chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Παιδιά η εφαρμογή https://chip-chap.com/enδουλεύει άψογα μα ελληνικές κάρτες και έχει πολύ χαμηλά fee χαμηλότερα από τα Ελληνικά ανταλλακτήρια
eurogod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εγω στο chip-chap παταω pay with card και δεν κανει τιποτα. Δεν μου βγαζει καπου να βαλω τα στοιχεια της καρτας
Silverage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 7,5%?????????????? δηλαδη αν βαλω 20 ευρω θα μπουνε 5 ευρω στο πορτοφολι μου σε bitcoin γραψε λαθος εφαγα ενα μηδενικο στους υπολογισμους! Θα μπούνε 18,5€
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 στο bitcointalk λένε ότι αρκετοί αγόρασαν με αυτή την εφαρμογή https://bitcointalk.org/index.php?topic=1158623.0 δυστηχώς δεν μπορώ να δω αν δουλεύει γιατι δεν υπάρχει για blackberry που έχω..
Ulticool Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Τελικά μου λύθηκε η απορία για το πότε η Spectrocard χρεώνει τα 3% transaction fees και όχι δεν είναι μαζί με τη συναλλαγή αλλά μια ημέρα μετά περίπου ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ εγγραφή. Δηλαδή εκεί που μου λεγε χρεωσαμε συνδρομη στη Μπάμπης Σουγιάς Α.Ε. Χ ευρώ (ο Μπάμπης πληρώνεται σε δολλάρια), την επόμενη ημέρα η ίδια εγγραφή έγινε Χ+2.98%*Χ Ευρώ. (αυτο λογικά είναι το 3% από δολλάρια σε Ευρώ) Να τους ελέγχετε τακτικά γιατί δεν τα βάζουν σε ξεχωριστές εγγραφές να υπάρχει σαφήνεια στην πληροφόρηση.
staberas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 στο bitcointalk λένε ότι αρκετοί αγόρασαν με αυτή την εφαρμογή https://bitcointalk.org/index.php?topic=1158623.0 δυστηχώς δεν μπορώ να δω αν δουλεύει γιατι δεν υπάρχει για blackberry που έχω.. Μάπα το καρπούζι μάστορα και το transaction είναι fail και έχασα 4 ευρώ απο αυτη την υπόθεση.Επίσης αμα το fail transaction to αποκαλείς "Hello Error, Something went wrong" τρεχα για τα βουνα
tourkofagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μάπα το καρπούζι μάστορα και το transaction είναι fail και έχασα 4 ευρώ απο αυτη την υπόθεση.Επίσης αμα το fail transaction to αποκαλείς "Hello Error, Something went wrong" τρεχα για τα βουνα Τα 4 ευρώ πού τά έχασες; Το μήνυμα σημαίνει ότι δεν δέχεται την κάρτα σου (απλά δεν γίνεται η συναλλαγή, δεν χάνεις τίποτε). Με τί κάρτα δοκίμασες;
staberas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Virtual mastercard ETE και τα 4 ευρό τα έχασα για να την φορτίσω και να την ξεφορτίσω.
Silverage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Virtual mastercard ETE και τα 4 ευρό τα έχασα για να την φορτίσω και να την ξεφορτίσω. Δεν σου φταίει κανένας, ας χρησιμοποιούσες χρεωστική.
gylos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από μένα, Έχω μελετήσει το bitcoin και το σκέφτομαι για online αγορές. Τα Capital controls μας έκαναν να ανοίξουμε τα μάτια μας και να καταρτιστούμε στα νέα μέσα!! Ωστόσο, Έχω κάποιες απορίες. Για το chip-chap, δουλεύει μόνο με χρεωστική απ' οτι έχω καταλάβει. Με paysafecard γίνεται η συναλλαγή ή όχι; Επίσης, στο spectrocard η πιστοποίηση γίνεται με διαβατήριο ή ταυτότητα; Γενικά από κάρτες, ποια εταιρία είναι καλύτερη; Έχω διαβάσει όλο το τόπικ αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα. Όσο για το chip-chap, δουλεύει μόνο με χρεωστική απ' οτι έχω καταλάβει. Με paysafecard γίνεται η συναλλαγή ή όχι;
cputester Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 στο bitcointalk λένε ότι αρκετοί αγόρασαν με αυτή την εφαρμογή https://bitcointalk.org/index.php?topic=1158623.0 δυστηχώς δεν μπορώ να δω αν δουλεύει γιατι δεν υπάρχει για blackberry που έχω.. Επιβεβαιώνω ότι δουλευει αλλά κλασσικά κάποιες κάρτες περνάνε και κάποιες οχι. Εγω γενικά με Alpha Visa και AmEx δεν έχω καταφερει τιποτα αυτη την περιοδο ενω με Visa Πειραιως αγοραζω φουλ, όπως και από αυτο εδω...
AltairQuejas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 alpha enter mastercard χρεωστική επιβεβαιώνω κ γω για chip-chap!!
stateo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, κι εγώ κατάφερα να αγοράσω μέσω chip-chap. Η κάρτα που χρησιμοποίησα Alpha Bonus World MasterCard (πρώην Citibank World MasterCard). Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κάρτα φαίνεται να δουλεύει γενικά, αφού πριν λίγες μέρες έκανα αγορά από Amazon UK χωρίς πρόβλημα
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από μένα, Έχω μελετήσει το bitcoin και το σκέφτομαι για online αγορές. Τα Capital controls μας έκαναν να ανοίξουμε τα μάτια μας και να καταρτιστούμε στα νέα μέσα!! Ωστόσο, Έχω κάποιες απορίες. Για το chip-chap, δουλεύει μόνο με χρεωστική απ' οτι έχω καταλάβει. Με paysafecard γίνεται η συναλλαγή ή όχι; Επίσης, στο spectrocard η πιστοποίηση γίνεται με διαβατήριο ή ταυτότητα; Γενικά από κάρτες, ποια εταιρία είναι καλύτερη; Έχω διαβάσει όλο το τόπικ αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα. Όσο για το chip-chap, δουλεύει μόνο με χρεωστική απ' οτι έχω καταλάβει. Με paysafecard γίνεται η συναλλαγή ή όχι; Για το spectrocoin η πιστοποίηση γίνετε με διαβατήριο αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να την κάνεις. Δεν την ζητάει και μπορείς να κάνεις αγορές κανονικά. Πάντως με την spectrocard όσοι την έχουν δοκιμάσει και εγώ δλδ που την δουλεύω είμαι ευχαριστημένος. Και η e-coin είναι πολύ καλή αλλά και αυτή της bit-x αλλά το κακό με την δεύτερη είναι ότι δουλεύει με bitcoin που έχεις στον λογαριασμό σου με το ρίσκο της μεγάλης διακύμανσης της ισοτιμίας του Bitcoin. Δλδ μπορεί τα bitcoin που θα βάλεις να κάνουν 30 ευρώ και την επόμενη μέρα να έχουν πέσει στα 20. Στο spectrocoin δεν συμβαίνει αυτό γιατί τα πουλάς άμεσα και τα μεταφέρεις στην κάρτα σε ευρώ και στο e-coin το ίδιο.
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Συνέντευξη των founder της e-coin κάρτας στην cointelegraph http://cointelegraph.com/news/115163/e-coin-founders-talk-bitcoin-debit-cards-and-50-monthly-user-growth από τι λένε καθημερινά εκδίδουν 15-20 κάρτες ενώ έχουν στείλει 1800 σε 130 χώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα