tourkofagos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έσπασε και το όριο των 3000 κινεζικών γιουάν, 450 $ ! Τρέλα, μού φαίνεται πως ο Αη Βασίλης φέρνει χιλιάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 και εγώ αυτό βλέπω. Μιλάμε για τρέλα. Έβλεπα χθες βράδυ την ισοτιμία και ήταν πραγματική τρέλα. Μιλάμε ο ορισμος του αποπληθωριστικό νομίσματος. Λίγα νομίσματα στην αγορά πολύ εύκολο να ανέβει η ισοτιμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι έγινε? Είναι πρωί τώρα στην Κίνα και ξεκινήσαν πάλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γαμώτω, είχα αγοράσει 2 btc τότε που έκαναν ~250€ το ένα. Αν τα είχα κρατήσει μέχρι τώρα θα είχα βγάλει 400€ κέρδος αλλά φοβήθηκα γιατί έπεφτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 κάτσε γιατί βλέπω να διορθώνει ξανά. Να δούμε γιατί οι απότομες εκρήξεις της ισοτιμίας ως συνήθως δημιουργούν και φούσκες. Νομίζω και η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη στο που θα πάει το πράγμα. Αν έχουμε και σήμερα η αύριο άνοδο ιδίως που είναι και μέρα δημοπρασίας των 45.000 Bitcoin του silk road τότε μιλάμε ότι πάμε καρφωτοί για ποιο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staberas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ειναι 2η φορα που αφου αγοράζω >400 και η τιμή πέφτει απότομα , λέτε να το γκαντεμιάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησε η κατρακύλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γνώμη μου είναι ότι βλέπω να σταθεροποιείται γύρω από τα 400+. Και χθές το βράδυ είχαμε ξανά πτώση που είχε πάει στο 330 και βρέθηκε μέχρι τα 430 ξανά. Απλά κάποιοι βγάζουν τα σπασμένα και μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι και η δημοπρασία. Καθοριστική για την ισοτιμία. The early adopter feeling http://i.imgur.com/2dhUu51.webm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Επειδή έχω κάμποσο καιρό να ασχοληθώ, απο που μπορώ να αγοράσω online bitcoin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Να προσθέσω ότι δεν έχω θέμα να είναι απο το εξωτερικό. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν αν γίνεται να δέχεται κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ειναι 2η φορα που αφου αγοράζω >400 και η τιμή πέφτει απότομα , λέτε να το γκαντεμιάζω? Αφού είχα αγοράσει 500 ευρώ με 190, πούλησα κάπου στα 240 κ άφησα τα χρήματα στο kraken, νομίζοντας ότι θα ξαναπέσει. Σε όλη τη μεγάλη άνοδο δεν αγόρασα, χάνοντας το μεγάλο κέρδος. Αφού λοιπόν χθες έπαιζε όλη μέρα από 380 ως 420 ανά λίγα λεπτά, λέω ας αγοράσω στα 390 να βγάλω 5-10 ευρώ. Ε από τότε πέφτει και τώρα είναι στα 350 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να προσθέσω ότι δεν έχω θέμα να είναι απο το εξωτερικό. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν αν γίνεται να δέχεται κάρτες. από coinbase δέχεται μέχρι 40 ευρώ αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 εντωμεταξύ τυχαία? Μόλις το Bitcoin έφτασε τα 500 δολάρια αρκετά ανταλλακτήρια δέχθηκαν ddos attack με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει η να πουλήσει τα Bitcoin του. Στο reddit μιλάνε ότι έγινε επίτηδες το ddos ώστε να εμποδίσουν τον κόσμο να πουλήσουν. Από την μεριά τους τα ανταλλακτήρια λένε ότι έγινε εσκεμμένα το ddos γιατι κάποιοι ήθελαν να σταματήσουν την άνοδο του Bitcoin και να οδηγήσουν την ισοτιμία προς τα κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staberas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να πιστεύω ότι περιορίζω τις ζημίες μου αγοράζοντας ETH (Ethereum) μιας και πιστεύω είναι το μέλλον του bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 δεν θέλω να σε απαγοητεύσω αλλά το ethereum δεν θα γίνει ποτέ μέσο συναλλαγής και δεν φτιαχτεί γιαυτό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει όριο σε όποια νομίσματα τυπωθούν και ήδη αυτά που έχουν βγεί είναι περίπου 74 εκατομμύρια. Πάντως είναι μπορεί να αποδώσει αυτή η επένδυση σε τόσο χαμηλή τιμή που βρίσκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα