Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θέλω να σε απαγοητεύσω αλλά το ethereum δεν θα γίνει ποτέ μέσο συναλλαγής και δεν φτιαχτεί γιαυτό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει όριο σε όποια νομίσματα τυπωθούν και ήδη αυτά που έχουν βγεί είναι περίπου 74 εκατομμύρια.

Πάντως είναι μπορεί να αποδώσει αυτή η επένδυση σε τόσο χαμηλή τιμή που βρίσκεται. 

Αυτό θα το αποδείξει η ιστορία, εγώ ποντάρω εκεί τα λεφτά όμως (και για λόγους που δεν μπορώ να αναφερθώ εδώ).  

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τώρα μπλέκουν την άνοδο του Bitcoin με μια εταιρεία πυραμίδα στην Κίνα και θεωρούν ότι αυτή οδήγησε την κούρσα.

Παιδιά απλά είναι χαζοί οι τύποι. Ειλικρινά βλέπουμε την αμηχανία που είχαμε δει και στις αρχές του inernet. Ακριβός το ίδιο πράγμα και ο καθένας γράφει ότι του κατεβάζει το κεφάλι

http://www.capital.gr/story/3078457

Δημοσ.

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον χώρο του νέου Bitcoin ATM στα Εξάρχεια στις 8 το βράδυ που βρίσκεται στο εστιατόριο “Απλώ” στην Α. Μεταξά 30 . Η συνάντηση είναι ελεύθερη για όλους και όπως έχει ανακοινωθεί θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της εταιρείας chip chap καθώς και την εταιρείας Bitchain που είναι και η υπεύθυνη για την λειτουργία του Bitcoin ATM.

Δημοσ.
 Μόλις γύρισα από εκέι είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα και έγινε μια συζήτηση κυρίως από τα παιδιά της Bitchain και του chip chap για τις εφαρμογές τους και για τα σχέδια τους που έχουν να εγκαταστήσουν μηχανήματα στην Ελλάδα. Μας είπαν φυσικά ότι όποιος θέλει να εγκαταστήσει κάποιο ATM μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους για τις λεπτομέρειες ενώ για το chip chap είναι σε διαδικασία να επαναφέρουν στην ίδια ευκολία με πριν τις αγορές με πιστωτικές ενώ έχουν και κάποια σχέδια για συνεργασία με την Bitchain.

Μας έκαναν αναφορά και για το faircoin ένα proof of stake νόμισμα που το προωθούν οι δύο εταιρείες. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι ευγενικότατοι αρκετά καταρτισμένοι γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα και γενικά ήταν μια ευχάριστη βραδιά συζήτησης. 

Τους είπα και εγώ ήταν και ο Πετρος από το newsbtc για το συνέδριο του fosscomm, υπήρχαν και άνθρωποι που δεν γνώριζαν καν την τεχνολογία του Bitcoin. Γενικά νομίζω το βασικότερο πρόβλημα που βλέπω πλέον στην Ελλάδα είναι η καθαρή ενημέρωση για το τι είναι Bitcoin και αρκετοί το συγχέουν με εταιρείες και οργανισμούς αγνοώντας ότι είναι ένα σύστημα τελείως άναρχο που έχει δώσει την δυνατότητα για συναλλαγές χωρίς κάποιον να τις επιβλέπει.

Χρησιμοποίησα και το ATΜ τους πολύ εύκολο στην χρήση και απλό.

Μου άρεσε και η ιδέα που μας είπαν οι Ελληνες ιδιοκτήτες ότι σχεδιάζουν με άλλα άτομα να προχωρήσουν ένα project μιας κοινότητας ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών βασισμένες πάνω στο faircoin.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν έχει κάποιο παιδί την καλοσύνη να μου εξηγήσει πως στέλνουν χρήματα με SEPA στον Spectrocard λογαριασμό, θα του ήμουν υπόχρεος. Κλικάρω εκεί που λέει SEPA και δεν κάνει κάτι, μονο δειχνει τα όρια απο 10 εως καποια ευρω σε μαυρο συννεφακι απο πάνω.

Πως και που μπορω να δω τα στοιχεία τους για να κάνω ένα μικρο εμβασματάκι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το εικονίδιο SEPA γίνεται έγχρωμο και ενεργό μόνο αφού συμπληρώσεις από πάνω το ποσόν που θέλεις να καταθέσεις.

Δηλαδή:

Από το μενού: Wallet | Deposit
Κλικάρεις το εικονίδιο: Deposit EUR or other currency
Συμπληρώνεις το Receive Amount με το ποσόν που θέλεις (επίσης Deposit country: Greece, Receive amount: EUR), κλικάρεις το εικονίδιο SEPA (γίνεται έγχρωμο και ενεργό μόλις συμπληρώσεις το ποσόν) και σου βγάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της SpectroCoin.

Παίρνεις τα στοιχεία αυτά και κάνεις κατάθεση από το webbanking της τράπεζάς σου. Προσοχή, στις πληροφορίες για τον δικαιούχο να γράψεις αυτό που σού δίνει εδώ ως Memo/details/payment instructions (δηλαδή το order xxxxx)

• Like 1
Δημοσ.

Το εικονίδιο SEPA γίνεται έγχρωμο και ενεργό μόνο αφού συμπληρώσεις από πάνω το ποσόν που θέλεις να καταθέσεις.

Δηλαδή:

Από το μενού: Wallet | Deposit

Κλικάρεις το εικονίδιο: Deposit EUR or other currency

Συμπληρώνεις το Receive Amount με το ποσόν που θέλεις (επίσης Deposit country: Greece, Receive amount: EUR), κλικάρεις το εικονίδιο SEPA (γίνεται έγχρωμο και ενεργό μόλις συμπληρώσεις το ποσόν) και σου βγάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της SpectroCoin.

Παίρνεις τα στοιχεία αυτά και κάνεις κατάθεση από το webbanking της τράπεζάς σου. Προσοχή, στις πληροφορίες για τον δικαιούχο να γράψεις αυτό που σού δίνει εδώ ως Memo/details/payment instructions (δηλαδή το order xxxxx)

Γρήγορος και κατατοπιστικότατος!! Θα δοκιμάσω και αν αντιμετωπίσω θέμα θα επανέλθω! Να σαι καλά φίλε μου!

Δημοσ.

verifucation είχα επιχειρήσει να κάνω αλλά τελικά δεν το προχώρησα καθώς αν διαβάσεις στις οδηγίες του λένε ότι να το κάνεις μόνο αν στο ζητήσουν. Αφού δεν το έχουν ζητήσει μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας λόγος. Υπάρχει και αυτό το ζήτημα με το proof of residency που για εμάς εδώ στην Ελλάδα είναι ακατόρθωτο να το ολοκληρώσουμε καθώς δεν δέχονται τους οικιακούς μας λογαριασμούς που είναι στα Ελληνικά.

Για ανάληψη χρημάτων απλά τα στέλνεις μέσω sepa στον τραπεζικό λογαριασμό σου. Δεν θεωρώ να υπάρχει πρόβλημα. 

Δημοσ.

Τώρα το αλλάξανε νομίζω σου παράγει ένα κωδικό απο διάφορες κανονικές λέξεις τον οποίο το σημειώνεις κάπου και το διαγράφεις από την εφαρμογή.

Ε άμα κάνανε τόσο χοντρή πατάτα τι να πεις!

Προς το παρόν καμία απάντηση.

Ουσιαστικά εγώ έχω σημειώσει τον κωδικό πρόσβασης και έχω κάνει backup μέσω e-mail το αρχείο με τις αγκύλες που λέτε το οποίο το έχει στείλει στο mail μου σαν txt.

Το αντιγράφω μαζί με τις αγκύλες τώρα αν πέρνει κάπου κενό δεν έχω μπορέσει να καταλάβω.

Θα το κάνω ξανά.

Επιστρέφω σε μια παλιά δημοσίευσή μου για να αναφέρω ότι κατα το import ενός Wallet, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το password που είχατε διαλέξει κατα τη δημιουργία του που δεν ειναι ίδιο, απαραίτητα, με το password που έχουμε θέσει για να στέλνουμε χρήματα.

Εγώ τόσο καιρό που προσπαθούσα χρησιμοποιούσα τον κωδικό που έστελνα χρήματα που διέφερε από τον κωδικό της δημιουργίας του πορτοφολιού.

Δημοσ.

ναι άλλο το seed key σε πορτοφόλια τύπου copay και άλλο αυτό που στέλνουμε bitcoin. Αντιθέτως στο bitcoin-qt το key που στέλνεις τα bitcoin είναι και αυτό που θα χρησιμοποιήσεις για το import αλλά εκεί χρησιμοποιείς και το .dat αρχείο από το παλιό σου πορτοφόλι αυτό πρέπει ουσιαστικά να κάνεις import γιατί αυτό είναι και που έχει τα private key.

Δημοσ.
H είδηση αυτή από μόνη της

έχει την δυναμική να πιέσει την ισοτιμία προς τα κάτω ακόμα και κάτω από τα 300 δολάρια αν και τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι αποφάσεις θα πάρει αύριο η Ευρώπη.

Δημοσ.

κάποιος που έβαλε την κάρτα του spectrocoin στο paypal αν θυμάται να μου πει σε πόσο καιρό επιστράφηκε το 1.5 ευρώ που χρεώνει το paypal για την επιβεβαίωση της κάρτας

Δημοσ.

κάποιος που έβαλε την κάρτα του spectrocoin στο paypal αν θυμάται να μου πει σε πόσο καιρό επιστράφηκε το 1.5 ευρώ που χρεώνει το paypal για την επιβεβαίωση της κάρτας

2-3 μέρες

• Like 1
Δημοσ.

H ισοτιμία κρατήθηκε εκεί γύρω στα 300 ευρώ και πάνω από τα 300 δολάρια καθώς η είδηση για απαγόρευση του Bitcoin ήταν μια τρύπα στο νερό :P Πως να απαγορεύσουν κάτι που δεν μπορούν να κατανοήσουν ακόμα πως λειτουργεί?

Η coinbase σήμερα έβγαλε τις δικες της πιστωτικές κάρτες που είναι μόνο για αμερική μέχρι στιγμής

http://www.wired.com/2015/11/coinbase-unveils-countrys-first-bitcoin-debit-card/#oo

https://blog.coinbase.com/2015/11/20/introducing-the-shift-card/#oo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...