Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς το xbtc.co

Μπήκα και το είδα αλλά τα fees του μου φάνηκαν μεγαλύτερα από 1,16%.

Βασικά μπορείς να αγοράσεις btc με 537$ (τιμή στο kraken 537,36$) που είναι πολύ καλή

ΑΛΛΑ σε χρεώνει paypal+δικές του προμήθειες 47,03$.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι δίνεις 537$ και παίρνεις 0,91241927 btc που μεταφράζεται σε τιμή btc 588,54$ ή 9,52% καπέλο σε  σχέση με το kraken.

Επίσης αν δεν έχεις δολάρια στο balance σου χάνεις ένα επιπλέον 2-3% λόγω συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Edit: μόλις πρόσεξα ότι έχει και όρια συναλλαγών:

"Maximum Purchase: $70 USD | Minimum Purchase: $8 USD

You can conduct 1 transaction every 1 days."

Έχεις δίκιο είναι ληστρικό μπέρδεψα τα fees των site

δεν φτιάχνεις κάποιο account. Με το που θα επιλέξεις για πληρωμή με bitcoin μέσω bitpay θα σε βγάλει σε ένα παράθυρο με μια bitcoin adress για να πληρώσεις και με το ποσό που θα ζητάει.

Οπότε μετά μπαίνω στο wallet μου και κάνω sent τα χρήματα που ζητάει, σωστά;

Το scanarisma με το app που βλέπω δεν γίνεται στο bitpay;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γίνετε αλλά αν έχεις στο κινητό σου κάποιο bitcoin wallet που μπορεί να σκανάρει την qr-code. Το qr-code δεν είναι τπτ άλλο από την bitcoin διεύθυνση που ζητάει το bitpay για να πληρώσεις

• Like 1
Δημοσ.

γίνετε αλλά αν έχεις στο κινητό σου κάποιο bitcoin wallet που μπορεί να σκανάρει την qr-code. Το qr-code δεν είναι τπτ άλλο από την bitcoin διεύθυνση που ζητάει το bitpay για να πληρώσεις

Το copay που μου πρότεινες δεν είναι ένα από αυτά;

Δημοσ.

ναι είναι. Εχει λειτουργία για σκανάρισμα του qrcode φυσικά θα πρέπει να το έχεις σε κινητό που έχει και κάμερα πάνω του

• Like 1
Δημοσ.

το coinbase.com αλλά εκεί δουλεύουν μόνο οι visa καρτες που έχουμε για ανάληψη και όχι οι καθαρά πιστωτικές.

Δημοσ.

Ναι και mastercard απλά να είναι η κάρτα που κάνουμε τις αναλήψεις από τα atm. Εγώ χρησιμοποιώ μια τέτοια της Eurobank και την δέχετε κανονικά. Αντιθέτως μια πιστωτική που  έχω και αυτή από την Eurobank δεν περνάει στις συναλλαγές και τη απορρίπτει. 

Δημοσ.

απλά η τιμή πώλησης αναγράφετε στο site και υπολόγισε σε αυτήν και ένα 3% πάνω αν θυμάμαι. Το γράφει και αυτό στην πληροφορίες δεν μπορεί να το χάσεις.

Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες και κατατοπιστικές απάντησεις σου

Δοκίμασα να κάνω αγορά από το app του coinbase και θέλει verification τηλεφώνου, ταυτότητας και λογαριασμού τραπέζης. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνονται γρήγορα αυτές οι επαληθεύσεις

Δημοσ.

γίνονται σχετικά γρήγορα νομίζω μια με δύο μέρες. Τώρα υπάρχει και η λύση του kraken.com όπου κάνεις μεταφορά μέσω sepa. Σε μια μέρα έχουν μεταφερθεί τα χρήματα και για χαμηλά ποσά δλδ αν θυμάμαι 10k ευρώ τον μήνα δεν θέλει και πολλά στοιχεία. 

Δημοσ.

εδώ είναι αναλυτικά τι δέχετε το kraken και με τι verify στο κάθε lvl

b5XtWTW.png

εγώ όπως βλέπεις έχω κάνει μέχρι το tier 2 απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητάει χωρίς να ανεβάσω κάποιο έγγραφο όπως ταυτότητες κτλ.

Δημοσ.

Η εφαρμογή της Chip-chap στο anrdoid επιτρέπει την αγορά bitcoin με προμήθεια μόνο 2% από τα 500 Easy pay κιόσκια που διαχειρίζεται η Τράπεζα Πειραιώς

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Chip-Chap. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chip_chap.app

2. Επιλέξτε το EasyPay σε Bitcoin

3. Επιλέξτε το ποσό και τη διεύθυνση του πορτοφολιού στην οποία θέλετε να λάβετε τα bitcoins

Στη συνέχεια σε οποιοδήποτε EasyPay τερματικό:

1. Επιλέξτε Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό λογαριασμού και το reference number

3. Καταθέστε τα χρήματα

4. Μετά από λίγο θα έχετε τα bitcoins σας στο πορτοφόλι σας!

5. Μπορείτε επίσης να κάνετε share τις εντολές στα κοινωνικά σας δίκτυα για να ζητήσετε την πληρωμή

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε από τα EasyPay κιόσκια της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο στην Ελλάδα.

• 455 EasyPay κιόσκια μέσα σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

• 45 EasyPay κιόσκια μέσα σε καταστήματα Vodafone

• 19 EasyPay κιόσκια μέσα σε υποκαταστήματα της Interamerican

• 12 EasyPay κιόσκια μέσα σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ

• 10 EasyPay κιόσκια σε σημεία εξυπηρέτησης του Δήμου Αθηνών

• 6 EasyPay κιόσκια στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη

• 2 EasyPay κιόσκια μέσα στα καταστήματα Γερμανός/Cosmote

http://www.bitcoin-gr.org/?p=5047

http://bitcoinist.net/chip-chap-allows-you-to-buy-bitcoin-at-more-than-500-atms-in-greece/

Λοιπόν αυτός ο τρόπος φαίνεται γαμάτος αλλά δυστυχώς χρειάστηκα χθες κάποια bitcoins και δεν υπήρχε πουθενά ανοιχτό easypay μηχάνημα οπότε δοκίμασα να τα κάνω μεταφορά στο λογαριασμό Πειραιώς που μου έδωσε το chipchap. Στην αρχή νόμιζα πως έχασα τα λεφτά μου αλλά τελικά το βράδυ μου μεταφέρθηκαν στο wallet χωρίς πρόβλημα. Η διαδικασία έκανε κανα 10ωρο για να ολοκληρωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...