Προς το περιεχόμενο

[INFO] Οδηγός αποφυγής capital control με το Bitcoin

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ζητησω μια βοηθεια κι εγω σαν αρχαριος;;;

μου ηρθε η καρτα απο το e-coin και την ενεργοποιησα....Ολα οκ

επισης μεταφερθηκαν 240 ευρω στο btcgreece.com μεσω web-banking (10 ευρω μιζα..) που αντιστοιχουν σε 0.89662207 BTC 

πως διαολο τωρα εγω μεταφερω αυτα τα bitcoins στην καρτα ωστε να μπορεσω να κανω αγορες;;

επισης , πρεπει να παρω τηλ στο +440113 κτλ κτλ για να ενεργοποιηθει η καρτα ή ειναι ολα ετοιμα μεσω του e-coin?

thanx και sorry που ρωταω πραγματα που λογικα εχουν απαντηθει....:):)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να ζητησω μια βοηθεια κι εγω σαν αρχαριος;;;

μου ηρθε η καρτα απο το e-coin και την ενεργοποιησα....Ολα οκ

επισης μεταφερθηκαν 240 ευρω στο btcgreece.com μεσω web-banking (10 ευρω μιζα..) που αντιστοιχουν σε 0.89662207 BTC 

πως διαολο τωρα εγω μεταφερω αυτα τα bitcoins στην καρτα ωστε να μπορεσω να κανω αγορες;;

επισης , πρεπει να παρω τηλ στο +440113 κτλ κτλ για να ενεργοποιηθει η καρτα ή ειναι ολα ετοιμα μεσω του e-coin?

thanx και sorry που ρωταω πραγματα που λογικα εχουν απαντηθει.... :):)

Νομίζω στο site έχει μια επιλογή load card...πόσες μέρες έκανε να σου έρθει;

5 ημερες εκανε να ερθει η καρτα....

νομιζω οτι τα καταφερα....:)

φορτωσα την καρτα με 0,89 bitcoins...

να υποθεσω οτι μπορω τωρα να κανω συναλλαγες κανονικα ;;; σαν να εχω καρτα που εχει μεσα 240 ευρω;;;

δοκιμασα  και στο μεν paypal μου εβγαλε αυτο : "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."

στο δε κινητο μου ηρθε μηνυμα : "Transaction of $1.00 was declined on your card at paypal.......your current card balance is $0.0"

γιατι ομως αυτο;;;

δεν αναγνωριζει τα bitcoins ως κανονικα λεφτα το paypal?

μάλλον έχεις προσθέσει λεφτά στο account σου στο ecoin αλλά ΔΕΝ τα έχεις βάλει μέσα στην κάρτα

ψάξε στο control panel για κάποια επιλογή που να λέει load card.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο neteller με τα bitcoin που βάζεις εκεί ούτε αγορές με τις κάρτες του ούτε καν μεταφορά σε τράπεζα κτλ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο την έχουν βάλει αυτή την επιλογή για bitcoin εκεί. Στο λέω γιατί έτσι έχω εγκλωβίσει 20 ευρώ σε bitcoin εδώ και μήνες χωρίς να μπορώ να τα ξοδέψω.

Όταν λες ότι έχουν εγκλωβιστεί τι εννοείς?

Μετατράπηκαν σε ευρώ μόλις έφτασαν εκεί?

Αν ναι τότε γιατί δεν μπορούν να ξοδευτούν όπως όλα τα υπόλοιπα ευρώ που μπορεί να έχεις?

Αν όχι τότε τα εμφανίζει σαν bitcoin balance μέσα στο account σου?

Δεν σου δίνει κάποια δυνατότητα να τα στείλεις σε κάποια άλλη bitcoin διεύθυνση ώστε να τα τραβήξεις πίσω?

Με την εξυπηρέτηση μίλησες για το θέμα?

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες

Προσωπικά δεν έχω neteller λογαριασμό κι ούτε έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά το πέτυχα τυχαία γι' αυτό έγραψα εδώ

μάλλον έχεις προσθέσει λεφτά στο account σου στο ecoin αλλά ΔΕΝ τα έχεις βάλει μέσα στην κάρτα

Πολύ σωστός... Thanx

Για την ιστορία.. Ξεκίνησα με μεταφορά 250 ευρώ από Πειραιώς και αυτή τη στιγμή έχω στην κάρτα 227 ευρώ...

"χάθηκαν" 23 ευρώ, 9,2%

10 ευρώ στο btcgreece και τα υπόλοιπα στις μετατροπές euro σε bitcoin και τουμπαλιν...

Όταν λες ότι έχουν εγκλωβιστεί τι εννοείς?

Μετατράπηκαν σε ευρώ μόλις έφτασαν εκεί?

Αν ναι τότε γιατί δεν μπορούν να ξοδευτούν όπως όλα τα υπόλοιπα ευρώ που μπορεί να έχεις?

Αν όχι τότε τα εμφανίζει σαν bitcoin balance μέσα στο account σου?

Δεν σου δίνει κάποια δυνατότητα να τα στείλεις σε κάποια άλλη bitcoin διεύθυνση ώστε να τα τραβήξεις πίσω?

Με την εξυπηρέτηση μίλησες για το θέμα?

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες

Προσωπικά δεν έχω neteller λογαριασμό κι ούτε έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά το πέτυχα τυχαία γι' αυτό έγραψα εδώ

Aν μπεις στο neteller σου το λεει ότι με τα bitcoin δεν μπορείς να φορτώσεις τις πιστωτικές κάρτες της neteller δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να τα στείλεις σε έμπορο που τα δέχεται :P  και φυσικά συνεργάζεται με την neteller με λίγα λόγια κάθονται άχρηστα στην άκρη

Πολύ σωστός... Thanx

Για την ιστορία.. Ξεκίνησα με μεταφορά 250 ευρώ από Πειραιώς και αυτή τη στιγμή έχω στην κάρτα 227 ευρώ...

"χάθηκαν" 23 ευρώ, 9,2%

10 ευρώ στο btcgreece και τα υπόλοιπα στις μετατροπές euro σε bitcoin και τουμπαλιν...

Τα ποιο πολλά εκεί τα έχασες. Δες το μύνημα που έχει γραφτεί πως μπορούμε να κάνουμε σωστό trade μέσα στα ανταλλακτήρια αν δεν βιαζόμαστε για άμεση συναλλαγή. Οπως είχε γραφτεί τα ανταλλακτήρια δεν είναι paypal αλλά είναι χρηματιστήρια και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε και με αυτή την νοοτροπία να λειτουργούμε. Η καλύτερη λύση αν δεν βιαζόμαστε είναι να χρησιμοποιούμε την σύνθετη αγορά και εκεί να βάζουμε μια λογική ισοτιμία αγοράς σύμφωνα και με τις υπόλοιπες προσφορές που υπάρχουν στο ανταλλακτήριο. Σε μια μέρα πιστεύω θα έχεις αγοράσει με αυτό τον τρόπο bitcoin σε ποιο λογικές τιμές και κοντά σε αυτές τις παγκόσμιας αγοράς.
Αλλιώς αγοράζεις πάντα τουλάχιστον 10 ευρώ πάνω από την παγκόσμια τιμή αγοράς.
  • Like 1

Τα ποιο πολλά εκεί τα έχασες. Δες το μύνημα που έχει γραφτεί πως μπορούμε να κάνουμε σωστό trade μέσα στα ανταλλακτήρια αν δεν βιαζόμαστε για άμεση συναλλαγή. Οπως είχε γραφτεί τα ανταλλακτήρια δεν είναι paypal αλλά είναι χρηματιστήρια και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε και με αυτή την νοοτροπία να λειτουργούμε. Η καλύτερη λύση αν δεν βιαζόμαστε είναι να χρησιμοποιούμε την σύνθετη αγορά και εκεί να βάζουμε μια λογική ισοτιμία αγοράς σύμφωνα και με τις υπόλοιπες προσφορές που υπάρχουν στο ανταλλακτήριο. Σε μια μέρα πιστεύω θα έχεις αγοράσει με αυτό τον τρόπο bitcoin σε ποιο λογικές τιμές και κοντά σε αυτές τις παγκόσμιας αγοράς.

Αλλιώς αγοράζεις πάντα τουλάχιστον 10 ευρώ πάνω από την παγκόσμια τιμή αγοράς.

πρακτικα ολο αυτο τι σημαινει?

σχετικα με το πως να κανουμε εξυπνη αγορα btc?

Σήμερα μου ήρθε και σε μένα η κάρτα, και λέει να της κάνω ενεργοποίηση? Πήγα να την περάσω στο PayPal και μου γράφει αυτό το μήνυμα: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."

Στην κάρτα μέσα έχω 19€.

Spectrocard; Αν ναί, εχεις μπει να την ενερηποιήσεις στο mychoicecorporate;

Για ξαναδοκίμασε.

Μπήκα στο site έκανα εγγραφή αλλά δεν ξέρω πως την ενεργοποιης?

Να υποθέσω η e-coin από αυτά που είδα δεν έχει fee για αγορές από pos (κανονικά ή virtual)?

Επίσης η μετατροπή btc->eur την στιγμή της χρέωσης γίνεται βάση τρέχουσας ισοτιμίας βάση του e-coin?

Κάνοντας εγγραφή με «CARD HOLDER LOGIN» στο mychoicecorporate, ενεργοποιείται αυτομάτως η κάρτα σου (και σού στέλνουν και mail ειδοποίησης).

Μπήκα στο site έκανα εγγραφή αλλά δεν ξέρω πως την ενεργοποιης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...