Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μπήκαν ΟΚ, τώρα κόλλησα στο "Invalid Fee" :/
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 τι invalid fee? Για να τα στείλεις στο spectrocoin? Απλά μην στέλνεις όλο το ποσό αλλά άσε μερικά satoshi δλδ 0.0001 η και ακόμα μικρότερο ποσό για να το fee που χρειάζεται για να στείλεις τα bitcoin και περίμενε λίγη ώρα να σου γίνουν πρώτα confirm τα χρήματα δλδ να μην είναι σε διαδικασία confirmation πρωτού τα στείλεις γιατί απλά είναι σαν να μην έχεις τίποτα μέσα στο πορτοφόλι και είναι άλλος ένας λόγος για να μην στα στέλνει και να λέει invalid fee. Δες στο blockchain να έχει τουλάχιστον 3 confirmation πρωτού επιχειρήσεις να τα στείλεις.
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστός, έπρεπε να βάλω μικρότερο ποσό. Τα έστειλε λέει, περιμένω να εμφανιστούν στο Spectrocoin, ευχαριστώ.Στο Spectrocoin είναι υποχρεωτικό να στείλω έγγραφα; Αν δεν τα στείλω τι περιορισμούς έχω;
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στο spectrocoin αν δεν σου ζητήσουν μην στείλεις τίποτα. Απλά βάλε τα στοιχεία σου εκεί που τα ζητάει και στέλνεις μόνο αν σου ζητήσουν.
staberas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από τι λένε άνοιξε ξανά το BitcoionATM της Bitchain αυτό που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με αυτή την φορά στην κυψέλη και στην Κύπρου 56 το stacs δεν ειναι ακριβος επι της κυπρου, αλλα βεβαια ειναι κοντα στο σπιτι μου οποτε θα παω αυριο και θα αναφερω edit: δεν βλεπω τπτ για τα fee στο post Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από staberas
Incepted Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αγορα απο Amazon.co.uk με Visa Πειραιως επιτυχημενη χωρις προβληματα με την πληρωμη (360 ευρω) απ οσο πληροφορηθηκα και απο υπαλληλο του Amazon μεσω Live Chat . Περιμενω να γινει το Dispatch τωρα
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τι έγινε ρε πούστη μου πάνω που πήρα μπρος έπεσε το Spectrocoin.com; Έλεος, δεν με θέλει με τίποτα όμως. 1
Byronpol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κανει συντηρηση στο site η spectrocoin απο τις 7 το απογευμα. Και γω μολις αγορασα απο chip chap και δεν μπορω να τα πουλησω για να φορτωσω την καρτα (We apologize for inconvenience, at the moment maintenance is in progress.Try again later. Thank You.) 1
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκανε οι άνθρωποι; Τέλος πάντων, κάνει μπαμ όμως ότι θα πεθάνω νέος, ε; Έχω ακόμα μια ερώτηση για την κάρτα από Spectrocoin. Αν παρ' ελπίδα κάποιος "χακάρει" την κάρτα μου, μπορεί πχ να πάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, να το χρεωθώ και να τραβάω τα μαλλιά μου ή μπορεί να ξοδέψει μόνο τα χρήματα που έχω μέσα;
kapodistrias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και το chip chap τα ίδια..έχει πέσει.
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 To Spectro αναστήθηκε αλλά δεν μπορώ να κάνω login
Silverage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκανε οι άνθρωποι; Τέλος πάντων, κάνει μπαμ όμως ότι θα πεθάνω νέος, ε; Έχω ακόμα μια ερώτηση για την κάρτα από Spectrocoin. Αν παρ' ελπίδα κάποιος "χακάρει" την κάρτα μου, μπορεί πχ να πάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, να το χρεωθώ και να τραβάω τα μαλλιά μου ή μπορεί να ξοδέψει μόνο τα χρήματα που έχω μέσα; Εσύ τί λες;
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θα γίνουμε επιτέλους εραστές; Αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αρχηγέ. Πολλά ακούγονται, πολλά γίνονται, δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα και έκανα μια απλή (πιστεύω) ερώτηση. Τώρα ειρωνείες και εξυπνάδες του στιλ "εσύ τι λες" και "τι δεν καταλαβαίνεις" είναι να χαμε να λέγαμε. Σε κανέναν άλλον, όχι σ' εμένα.
spartak1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκανε οι άνθρωποι; Τέλος πάντων, κάνει μπαμ όμως ότι θα πεθάνω νέος, ε; Έχω ακόμα μια ερώτηση για την κάρτα από Spectrocoin. Αν παρ' ελπίδα κάποιος "χακάρει" την κάρτα μου, μπορεί πχ να πάει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, να το χρεωθώ και να τραβάω τα μαλλιά μου ή μπορεί να ξοδέψει μόνο τα χρήματα που έχω μέσα; Η κάρτα είναι προπληρωμένη. Δηλαδή μπορεί να τραβηχτεί ότι υπάρχει μέσα μόνο. Αρα αν δεν έχεις βαλει κάμποσες χιλιάδες ευρω μέσα δε μπορεί να πάρει κάποιος άλλος π.χ. αυτοκίνητο
Oblivionist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κομπλέ, ευχαριστώ. Την παρήγγειλα την κάρτα, άντε να δούμε σιγά-σιγά τι θα γίνει. Πολλά fees μαζεύονται από εδώ κι από κει αλλά δεν βλέπω κι άλλη λύση, το μη χείρον βέλτιστον... Chek2fire να 'σαι καλά man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα