Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσετε και για προμήθεια πριν πάτε στο ΑΤΜ. Εγώ την πάτησα στο άλλο στο Μενίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staberas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Από τι λένε άνοιξε ξανά το BitcoionATM της Bitchain αυτό που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με αυτή την φορά στην κυψέλη και στην Κύπρου 56 Πέρασα πριν απο λιγο και μετα απο 5 λεπτα και συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο μου είπε οτι δεν είναι έτοιμο ακόμη, μόλις ειναι έτοιμο θα ανοίξουν το parkin .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο χρόνο κάνει περίπου στο chip chap να ολοκληρωθεί μια κατάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Άμεσα γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω βάλει 50 ευρώ και εδώ και 1.5 ώρα μου λεει pending.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουν βάλει disclaimer ότι λειτουργεί . Λόγω φορτου θα γίνονται οι μεταφορές εντός 24-48 ωρών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Byronpol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουν βάλει disclaimer ότι λειτουργεί . Λόγω φορτου θα γίνονται οι μεταφορές εντός 24-48 ωρών Εμενα χθες εκανε 2,5 ωρες . Μην αγχωνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zirobabis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία να άλλαξει pin σε ελληνικό ΑΤΜ σε κάρτα e-coin ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτησω αν η virtual spectrocard είναι αποδεκτή σε συναλλαγές με eshop του εξωτερικού χωρίς PayPal. Δηλ πληρωμή μεσω κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Στο BlackBerry Shop που την χρησιμοποίησα δεν είχα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oblivionist Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Απορία: Γιατί όταν κάνουμε αγορά BTC μέσω Chip Chat τα στέλνουμε πρώτα στο Electrum και όχι απευθείας στο Spectrocoin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτησω αν η virtual spectrocard είναι αποδεκτή σε συναλλαγές με eshop του εξωτερικού χωρίς PayPal. Δηλ πληρωμή μεσω κάρτας. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staberas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Απορία: Γιατί όταν κάνουμε αγορά BTC μέσω Chip Chat τα στέλνουμε πρώτα στο Electrum και όχι απευθείας στο Spectrocoin;Μπορείς αλλά θα τα διαχειρίζονται αυτοί τα λεφτά, σε περίπτωση που δεν θέλεις να τα βάλεις όλα στα χέρια τους καλύτερα να τα εχεις σε δικο σου πορτοφόλι. Συμβουλή μας ειναι, στειλτα στο Electrum για να μπορείς να έχεις τον έλεγχο προτού τα στείλεις σε τριτο ατομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oblivionist Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς αλλά θα τα διαχειρίζονται αυτοί τα λεφτά, σε περίπτωση που δεν θέλεις να τα βάλεις όλα στα χέρια τους καλύτερα να τα εχεις σε δικο σου πορτοφόλι. Συμβουλή μας ειναι, στειλτα στο Electrum για να μπορείς να έχεις τον έλεγχο προτού τα στείλεις σε τριτο ατομο Λέω να τα μετατρέψω αμέσως σε ευρώ και καπάκι να τα μεταφέρω στην κάρτα που περιμένω. Από κει και πέρα θα τα στείλω μέσω paypal σε έναν φίλο για να μου τα ξαναστείλει να τα έχω στο balance μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το chip chap εμένα πάλι μου έχει τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα και το πρόγραμμα έχει κολλήσει εδώ και κάνα τέταρτο στην οθόνη που σου έχει μόλις κάνεις την αγορά Δεν εμφανίζεται και κανένα Incoming transaction στο πορτοφόλι μου να ξέρω ότι δεν κόλλησε το σύστημα, τώρα κολλάω λίγο γιατί μπορεί η εφαρμογή να μην έδωσε εντολή να μου στείλουν τα coins κ θα πρέπει να επικοινωνήσω μέσω mail μαζί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα