Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανδρέα Μεταξά 30, Εξάρχεια, στον χώρο του εστιατορίου «Απλώ». Μπαίνεις, ανεβαίνεις τα σκαλιά και στο πρώτο ίσιωμα τό βρίσκεις. Λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως η άνοδος φαίνεται να συνεχίζεται. Κανονικά πριν τις μεγάλες δημοπρασίες είχαμε πάντα πτώση τώρα οι κινέζοι δεν φαίνεται να χαμπαριάζουν. 

Εχει παίξει μια φήμη ότι το χθεσινό crash οφειλόταν στον επενδυτικό όμιλο pantera capital που έριξε μεγάλα πακέτα στην αγορά ώστε να ρίξει την τιμή για να μπορέσει να αγοράσει φτηνότερα στην δημοπρασία.  

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με το Spectrocoin που είχε αναφερθεί εδώ παλαιότερα.

Έχει δοκιμάσει κανείς να "ρευστοποιήσει-μεταφέρει σε Ελληνική τράπεζα" από την εικονική visa του spectrocoin την "mychoise", προσπάθησα να αγοράσω κάτι από amazon με euro που είχα στη mychoise και το paypal με χρέωσε ένα euro ενώ μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν δέχεται την συγκεκριμένη κάρτα, μετά βέβαια το δώσανε πίσω όταν τους ρώτησα γιατί και πως...

Αλλά η ουσία είναι τι γίνεται με ότι λεφτά έχει κάποιος στη συγκεκριμένη virtual visa, υπάρχει τρόπος να καταλήξουν σε τραπεζικό λογαριασμό ή έστω να ξοδευτούν κάπου χωρίς να μεσολαβήσουν 50 μεσάζοντες που θα ζητάνε από 4% προμήθεια ο καθένας ??? 

Δημοσ.

Ναι, αλλά η Coinbase έχει όριο 40 ευρώ την ημέρα για αγορές με κάρτα, οπότε για μεγαλύτερο ποσόν δεν παίζει.

Εάν θέλεις περισσότερα, αναγκαστικά στο ΑΤΜ στα Εξάρχεια, με μετρητά και fee 5%.

ευχαριστώ, το όριο στην coinbase ισχύει κ μετά το verification με ταυτότητα; γιατί κάτι διάβαζα πως ανεβαίνει το όριο αν κάνεις verify

αν θες μεγαλύτερο ποσό, τι συμφέρει κ ας μην είναι τόσο άμεσο; ανταλλακτήριο τύπου kraken ή atm στα εξάρχεια;

Δημοσ.

ευχαριστώ, το όριο στην coinbase ισχύει κ μετά το verification με ταυτότητα; γιατί κάτι διάβαζα πως ανεβαίνει το όριο αν κάνεις verify

αν θες μεγαλύτερο ποσό, τι συμφέρει κ ας μην είναι τόσο άμεσο; ανταλλακτήριο τύπου kraken ή atm στα εξάρχεια;

Ανεβαίνει το όριο του ποσού που μπορείς να στείλεις με έμβασμα, νομίζω. Για την κάρτα είναι μόνο 40 ευρώ, και με fee 3% (ήταν 1% μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά ξανανέβηκε). Επίσης η Coinbase συνήθως έχει ισοτιμία 2-3 ευρώ ακριβότερη από το Kraken.

Οπότε, το ΑΤΜ στα Εξάρχεια, με 5% fee και ισοτιμία Kraken, δεν είναι κακό. (Και χώνεις όσα θέλεις. Εδώ κάθε μέρα λέμε, έτσι που τρελάθηκε, φτου γαμώτο, έπρεπε να τα χώσω όλα χθες!)

Άμα πάλι είναι να στείλεις έμβασμα (μέχρι 500 ευρώ τον μήνα επιτρέπουν οι ελληνικές τράπεζες), στείλτο στο Kraken, λέω. (Το Kraken δεν χρειάζεται καν πιστοποίηση με χαρτιά.)

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με το Spectrocoin που είχε αναφερθεί εδώ παλαιότερα.

Έχει δοκιμάσει κανείς να "ρευστοποιήσει-μεταφέρει σε Ελληνική τράπεζα" από την εικονική visa του spectrocoin την "mychoise", προσπάθησα να αγοράσω κάτι από amazon με euro που είχα στη mychoise και το paypal με χρέωσε ένα euro ενώ μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν δέχεται την συγκεκριμένη κάρτα, μετά βέβαια το δώσανε πίσω όταν τους ρώτησα γιατί και πως...

Αλλά η ουσία είναι τι γίνεται με ότι λεφτά έχει κάποιος στη συγκεκριμένη virtual visa, υπάρχει τρόπος να καταλήξουν σε τραπεζικό λογαριασμό ή έστω να ξοδευτούν κάπου χωρίς να μεσολαβήσουν 50 μεσάζοντες που θα ζητάνε από 4% προμήθεια ο καθένας ??? 

αυτό που λες με το amazon είναι πολύ παράξενο. Μόλις προχθές έκανα αγορά με την συγκεκριμένη κάρτα χωρίς βέβαια paypal ενδιάμεσο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα από την κάρτα πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό σου η paypal δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Ανεβαίνει το όριο του ποσού που μπορείς να στείλεις με έμβασμα, νομίζω. Για την κάρτα είναι μόνο 40 ευρώ, και με fee 3% (ήταν 1% μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά ξανανέβηκε). Επίσης η Coinbase συνήθως έχει ισοτιμία 2-3 ευρώ ακριβότερη από το Kraken.

Οπότε, το ΑΤΜ στα Εξάρχεια, με 5% fee και ισοτιμία Kraken, δεν είναι κακό. (Και χώνεις όσα θέλεις. Εδώ κάθε μέρα λέμε, έτσι που τρελάθηκε, φτου γαμώτο, έπρεπε να τα χώσω όλα χθες!)

Άμα πάλι είναι να στείλεις έμβασμα (μέχρι 500 ευρώ τον μήνα επιτρέπουν οι ελληνικές τράπεζες), στείλτο στο Kraken, λέω. (Το Kraken δεν χρειάζεται καν πιστοποίηση με χαρτιά.)

πάει καρφωτό να σπάσει τα 400 πλέον.

Δημοσ.

Υπάρχει καποια εκτίμηση (συνοδευόμενη με καποιο λογικο επιχειρημα) για το αν και πως θα επηρεαστεί η τιμη του Bitcoin απο την δημοπρασία;

Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει γιατί πλέον δεν έχουμε κανονικές συνθήκες στην αγορά. Σήμερα μετά από δύο χρόνια η Κινεζική κυβέρνηση επέτρεψε ξανά τις καταθέσεις και αναλήψεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς από και προς τα Bitcoin ανταλλακτήρια.

Οι κινέζοι σπεκουλάρουν αυτή την ώρα το Bitcoin άγρια.

Δημοσ.

όντος δεν κρατήθηκε στα 400 κάνει διορθώσεις τώρα. Θα δέιξει το πρωί αν τα καταφέρει κατά τις 3 που μπαίνει γερά η Κινα αλλά εδώ που τα λέμε όλη την μέρα είναι μέσα γερά η Κίνα :P

Είναι νομίζω επίσημο! Σπάσαμε το φράγμα των 400 δολαρίων :D

Δεν ξέρω αν συμβεί ξανά αλλά αυτό το παλιό gif έχει πολύ γέλιο. Ηταν από την εποχή πουη όντος το bitcoin έσπαγε όλα τα φράγματα

http://i.imgur.com/qY7GQoB.gifv

τώρα που ανεβαίνει η ισοτιμία πρέπει να θυμόμαστε τον βασικό κανόνα που η άγνοια του οδήγησε και στην καταστροφή του MTgox. Ποτε δεν κρατάμε τα Bitcoin μας μέσα σε ανταλλακτήρια αλλά πάντα σε δικά μας πορτοφόλια.

Τα ανταλλακτήρια Δεν  είναι τράπεζες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...