MySql Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μάλλον εννοείς το xbtc.co Μπήκα και το είδα αλλά τα fees του μου φάνηκαν μεγαλύτερα από 1,16%. Βασικά μπορείς να αγοράσεις btc με 537$ (τιμή στο kraken 537,36$) που είναι πολύ καλή ΑΛΛΑ σε χρεώνει paypal+δικές του προμήθειες 47,03$. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δίνεις 537$ και παίρνεις 0,91241927 btc που μεταφράζεται σε τιμή btc 588,54$ ή 9,52% καπέλο σε σχέση με το kraken. Επίσης αν δεν έχεις δολάρια στο balance σου χάνεις ένα επιπλέον 2-3% λόγω συναλλαγματικής ισοτιμίας. Edit: μόλις πρόσεξα ότι έχει και όρια συναλλαγών: "Maximum Purchase: $70 USD | Minimum Purchase: $8 USD You can conduct 1 transaction every 1 days." Έχεις δίκιο είναι ληστρικό μπέρδεψα τα fees των site δεν φτιάχνεις κάποιο account. Με το που θα επιλέξεις για πληρωμή με bitcoin μέσω bitpay θα σε βγάλει σε ένα παράθυρο με μια bitcoin adress για να πληρώσεις και με το ποσό που θα ζητάει. Οπότε μετά μπαίνω στο wallet μου και κάνω sent τα χρήματα που ζητάει, σωστά; Το scanarisma με το app που βλέπω δεν γίνεται στο bitpay;
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 γίνετε αλλά αν έχεις στο κινητό σου κάποιο bitcoin wallet που μπορεί να σκανάρει την qr-code. Το qr-code δεν είναι τπτ άλλο από την bitcoin διεύθυνση που ζητάει το bitpay για να πληρώσεις 1
MySql Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 γίνετε αλλά αν έχεις στο κινητό σου κάποιο bitcoin wallet που μπορεί να σκανάρει την qr-code. Το qr-code δεν είναι τπτ άλλο από την bitcoin διεύθυνση που ζητάει το bitpay για να πληρώσεις Το copay που μου πρότεινες δεν είναι ένα από αυτά;
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ναι είναι. Εχει λειτουργία για σκανάρισμα του qrcode φυσικά θα πρέπει να το έχεις σε κινητό που έχει και κάμερα πάνω του 1
stimuli Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καποιο site για άμεση αγορά με χρήση χρεωστικής; Το chip chap δεν λειτουργεί πλέον; (Σε iOS τουλάχιστον)
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το coinbase.com αλλά εκεί δουλεύουν μόνο οι visa καρτες που έχουμε για ανάληψη και όχι οι καθαρά πιστωτικές.
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι και mastercard απλά να είναι η κάρτα που κάνουμε τις αναλήψεις από τα atm. Εγώ χρησιμοποιώ μια τέτοια της Eurobank και την δέχετε κανονικά. Αντιθέτως μια πιστωτική που έχω και αυτή από την Eurobank δεν περνάει στις συναλλαγές και τη απορρίπτει.
stimuli Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πως μπορώ να μάθω την τωρινή τελική τιμή συμπεριλαμβάνοντας και τα fees?
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 απλά η τιμή πώλησης αναγράφετε στο site και υπολόγισε σε αυτήν και ένα 3% πάνω αν θυμάμαι. Το γράφει και αυτό στην πληροφορίες δεν μπορεί να το χάσεις.
stimuli Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ωραια σε ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες και κατατοπιστικές απάντησεις σου Δοκίμασα να κάνω αγορά από το app του coinbase και θέλει verification τηλεφώνου, ταυτότητας και λογαριασμού τραπέζης. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνονται γρήγορα αυτές οι επαληθεύσεις
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 γίνονται σχετικά γρήγορα νομίζω μια με δύο μέρες. Τώρα υπάρχει και η λύση του kraken.com όπου κάνεις μεταφορά μέσω sepa. Σε μια μέρα έχουν μεταφερθεί τα χρήματα και για χαμηλά ποσά δλδ αν θυμάμαι 10k ευρώ τον μήνα δεν θέλει και πολλά στοιχεία.
stimuli Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 για ποσά εώς 500ευρω τι επαληθεύσεις ζητάει το kraken;
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 εδώ είναι αναλυτικά τι δέχετε το kraken και με τι verify στο κάθε lvl εγώ όπως βλέπεις έχω κάνει μέχρι το tier 2 απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητάει χωρίς να ανεβάσω κάποιο έγγραφο όπως ταυτότητες κτλ.
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η εφαρμογή της Chip-chap στο anrdoid επιτρέπει την αγορά bitcoin με προμήθεια μόνο 2% από τα 500 Easy pay κιόσκια που διαχειρίζεται η Τράπεζα Πειραιώς Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Chip-Chap. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chip_chap.app 2. Επιλέξτε το EasyPay σε Bitcoin 3. Επιλέξτε το ποσό και τη διεύθυνση του πορτοφολιού στην οποία θέλετε να λάβετε τα bitcoins Στη συνέχεια σε οποιοδήποτε EasyPay τερματικό: 1. Επιλέξτε Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό λογαριασμού και το reference number 3. Καταθέστε τα χρήματα 4. Μετά από λίγο θα έχετε τα bitcoins σας στο πορτοφόλι σας! 5. Μπορείτε επίσης να κάνετε share τις εντολές στα κοινωνικά σας δίκτυα για να ζητήσετε την πληρωμή Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε από τα EasyPay κιόσκια της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο στην Ελλάδα. • 455 EasyPay κιόσκια μέσα σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς • 45 EasyPay κιόσκια μέσα σε καταστήματα Vodafone • 19 EasyPay κιόσκια μέσα σε υποκαταστήματα της Interamerican • 12 EasyPay κιόσκια μέσα σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ • 10 EasyPay κιόσκια σε σημεία εξυπηρέτησης του Δήμου Αθηνών • 6 EasyPay κιόσκια στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη • 2 EasyPay κιόσκια μέσα στα καταστήματα Γερμανός/Cosmote http://www.bitcoin-gr.org/?p=5047 http://bitcoinist.net/chip-chap-allows-you-to-buy-bitcoin-at-more-than-500-atms-in-greece/ Λοιπόν αυτός ο τρόπος φαίνεται γαμάτος αλλά δυστυχώς χρειάστηκα χθες κάποια bitcoins και δεν υπήρχε πουθενά ανοιχτό easypay μηχάνημα οπότε δοκίμασα να τα κάνω μεταφορά στο λογαριασμό Πειραιώς που μου έδωσε το chipchap. Στην αρχή νόμιζα πως έχασα τα λεφτά μου αλλά τελικά το βράδυ μου μεταφέρθηκαν στο wallet χωρίς πρόβλημα. Η διαδικασία έκανε κανα 10ωρο για να ολοκληρωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα