Sgmaster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Υπαρχει κανενας τροπος να αγορασω bitcoin με μετρητα; χωρις τραπεζες, πιστωτικες κλπ... Μενω Πατρα οποτε δεν εχω προσβαση στα btc atm... Αν δεν υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου, μπορει να κανει καποιος την εξυπηρετηση? Επισης μου εχουν ξεμεινει καποιες paysafe που πηρα για να βαλω στο neteller η στο skrill της οποιες δεν τις δεχτηκαν λογω των περιορισμων... Αν καποιος μπορει να τις ανταλλαξει για bitcoin η στην τελικη skrill/paypal παρακαλω στειλτε μου μηνυμα... Ευχαριστω.
dh01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.!Θα ήθελα να αγοράσω BTC απο Kraken μέσω τραπεζα Πειραιώς (winbank). Υπάρχει κάποιος εικονογραφημένος οδηγός που να εξηγεί πως γίνετε; Είμαι Tier 2* στο kraken. Σε τι πεδίο του winbank μπαίνει για παράδειγμα το αναγνωριστικό κατάθεσης(Reference) του Kraken; [ Στο Πληροφορίες για τον Δικαιούχο ή Στοιχεία SEPA:Κωδικός Αναφοράς Εντολέα ] ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2016 από dh01
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 θα σου γράψω για την Eurobank που είναι 'Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής" και στην Alpha Bank είναι "Αιτιολογία προς δικαιούχο" από τράπεζα σε τράπεζα διαφέρουν αυτά.
dh01 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το αντίστοιχο στη winbank είναι Στο Πληροφορίες για τον Δικαιούχο (όπου γράφεις πληροφορίες για τη συναλλαγή προς τον δικαιούχο). Υπάρχει και ένα άλλο πεδίο που λέγετε Στοιχεία SEPA: Κωδικός Αναφοράς Εντολέα (και εδω αναφέρεται ότι γράφεις πληροφορίες προς το δικαιούχο). Για αυτό ρωτάω αν κάποιος μέσω winbank μπορεί να βοηθήσει.. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.!
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 νομίζω ποιο σωστό είναι το Κωδικός αναφοράς εντολέα αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει δουλέψει την winbank. Πάντως μπορείς να ρωτήσεις και την τράπεζα για το που μπαίνει ο κωδικός ταυτοποίησης για το έμβασμα απλά μην τους πεις ότι αγοράζεις Bitcoin
dh01 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 νομίζω ποιο σωστό είναι το Κωδικός αναφοράς εντολέα αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει δουλέψει την winbank. Πάντως μπορείς να ρωτήσεις και την τράπεζα για το που μπαίνει ο κωδικός ταυτοποίησης για το έμβασμα απλά μην τους πεις ότι αγοράζεις Bitcoin Οκ φιλε σε ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα. Αφού περάσουν τα χρήματα στο kraken, μετά τι βήματα ακολουθώ για να αγοράσω btc και να τα μεταφέρω στο wallet μου (στη διεύθυνση μου στο blockchain). ?
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Για να λες στην διεύθυνση σου στο blockchain θα εννοείς ότι έχεις λογαριασμό στο blockchain.info? To πρώτο βήμα που θα κάνεις είναι να δώσεις εντολή αγοράς για bitcoin στην σελίδα του kraken. Να θυμάσαι ότι μπορείς να δώσεις δύο είδους εντολές η μια για αγορά σε τιμές της αγοράς ενώ μπορείς να επιλέξεις και εσύ την τιμή που θέλεις να αγοράσεις αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί αγοραστής που να ενδιαφερθεί γιαυτή την τιμή Τα ανταλλακτήρια είναι στην κυριολεξία χρηματιστήρια με πωλητές και αγοραστές που συναλλάσονται μεταξύ τους. Για να τα μεταφέρεις στην διεύθυνση σου απλά θα στην επιλογή για μεταφορά που έχει το kraken και εκεί θα βάλεις την bitcoin διεύθυνση που έχεις για να δέχεσαι bitcoin στο blockchain.info η σε οποιοδήποτε wallet έχεις είτε στο κινητό σου είτε στον υπολογιστή σου.
kostas77733 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εχουκε καμιά ενημέρωση για το ΑΤΜ στο εστιατόριο Εξάρχεια αν άνοιξε? Επίσης η bitchain Greece ποια είναι η σελίδα τηε στο Facebook?
konstantinos19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στο facebook ανάρτησαν μνα ότι το atm θα μεταφερθεί.
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 και που θα πάει γράφουν? τους κυνήγησαν και από εκεί οι τράπεζες? Οι ίδιοι αφού περνάτε από εκεί τι λένε? Γιατί δεν τους ρωτάτε. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου είναι και διαχειριστές του ATM Από τι φαίνεται και όπως μαθαίνω τώρα το εστιατόριο έκλεισε γιαυτό δεν λειτουργεί και το ATM και η bitchain ψάχνει νέο χώρο.
konstantinos19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 και που θα πάει γράφουν? τους κυνήγησαν και από εκεί οι τράπεζες? Οι ίδιοι αφού περνάτε από εκεί τι λένε? Γιατί δεν τους ρωτάτε. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου είναι και διαχειριστές του ATM Από τι φαίνεται και όπως μαθαίνω τώρα το εστιατόριο έκλεισε γιαυτό δεν λειτουργεί και το ATM και η bitchain ψάχνει νέο χώρο. Ναι το πιο πιθανό είναι αυτό, το εστιατόριο ήταν κλειστό εδώ και μέρες!
chek2fire Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δύο ήταν. Στο βιβλιοπωλείο λειτουργεί ακόμα Αυτό στην πατησίων δεν γνωρίζω αν είναι σε λειτουργία η αν το έχουν κλείσει.
spartak1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 και που θα πάει γράφουν? τους κυνήγησαν και από εκεί οι τράπεζες? Οι ίδιοι αφού περνάτε από εκεί τι λένε? Γιατί δεν τους ρωτάτε. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου είναι και διαχειριστές του ATM Από τι φαίνεται και όπως μαθαίνω τώρα το εστιατόριο έκλεισε γιαυτό δεν λειτουργεί και το ATM και η bitchain ψάχνει νέο χώρο. Πήγα στις 4/1 και ήταν ήδη κλειστό από ότι μου είπαν από διπλανά καταστήματα....
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ειμαι εδω και καιρο συνδρομητής του btcgreece. Εχω κανει αρκετές συναλλαγές. Τη προηγούμενη Παρασκευή κατέθεσα 55ευρω. Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε οπως ειδα στο e banking μου και το ποσο δε μου πιστώθηκε.εστειλα αμεσως emails to btcgreece πήρα απαντηση μετα απο μερες οτι θελει μια εργάσιμη. Αυριο κλείνουμε 5 εργάσιμες και ακομα τιποτα. Δοκίμασα να μπω προλιγου στο λογαριασμό μου στο btcgreece. Και δε μπαίνει!! Πρεπει να μου έσβησαν το account. Επειδη μου εχουν γυρίσει τα μάτια και εχω θολώσει παρακαλω πολυ για βοήθεια! Τι λετε? Εννοείται δεν εχω κατι το παραμικρό που να δικαιολογεί να μου σβήσουν το λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα