Προς το περιεχόμενο

[INFO] Οδηγός αποφυγής capital control με το Bitcoin

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βλαμμένο το bitcoin τώρα που θέλω να βάλω ποσό ανεβαίνει η ισοτιμία.

Το atm δέχεται 100αρια, 200αρια; Μην τα βάζω 50-50 και μου πάρει μια ώρα.

Αμάν! Ποιός το ξεπάτωσε το ΑΤΜ; https://www.blocktrail.com/BTC/address/1BwaMyCnPcgJNSCdZj755ooDqDKWAyfF59 0,85 btc μόνο διαθέσιμα. Ελπίζω να βάλουν αύριο.

Σε αυτή την μία συγκεκριμένη διεύθυνση βρίσκονται τα bitcoins του ATM;

...Κι άμα βάλεις κανά 500ευρο (λέμε τώρα!...) αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα bitcoins για ολόκληρο το ποσόν;!

Μπορούμε να δούμε πόσα bitcoins αγοράστηκαν ή πουλήθηκαν από την αρχή της λειτουργίας του ΑΤΜ; Θα είχε ενδιαφέρον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε αυτή την μία συγκεκριμένη διεύθυνση βρίσκονται τα bitcoins του ATM;

...Κι άμα βάλεις κανά 500ευρο (λέμε τώρα!...) αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα bitcoins για ολόκληρο το ποσόν;!

Ακυρώνει τη συναλλαγή και στα πετάει πίσω όλα τα λεφτά. Ολίγον τι λυπηρό να βλέπεις το cancelling αλλά that's life.

ρε παιδες να ρωτησω κατι στα γρηγορα....

θελω να εχω μια debit καρτα η οποια να γεμιζει με bitcoins.

μπηκα στο bankdetour.com to οποιο με στελνει στο e-coin. γινομαι λοιπον εκει μελος και για να παραγγειλω τη καρτα πρεπει να πληρωσω.

για επιλογες μου εχει paypal(που προφανως δε μπορω να χρησιμοποιησω) και "account (btc)".

opote φανταζομαι η επιογη μου θα ειναι η δευτερη.

πως θα γι νει ομως αυτο? παω σε ενα bitcoin atm του βαζω ευρω και περνω bitcoins με τα οποια μπορω να πληρωσω για να παραγγειλω τη καρτα? σε τι μορφη τα περνω? σε στυλ paysafe?

ας με βοηθησει καποιος γιατι εχω καει τελιως

κατεβάζεις ένα πορτοφόλι στο κινητό σου επιλέγοντας το από εδώ

https://bitcoin.org/el/choose-your-wallet

πας μετά στο bitcoin ATM βάζεις τα λεφτά για τα bitcoin που θέλεις να αγοράσεις τα μεταφέρεις μετά στο bitcoin wallet που έχεις βάλει στο κινητό και μετά από εκεί στο spectrocoin.

Για ότι άλλο θέλεις ρώτησε :)

Το βλαμμένο το bitcoin τώρα που θέλω να βάλω ποσό ανεβαίνει η ισοτιμία.

Το atm δέχεται 100αρια, 200αρια; Μην τα βάζω 50-50 και μου πάρει μια ώρα.

Αμάν! Ποιός το ξεπάτωσε το ΑΤΜ; https://www.blocktrail.com/BTC/address/1BwaMyCnPcgJNSCdZj755ooDqDKWAyfF59 0,85 btc μόνο διαθέσιμα. Ελπίζω να βάλουν αύριο.

Αυτή είναι η βλακεία με τα αποληθωριστικά νομίσματα. Ποτέ δεν έχεις την ίδια διάθεση να τα ξοδέψεις γιατί πάντα έχεις πίσω στην άκρη του μυαλού σου ότι "και αν ανέβει"... :P

φυσικά έτσι μπορεί να ανέβει μπορεί και να καταρεύσει. Εχουμε δει στο bitcoin κατάρρευση ισοτιμίας με πάνω από 50-60 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες. 

γιαυτό λέω απλά κάντε την δουλειά σας και μην πέφτετε στην παγίδα του επενδυτή. 

Προσωπικά πάντως έχω επενδύσει σε bitcoin αλλά τα κρατάω πάντα σε μια άκρη και έχω αποδεχτεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα χάσω αν και δεν θα μου λείψουν η τουλάχιστον δεν θα τρελαθώ κιόλας αν και θα με χαλάσει εδώ που τα λέμε :P

κατεβάζεις ένα πορτοφόλι στο κινητό σου επιλέγοντας το από εδώ

https://bitcoin.org/el/choose-your-wallet

πας μετά στο bitcoin ATM βάζεις τα λεφτά για τα bitcoin που θέλεις να αγοράσεις τα μεταφέρεις μετά στο bitcoin wallet που έχεις βάλει στο κινητό και μετά από εκεί στο spectrocoin.

Για ότι άλλο θέλεις ρώτησε :)

Σε ευχαριστω.αυτο που δεν εχω καταλάβει ειναι το εξης...

Στο Bitcoin atm θα βαλω τα λεφτα μου και αυτο σε τι μορφή θα μου δώσει τα Bitcoin για να τα βαλω στο wallet μου;

Σαν κωδικό θα μου τα δώσει;

Σε ευχαριστω.αυτο που δεν εχω καταλάβει ειναι το εξης...

Στο Bitcoin atm θα βαλω τα λεφτα μου και αυτο σε τι μορφή θα μου δώσει τα Bitcoin για να τα βαλω στο wallet μου;

Σαν κωδικό θα μου τα δώσει;

κάνε εγκατάσταση πρώτα κάποιο wallet για να δεις πως δουλεύει πρωτου πας στο ATM

ναι μια χαρά είναι και αυτό σαν εφαρμογή. Τώρα για να λάβεις bitcoin από αυτή την εφαρμογή άνοιξε την και πάτα πάνω στο βελάκι που κοιτάει προς τα αριστερά. Θα σου εμφανίσει μια νέα οθόνη που λέει αίτηση για bitcoin, πάτα πάνω στο qr code να το μεγεθύνει. Με αυτό μεγεθυμένο θα το βάλεις πάνω στο τζαμάκι στο μηχάνημα για να σου στείλει τα bitcoin. 

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς και να βγάλεις χαρτάκι από το μηχάνημα και μετά να πατήσεις στις τρεις τελίτσες δεξιά στην γωνία και από εκεί να  επιλέξεις σάρωση χάρτινου πορτοφολιού και να πάρεις τα bitcoin από το χαρτάκι που θα σου βγάλει το ATM. 

Προσοχή όμως αν επιλέξεις αυτή την διαδικασία το χαρτάκι που βγάζει το μηχάνημα να το καλύψεις με το χέρι μην είναι κανένας κοντά και στο σκανάρει με καμια κάμερα και σου κλέψει τα bitcoin.

Μπορείς να ανεβάσεις εδώ μια bitcoin adress να σου στείλω κάποιο μικροποσό να δεις πως δουλεύει?

Απλά να ενημερώσω ότι με την AdvCash το paypal παίζει άψογα.

Μόλις έκανα και τις πρώτες μου αγορές από ebay μετά από πολύ καιρό! Σχεδόν δάκρυσα από συγκίνηση!!!  :-D

• Like 1

3 ευρω έχει η έκδοση της καρτας 

και 0.5 ευρω χρεωση το μηνα αμα εχει μεσα ευρω η καρτα

spectrocoin και spectrocard ειναι η ιδια εταιρεια, οποτε δε χρειαζεται δημιουργια νεου λογαριασμου

το balance απο το spectrocoin ειναι διαθεσιμο στο spectrocard για να φορτωσεις με ευρω τη virtual master card

η ενεργοποιηση ειναι αμεση, της εβαλα χρηματα και αμεσως πληρωσα στο google wallet επιτυχως

απορίες

το spectrocoin ή spectrocard μπορούμε μέσω κάποιου συστήματος να το πληρώσουμε (καταθέσουμε) σε €€

ή μόνο με BitCoin γεμίζει?

προκειμένου έως να βαλουμε bitcoins να παραγείλουμε 1 απ΄τις 2 κάρτες με 7€ ή 3€ που ζητάνε

για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες από το spectrocoin θα πρέπει τα χρήματά σου να βρίσκονται στο spectrocoin

αν βρίσκονται σε κάποιο wallet μέσα στον υπολογιστή σου ή οπουδήποτε αλλού δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω του spectrocoin γιατί δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτά

νομίζω αυτό είναι λάθος!

οι παλιότεροι ας μας πουν

γιατί προσωπικά είδα ότι το spectrocoins (spectrocard) έχει receiving bitcoin address

αν ονομάζεται έτσι :)

https://spectrocoin.com/en/bitcoin/receive.html

δείχνει ένα QR-CODE και γράφει αυτό από κάτω:

1HFvnG.....................................hsbbM refresh.png

Με την advcash πως την φορτώνεις με bitcoin γιατί χάθηκα έχει πολύ μπέρδεμενο interface 

όντως

έχει ένα skype για support: adv.andrew

BITCOINS ATM WORLDWIDE

http://www.coindesk.com/bitcoin-atm-map/

2 στην ΕΛΛΑΔΑ

1. ΑΘΗΝΑ

2. ΜΕΝΙΔΙ

Σχετικά με το πρώτο ερώτημά σου... όχι δυστυχώς λόγω Capital Controls δεν μπορείς να μεταφέρεις euro απ' ευθείας στο Spectrocoin.... μεταφέρεις Bitcoins, στη συνέχεια τα μετατρέπεις σε euro και προχωράς στην αγορά της κάρτας....

Τα Bitcoins σου, ναι μπορείς να τα έχεις σε κάποιο Wallet (εκτός Spectrocoin) και κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάποια αγορά, στέλνεις Bitcoins από το Wallet σου στο Spectrocoin, τα μετατρέπεις σε euro και γεμίζεις την κάρτα 

απορίες

το spectrocoin ή spectrocard μπορούμε μέσω κάποιου συστήματος να το πληρώσουμε (καταθέσουμε) σε €€

ή μόνο με BitCoin γεμίζει?

προκειμένου έως να βαλουμε bitcoins να παραγείλουμε 1 απ΄τις 2 κάρτες με 7€ ή 3€ που ζητάνε

νομίζω αυτό είναι λάθος!

οι παλιότεροι ας μας πουν

γιατί προσωπικά είδα ότι το spectrocoins (spectrocard) έχει receiving bitcoin address

αν ονομάζεται έτσι :)

https://spectrocoin.com/en/bitcoin/receive.html

δείχνει ένα QR-CODE και γράφει αυτό από κάτω:

1HFvnG.....................................hsbbM refresh.png

όντως

έχει ένα skype για support: adv.andrew

BITCOINS ATM WORLDWIDE

http://www.coindesk.com/bitcoin-atm-map/

2 στην ΕΛΛΑΔΑ

1. ΑΘΗΝΑ

2. ΜΕΝΙΔΙ

Με την advcash πως την φορτώνεις με bitcoin γιατί χάθηκα έχει πολύ μπέρδεμενο interface 

deposit funds -> βάζεις το ποσό -> e-currencies -> bitcoin -> confirm

και από το wallet κάνεις αποστολή στην διεύθυνση που σου δίνει.

Αντιγράφω απο bitcoins greece 

Αν επιλέξετε να καταθέσετε στην Eurobank το όριο είναι €250 – επίσης υπάρχει χρέωση €10 
> Για απευθείας κατάθεση στη FIDOR δεν χρεώνουμε καμία προμήθεια καθώς και στις αναλήψεις σε ΕΥΡΩ δεν χρεώνουμε προμήθεια ...

Που είναι το κόστος των 5€ που διαβάζω απο την αρχή του νήματος και πώς θα κάνω έμβασμα στην FIDOR BANK AG που προφανώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας;

και κάτι ακόμη αν και δοκίμασα ήδη μεταφορά στην fidor απο λογαριασμό EUROBANK το μυν. επιβεβαίωσης που ήρθε απο την σελίδα πως με μέιλ θα ειδοποιηθώ μόλις πάρου τα χρήματα κλπ είχε λάθος αριθμό ΙΒΑΝ και το BIC δεν αντιστοιχούσε πουθενά.Αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...