί (;; ) το λαπτοπ. Σε ερώτηση μου προς την κυρία για το ποιος θα 'πληρώσει' τις βενζίνες μου για το τόσο τρέξιμο που με έχουν βάλει εδώ και 2 εβδομάδες, η απάντηση της ήταν 'η εταιρία δεν καλύπτει τα μεταφορικά από και προς το σερβις'. Τα -εως τώρα- συμπεράσματα δικά σας. ΑΝ φτιαχτεί ποτέ το λαπτοπ, θα επιστρέψω.
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ελεος... που εχουμε φτασει... γιατι να μεινει πελατης χωρις να εξυπηρετηθει? το πλαισιο ειναι σε τοσο ασχημη οικονομικη καταστασταση που δεν μπορει να σου επισκευασει ενα laptop? επισης πρωτη φορα βλεπω οτι για θερμοκρασιες φταει η μητρηκη. να ξερεις οτι και καινουργια να σου βαλουν ΔΕΝ θα λυθει το προβλημα. ζητησε ευγενικα απο την κοπελα που στο πουλησε να παει αυτη για το σερβις. στην τελικη πανε μαζι της. να δουμε τα μουτρα τους...
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 επισης πρωτη φορα βλεπω οτι για θερμοκρασιες φταει η μητρηκη. να ξερεις οτι και καινουργια να σου βαλουν ΔΕΝ θα λυθει το προβλημα. ζητησε ευγενικα απο την κοπελα που στο πουλησε να παει αυτη για το σερβις. στην τελικη πανε μαζι της. να δουμε τα μουτρα τους... Η κοπέλα -δυστυχώς- έφυγε σήμερα εκτός Αθηνών. Μόλις γυρίσει θα πάμε μαζί παρέα να γίνει ωραίο σκηνικό, Όσον αφορά την μητρική, ειλικρινά δεν ξέρω ποιο τζιμάνι τα σκέφτεται όλα αυτά. Η μητρική έχει 'αλλαχθει' -έτσι είπαν- μια φορά ήδη πριν 5 μέρες. Μίλησα -με τον υπεύθυνο του σερβις στα κεντρικά- και μου λέει ..'οι τεχνικοί μας διέγνωσαν οτι είναι πρόβλημα μητρικης'.. Μεγάλε τον λέω, ΔΕΝ είναι μητρική, άλλαξε ψήκτρα και ανεμιστήρα. Αυτός φυσικά τον χαβά του ''οι τεχνικοί έτσι είπαν, έτσι θα γίνει''. ''Αστοχία υλικού'' . Ναι, όλες οι no name mobo έρχονται χαλασμένες.. Αφού μίλησα το μεσημέρι με την υπεύθυνη που μου έδωσε και τους.. όρους της εγγύησης, της είπα επί λέξει '' ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΜΕ team viewer. Φυσικά της ανέφερα ότι πρέπει να γίνει αλλαγή ψήκτρας ανεμιστήρας αλλά 'δεν είναι υπεύθυνη΄. Οπότε το σήριαλ θα πάει τουλάχιστον 10 μέρες, μπορεί να φτάσουμε και Αύγουστο. Ειλικρινά απορώ με τις τακτικές τους. Ήδη το θέμα μου το έχουν διαβάσει πάνω απο 700 άτομα και μέχρι να τελειώσει το όλο ζήτημα, θα έχει φτάσει τις 2000 προβολές. Δεν καταλαβαίνουν πως μόνο κακό κάνουν στην εταρεία τους; Και μιλάμε για κάτι που τους κοστίζει ψίχουλα έτσι; Που να μιλούσαμε για λαπτοπ των 1500+ ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μετά από τόση ταλαιπωρία θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω και θα τους έφερνα το λαπτοπ στο κεφάλι. Όσο για την τεχική υποστήριξη είναι για κλάματα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
LordPanag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παιρνεις το laptop βγαινεις εξω απο το καταστημα το βαζεις φωτια το βιντεοσκοπεις και youtube . Το video γινεται viral στα ελληνικα sites και χτυπαει το τηλεφωνο με το πλαισιο να σου προτεινει την αντικατασταση με ενα νεωτερο μοντελο κ.λ.π κ.λ.π .. Το Πλαισιο τα τελευταια χρονια ειναι GTPK 1
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μετά από τόση ταλαιπωρία θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω και θα τους έφερνα το λαπτοπ στο κεφάλι. Όσο για την τεχική υποστήριξη είναι για κλάματα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εδώ δεν αλλάζουν προληπτικά ψήκτρα που τους κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ. Πιστεύεις ότι θα δώσουν έστω κ ευρώ πίσω; Η πλάκα είναι για τους..υπεύθυνους είναι άκρως φυσιολογικό που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Η ασχετοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
David20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Τοσα και τοσα διαβαζετε εδω μεσα για το Πλαισιο και τα απαραδεκτα προιοντα τους και την ακομη πιο απαραδεκτη τακτικη τους σε ολα. Τι εχετε παθει ολοι και πατε και πεφτετε με τα μουτρα και αγοραζετε απο αυτους ; Υπνωτισμενοι ειστε;...Σας κανανε μαγια;...Μ αρεσει που ρωτατε στο φορουμ "τι laptop να αγορασω",ολοι προτεινουν διαφορες λυσεις και καπακι πατε στα turbo x..Απιστευτο μου φαινεται.Ειλικρινα θα σαλταρω με αυτα που διαβαζω.Και δεν αναφερομαι στον TS.Σε ολους αναφερομαι,ξαναλεω. Εχουν πεσει στα χερια μου laptop απο γνωστους ,φιλους ,φιλες,ανηψιες,ξαδερφια Οσα δεν ηταν turbo x ,τα εκανα πυραυλακια.Οσα ηταν turbo x με βγαλανε την ψυχη.Ηταν τοσο προβληματικα που σε καποια τα ψιλοκαταφερα να τα συμμαζεψω , και τα υπολοιπα turbo x ειχαν ηδη χαιρετησει τα εγκοσμια..Φυσικα οι κατοχοι τους εξαλλοι,τρελαμενοι,απελπισμενοι και φυσικα δεν θα ξαναπερασουν ουτε απ εξω.
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χριστοφορε, αφενος επειδη σε "ξερω διαδικτυακά" χρόνια αρχικά να πω οτι δε περιμενα να πάρεις αυτη τη "μάρκα"... απο εκει και περα προσωπικά θα επαιρνα την κοπέλα "νομιμη κατοχο" (εφόσον είναι και γνωστή σου ευκολάκι) και θα πηγαινα να απαιτήσω πιστωτικό ώστε να παρω κατι άλλο - μαρκας (χωρις εισαγωγικά αυτη τη φορά)... 1
David20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χριστοφορε, αφενος επειδη σε "ξερω διαδικτυακά" χρόνια αρχικά να πω οτι δε περιμενα να πάρεις αυτη τη "μάρκα"... απο εκει και περα προσωπικά θα επαιρνα την κοπέλα "νομιμη κατοχο" (εφόσον είναι και γνωστή σου ευκολάκι) και θα πηγαινα να απαιτήσω πιστωτικό ώστε να παρω κατι άλλο - μαρκας (χωρις εισαγωγικά αυτη τη φορά)... Θα συμφωνησω..Και μενα με εχει δημιουργησει την αισθηση απο τα μηνυματα του οτι το ξερει το εργο.Απορω.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χριστοφορε, αφενος επειδη σε "ξερω διαδικτυακά" χρόνια αρχικά να πω οτι δε περιμενα να πάρεις αυτη τη "μάρκα"... απο εκει και περα προσωπικά θα επαιρνα την κοπέλα "νομιμη κατοχο" (εφόσον είναι και γνωστή σου ευκολάκι) και θα πηγαινα να απαιτήσω πιστωτικό ώστε να παρω κατι άλλο - μαρκας (χωρις εισαγωγικά αυτη τη φορά)... Την.. μάρκα όπως λες την πήρα μιας και ήθελα κάτι φθηνό, καλούτσικο για απλή χρήση και θα δούλευε σε εξωτερικό μόνιτορ και μόνο. Βασικά το προόριζα για όλη μέρα ανοιχτό, να κάνει συγκεκριμένη δουλειά. Από την στιγμή που μου δόθηκε σε (πολύ) καλή τιμή (υπήρχαν και κάτι εξτρά δουλειές βέβαια που έγιναν από εμένα προς εκείνη δίχως να χρεώσω κάτι), είπα να το ρισκάρω. Μέχρι στιγμής δεν είχα θέματα με το σερβις του Πλαισίου. Πλεόν κατανοώ και αφουγκράζομαι πλήρως το 'από μακριά και αγαπημένοι'. Όσον αφορά το πιστωτικό που θα πρέπει να δοθεί, εδώ η κοπέλα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση για να το .. παραλάβω εκ μέρους της. Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα. 1
cpttony Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το 2011, πηρα και εγω ενα Tuvlo-X... Ειχε αλλαγη καρτας γραφικων απο την Intel HD σε Nvidia... Ποτε δεν λειτουργησε... Υποτιθεται πατουσες το κουμπακι και σου ενεργοποιουνταν η Nvidia... Υπηρχαν μεσα.. Μην τα πολυλογω το πηγα 3 +1 φορες.. Στις 2 πρωτες, το διορθωναν... στην 3η μου εδωσαν ενα αλλο διοτι ειχε το συγκεκριμενο προβλημα (το ειχαν λεει στειλει στην Αθηνα?!)..... στην 4η (η +1).. αν ειναι δυναμον... μου λεει ολη η συγκεκριμενη σειρα Tuvlo-X εχει προβλημα κια την αποσυρουμε..... και διαλεξε ενα αλο, ο,τι μαρκα θελεις (παλι καλα). Τωρα εχω ενα Acer και ειμαι καλα . Ουτε εγω πηρα καποιο συγγνωμη...
David20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Την.. μάρκα όπως λες την πήρα μιας και ήθελα κάτι φθηνό, καλούτσικο για απλή χρήση και θα δούλευε σε εξωτερικό μόνιτορ και μόνο. Βασικά το προόριζα για όλη μέρα ανοιχτό, να κάνει συγκεκριμένη δουλειά. Από την στιγμή που μου δόθηκε σε (πολύ) καλή τιμή (υπήρχαν και κάτι εξτρά δουλειές βέβαια που έγιναν από εμένα προς εκείνη δίχως να χρεώσω κάτι), είπα να το ρισκάρω. Μέχρι στιγμής δεν είχα θέματα με το σερβις του Πλαισίου. Πλεόν κατανοώ και αφουγκράζομαι πλήρως το 'από μακριά και αγαπημένοι'. Όσον αφορά το πιστωτικό που θα πρέπει να δοθεί, εδώ η κοπέλα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση για να το .. παραλάβω εκ μέρους της. Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα. Απο ολη την προταση σου που την τονιζω με χρωμα θα συμφωνησω μονο στο "φθηνο" το οποιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VALUE FOR MONEY αλλα υπαγεται στην κατηγορια "φτηνιαρικο και κακιστο"..Και μιας και εχεις ξοδεψει ενα βυτιο καυσιμα, ενα φαρμακειο ηρεμιστικα,ενα περιπτερο τσιγαρα (αν εισαι καπνιστης), και τελος την μιση Γουατεμαλα σε καφεδες, τοτε, να μην σε πω τι laptop θα αγοραζες αν δεν επαιρνες το ¨φθηνο"....Μαλλον κατι τετοιο: https://www.google.gr/search?q=Asus+rog&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nW6dVduAFMHvUr_snLgL&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1525&bih=731&dpr=0.9#tbm=isch&q=asus+rog+laptop&imgrc=hbo1AWBfi6NaRM%3A Και φυσικα στα γραφω με απολυτα φιλικη διαθεση φιλε μου.Λυπαμαι για την περιπετεια σου ,ελπιζω να καθαρισεις γρηγορα με τους γιουχου που εμπλεξες. 1
mpompo13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εδώ δεν αλλάζουν προληπτικά ψήκτρα που τους κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ. Πιστεύεις ότι θα δώσουν έστω κ ευρώ πίσω; Η πλάκα είναι για τους..υπεύθυνους είναι άκρως φυσιολογικό που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Η ασχετοσυνη σε όλο της το μεγαλείο. Νομιζω οτι μονο αυτη η προταση δειχνει ξεκαθαρα οτι απο Πλαισιο δεν παιρνεις τιποτα ξανα... οκ ισως κανα mousepad ή κάνα πάκο Α4 αλλά και αυτά μόνο αν είναι φθηνότερα... Άσε που μπορεί τα εξαρτήματα που πρέπει να αλλάξουν να χρειάζονται "εισαγωγη" από το εξωτερικό οπότε λόγω capital controls θα πρέπει να περιμένεις πολύ για την επισκευή. 1
Tempor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ειναι οντως παγαποντιστικος ο τροπος με τον οποιο χειριζεται το πλαισιο την υποθεση. Ποιο ειναι το μοντελο του λαπ τοπ; PS. Κι εγω εξεπλαγην που πηρες τουρμπο σεξ. Εν μερει καλα να παθεις
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ειναι οντως παγαποντιστικος ο τροπος με τον οποιο χειριζεται το πλαισιο την υποθεση. Ποιο ειναι το μοντελο του λαπ τοπ; PS. Κι εγω εξεπλαγην που πηρες τουρμπο σεξ. Εν μερει καλα να παθεις Ενα 14άρι είναι, Λεπίδας είναι λέει (blade). Ιδια χαρακτηριστικά με αυτό, http://www.skroutz.gr/s/4311450/Turbo-X-Blade-i525-450-i5-2450M-4GB-500GB.html, αλλά σε 14 ιντσες. Αν ήξερα τι μου έμμελε να τραβήξω, δεν θα το σκεφτόμουν καν. Το πάθημα, να μας γίνει μάθημα. Καλά κάνω και ασχολούμαι τελικά με επαγγελματικά λαπτοπ και υπάρχει άψογη συνεννόηση με το σερβις και σεβασμός προς τον πελάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις