Ulticool Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Είδα οτι για να γραφτείς εκεί θέλει και ταυτοποίηση μετά. Αυτό είναι υποχρεωτικό για όλες τις συναλλαγές ή μόνο για κάποια όρια και πάνω; Επίσης ο Firefox το βλέπει ως insecure και ανησύχησα λίγο. Εντούτοις θα το κοιτάξω περισσότερο, καθότι πολύ συμφέρον σε σχέση με το πιασέκωλο 10% του άλλου.
pOLoS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Είδα οτι για να γραφτείς εκεί θέλει και ταυτοποίηση μετά. Αυτό είναι υποχρεωτικό για όλες τις συναλλαγές ή μόνο για κάποια όρια και πάνω; Επίσης ο Firefox το βλέπει ως insecure και ανησύχησα λίγο. Εντούτοις θα το κοιτάξω περισσότερο, καθότι πολύ συμφέρον σε σχέση με το πιασέκωλο 10% του άλλου. 1
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Είδα οτι για να γραφτείς εκεί θέλει και ταυτοποίηση μετά. Αυτό είναι υποχρεωτικό για όλες τις συναλλαγές ή μόνο για κάποια όρια και πάνω; Επίσης ο Firefox το βλέπει ως insecure και ανησύχησα λίγο. Εντούτοις θα το κοιτάξω περισσότερο, καθότι πολύ συμφέρον σε σχέση με το πιασέκωλο 10% του άλλου. Σε μένα και ο firefox και το chrome το ανοίγει κανονικά και χωρίς κανένα μύνημα για insecure. Θέλει όντος επιβεβαίωση και θα την κάνω μόνο και μόνο να το δοκιμάσω. Πάντως για να γνωρίζετε το ανταλλακτήριο δεν έχει έδρα την Ελλάδα αλλά το jersey της Βρετανίας να πω ότι το bit-x μου έκανε αποδεκτό τον ελληνικό λογαριασμό τηλεφώνουν που τους έδωσα σαν proof of residence και με αυτό τον τρόπο μου αύξησε τα limit αγορών στα 2500 ευρώ. Νομίζω αυτό έγινε γιατί εκεί που έγραψα ονοματεπώνυμο τους έγραφα τα στοιχεία στα αγγλικα και σε παρένθεση πως είναι το όνομα στα Ελληνικά και μάλλον το διασταύρωσαν κάπως.
atrias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 5% στα 250 ευρώ είναι 12.5 ευρώ οπότε για μεγάλες καταθέσεις πάλι είναι αρκετά τα fees στο BTC Greece ήταν 10 ευρώ η προμήθεια και όταν ήταν στα 250 το όριο την τρέχουσα στιγμή πάντως συμφέρει περισσότερο η κατάθεση στο bitcoinsgreece το καλό σε κάθε περίπτωση είναι πως το BTC Greece δεν είναι πλέον μονοπώλιο οπότε ίσως δούμε καμιά μείωση στις προμήθειες επίσης γιατί έχουν όλοι πάρε δώσε μόνο με EUROBANK? αποφεύγουν τις υπόλοιπες για κάποιο λόγο?
Ulticool Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σε ένα λίνκ που είχε δώσει ο φίλος τσεκ2φωτιάς πιό πάνω, διάβασα ότι δεν ειναι 5% αλλά 5 Ευρώ και ότι το είχαν έτσι εκ παραδρομής. Επειδή δεν έχω καταλάβει, πως μπορείς να τους στείλεις λεφτά όλων αυτών των online? Τους ψιλοφοβάμαι και φλερτάρω με την ιδέα του ΑΤΜ
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εμένα μου και κάνει και εντυπώση ότι λένε οι υψηλές προμήθειες είναι για να μπορούν να βγάζουν τα λεφτά έξω αρά τα capital control δεν ισχύουν για όλους? Μήπως eurobank λόγο και της ξένης τράπεζας που είναι μέτοχος έχει κάποιο άλλο καθεστώς μεταφοράς χρημάτων? Σε ένα λίνκ που είχε δώσει ο φίλος τσεκ2φωτιάς πιό πάνω, διάβασα ότι δεν ειναι 5% αλλά 5 Ευρώ και ότι το είχαν έτσι εκ παραδρομής. Επειδή δεν έχω καταλάβει, πως μπορείς να τους στείλεις λεφτά όλων αυτών των online? Τους ψιλοφοβάμαι και φλερτάρω με την ιδέα του ΑΤΜ Από ebanking αν έχεις. Υπάρχει επιλογή που λέει μεταφορά και εκεί στα πεδία βάζεις τα χρήματα και τα υπόλοιπα στοιχεία που σου δίνουν δλδ το όνομα του λογαριασμού, το iban κτλ. Αν το φοβάσαι κάνε πρώτα ένα πολύ μικρό ποσό μεταφορά δλδ 10 ευρώ να δεις αν και πως δουλεύει αλλιώς και το ATΜ είναι νομίζω ότι καλύτερο για τις μικροσυναλλαγές. Και ανώνυμες είναι και μικρά fee έχουν και άμεσες είναι χωρίς να μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία.
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δοκίμασα και το bitcoinsgreece.com και έκανα κατάθεση τώρα το απόγευμα από τον eurobank λογαριασμό μου στον δικό τους και μέσα σε μισή ώρα είχαν μπει τα λεφτά. Η κατάθεση ήταν πολύ χαμηλή στα 20 ευρώ ίσα ίσα να το δοκιμάσω. Μετά έκανα αγορά btc και αυτή ολοκληρώθηκε καθώς και η μεταφορά τους σε δική μου btc adress μέσα σε δευτερόλεπτα. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι θα πρέπει να σου έχει κάπως να αγοράσεις btc βάση των ευρώ σου δλδ τώρα σε ρωτάει πόσα btc θέλεις να αγοράσεις και πρέπει να κάνεις μόνος σου την αντιστοίχιση των btc βάση των χρημάτων που έχεις στον λογαριασμό. Οχι ότι είναι τίποτα δύσκολο αλλά για την ευκολία το γράφω.
jmallen3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αγόρασα από το BTCGreece bitcoins αξίας 40€ και τα μετέφερα εδώ και μισή ώρα στο wallet στο spectrocoin αλλά δεν εμφανίζονται και η συναλλαγή είναι ακόμα στο pending. Πόση ώρα παίρνει για να είναι διαθέσιμα?
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Στο spectrocoin θέλει λίγη ώρα δλδ δες το ξανά μετά από κανά δύο ώρες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά αργουν να τις εκκαθαρίσουν τις συναλλαγές αν και έχουν τα confirmation στο bitcoin δίκτυο. To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις τα χρήματα σου και θα μπούνε κανονικά στον λογαριασμό. Τουλάχιστον μέχρι τώρα σε μένα όλες οι συναλλαγές έχουν ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα. Πάντως δες την διαδικασία confirmation στο δύκτιο βάζοντας την bitcoin διεύθυνση σου στο spectrocoin η αυτή από όπου έστειλες τα bitcoin εδω https://blockchain.info/ http://chainflyer.bitflyer.jp/ συνήθως στα 3 confirmation τις δέχονται οι περισσότεροι τις συναλλαγές. Μερικά ανταλλακτήρια μπορεί να έχουν πολιτικοί για 8 confirmation μπορεί και παραπάνω.
jmallen3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπηκαν τα χρήματα αλλά δεν με αφήνουν να εκδοθεί η spectrocard γιατί λέει είναι ύποπτο το όνομα μου! χαχα Τι εννοουν? Την εχει βγαλει κανεις?
nickaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έστω ότι έχω bitcoins πέρα από την spectrocard(btc->euro κλπ) μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στον λογαριασμό του paypal για αγορές στο εξωτερικό (ebay κλπ);
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπηκαν τα χρήματα αλλά δεν με αφήνουν να εκδοθεί η spectrocard γιατί λέει είναι ύποπτο το όνομα μου! χαχα Τι εννοουν? Την εχει βγαλει κανεις? εγώ την έχω βγάλει κανονικά και την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα χωρίς πρόβλημα. Τι σου λέει δλδ και πως σου βγάζει ότι είναι ύποπτο? Αν δεν βγάλεις άκρη εκεί μετέφερε τα στο bit-x.com που βγάζει και εκεί κάρτες αλλά να ξέρεις ότι αυτές δουλεύουν μόνο μέσω paypal. Έστω ότι έχω bitcoins πέρα από την spectrocard(btc->euro κλπ) μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στον λογαριασμό του paypal για αγορές στο εξωτερικό (ebay κλπ); Ναι μπορείς και δες και την ποιο πάνω απάντηση το έχω γράψει και στο αρχικό μήνυμα το τι μπορείς να κάνεις με την καθεμία κάρτα και τι όρια αγορών έχουν.
pOLoS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μου ηρθε και μενα σημερα η visa spectrocard, 6 μέρες μετά την αίτηση @chek2fire εχεις κανει με τη visa αναληψη απο atm ? ποσο χρεωνει? 1
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπηκαν τα χρήματα αλλά δεν με αφήνουν να εκδοθεί η spectrocard γιατί λέει είναι ύποπτο το όνομα μου! χαχα Τι εννοουν? Την εχει βγαλει κανεις? φαντάζομαι θα το βάζεις και με λατινικούς χαρακτήρες ε?
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Και οι νέες κάρτες του bitcoin ευρωπαικού ανταλλακτηρίου ccdek είναι αρκετά ενδιαφέρων γιατί στο μέλλον λένε ότι θα σου επιτρέπουν να δένεις τα btc με την ισοτιμία που θέλεις πχ ευρώ αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις υψηλές διακυμάνσεις της http://digitalmoneytimes.com/crypto-news/nanocard-bitcoins-killer-app/#oo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα