hawkj83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Thanks! Κερδίζεις εσύ κάτι που μοιράζεις τα bitcoins σου έστω και αν είναι υποδιαιρέσεις...; Υυπάρχουν κάποια sites που κάνεις claim κάποια coins ανά μία ώρα. Ισχύει όντως; Όπως και ένας bitcoin adder που είδα που τρέχει σε windows. Υπάρχουν τρόποι να ανέβει το κασέ σου;
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 όχι αλλά δεν μου κοστίζει και τίποτα Αυτά τα site που λες απλά δίνουν ψίχουλα και δεν αξίζει. Το brave δες είναι ο νέος broswer που σε πληρώνει με bitcoin για να βλέπεις τα add στις σελίδες. Φυσικά δεν είναι διαδεδομένος. Τώρα υπάρχουν δύο δρόμοι για να αποκτήσεις bitcoin. Ο ένας είναι να τα αγοράσεις και ο δεύτερος και για μένα ο ποιο σωστός είναι να τα κερδίζεις από την εργασία σου.
hawkj83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Από την εργασία! Φυσικά! Μου αρέσει να εργάζομαι! Αλλά γιατί να μη με πληρώσουν σε ευρώ; Αφού σε ευρώ θα καταλήξουν...
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 γιατί το bitcoin είναι καλύτερο αποθεματικό. Μεταφέρετε ποιο εύκολα και ποιο άμεσα σε όλον τον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν έχει τον έλεγχο του ευρώ ιδίως σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλων όπως είναι η ελλάδα. Από την άλλη είναι και αυτό χρήμα και όπως έχει γράψει ο Rothbard το χρήμα θα πρέπει να το βλέπουμε ως εμπόρευμα που έχει όμως την ιδιαιτερότητα που έγραψα παραπάνω συν ότι μπορείς να το ανταλλάξεις με ότι θέλεις. Το τι asset θα χρησιμοποιείς είναι καθαρά θέμα δικό σου.
chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτή η εικόνα βοηθάει νομίζω για να καταλάβετε τι παίζει με τις συναλλαγές στο bitcoin
SLAYER Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καινούργιος και εγώ στο bitcoin, μόλις δημιούργησα το πρώτο μου wallet στο coinbase. (για να κάνω αγορά bitcoin με mastercard από το coinbase πρέπει απαραίτητα να έχω ενεργοποιημένο το mastercars securecode στην κάρτα ?) Η wallet address μου είναι 1Asuwe65aagZGEumunFAz5Js79B95oPTH Το βιβλίο “mastering bitcoin του Αντωνόπουλου» που προτείνεις είναι καλό & για αρχάριους στο bitcoin ή υπάρχει κάτι άλλο για να ξεκινήσω? Εάν αγοράσω από κάπου bitcoin και θέλω να τα μεταφέρω στο πορτοφόλι μου, πάλι θα πρέπει να περιμένω 3 confirmations ? Ευχαριστώ πολύ (θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν κάποιος μπορεί να μου στείλει το ελάχιστο για να τσεκάρω την όλη διαδικασία)
chek2fire Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 τα confirm τα θέλεις για να μπορείς να τα ξοδέψεις μετά τα bitcoin. Αν τα bitcoin τα αγοράσεις από ανταλλακτήριο αυτά γίνονται διαθέσιμα άμεσα και μπορείς να τα στείλεις άμεσα σε δικό σου πορτοφόλι όπως και από bitcoin ATM. Μόλις σου έστειλα 0.001 έτσι για να δεις πως λετουργεί το όλο πράγμα. Η συναλλαγή ήδη εμφανίζεται στο blockchain και είναι αυτή εδώ https://blockchain.info/address/1Asuwe65aagZGEumunFAz5Js79B95oPTH για αγορά από coinbase το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις τα στοιχεία που σου ζητάνε και μετά να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου. Αν την δεχθεί την δέχθηκε δεν χρειάζεται securecode αυτό νομίζω είναι μόνο για ελλάδα και ευρώπη. 1
carolosjk Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Έφτιαξα κι εγώ Bitcoin Wallet. Ευχαριστώ πολύ για το guide. To wallet μου: 36JB3y5zyTe2hywJRPv2Aot1MLNgttKH3y Έφτιαξα μέσω bitgo. είναι καλό σαν site ή καλύτερα να επιλέξω κάτι στο pc ή το smartphone? Επίσης υπάρχουν πραγματικοί τρόποι πέρα του mining να κερδίσεις bitcoin ακόμα και μικροσκοπικές ποσότητες? Από θέμα fees συμφέρει bitcoin ή paypal?
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ευνοείτε συμφέρει το Bitcoin από θέμα fee και δεν έχει καμία σχέση με τα fee του paypal. To θέμα είναι να μπορείς να αγοράζεις bitcoin σε τιμή αγοράς. Η καλύτερη λύση είναι sepa σε ανταλλακτήριο όπως το kraken.com. To Bitgo θεωρείτε ένα από τα καλύτερα και ποιο ασφαλή cloud wallet αλλά είναι cloud δλδ στην ουσία εμπιστεύεσε έναν τρίτο για να σου κρατήσει τα Bitcoin σου. Εχει και εφαρμογή για το android και για τον chrome πάντως. Δες πως δουλεύει το όλο πράγμα και μετά μπορείς να βάλεις ένα δικό σου πορτοφόλι όπως είναι το Copay η το electrum η ακόμα και να δοκιμάσεις ένα hardware wallet για μεγαλύτερη ασφάλεια όπως είναι το ledgerwallet. Πάντως σου έστειλα ένα μικροποσό για να δεις ποιο πολύ την διαδικασία. https://blockchain.info/address/36JB3y5zyTe2hywJRPv2Aot1MLNgttKH3y 1
carolosjk Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ευνοείτε συμφέρει το Bitcoin από θέμα fee και δεν έχει καμία σχέση με τα fee του paypal. To θέμα είναι να μπορείς να αγοράζεις bitcoin σε τιμή αγοράς. Η καλύτερη λύση είναι sepa σε ανταλλακτήριο όπως το kraken.com. To Bitgo θεωρείτε ένα από τα καλύτερα και ποιο ασφαλή cloud wallet αλλά είναι cloud δλδ στην ουσία εμπιστεύεσε έναν τρίτο για να σου κρατήσει τα Bitcoin σου. Εχει και εφαρμογή για το android και για τον chrome πάντως. Δες πως δουλεύει το όλο πράγμα και μετά μπορείς να βάλεις ένα δικό σου πορτοφόλι όπως είναι το Copay η το electrum η ακόμα και να δοκιμάσεις ένα hardware wallet για μεγαλύτερη ασφάλεια όπως είναι το ledgerwallet. Πάντως σου έστειλα ένα μικροποσό για να δεις ποιο πολύ την διαδικασία. https://blockchain.info/address/36JB3y5zyTe2hywJRPv2Aot1MLNgttKH3y Μικροποσό λες τα 0.46$ . WOW ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πρόσεξα το post σου για το Steam οτι δέχεται πλέον bitcoins και σκέφτηκα οτι τα bitcoins κυριαρχούν όλο και πιο πολύ στον χώρο των πληρωμών, οπότε σκέφτηκα να αρχίσω σιγά σιγά να δω τι γίνεται! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου να φτιάξεις το guide, και φυσικά και τα 0.001 BTC
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Πάντως πειραματίσου πως δουλεύει το όλο πράγμα. Μπορείς να στείλεις και τα bitcoin σου σε δικές σου διευθύνσεις. Απλά για να δεις πως δουλεύουν τα confirm και γενικά η όλη διαδικασία.
PurpleNinja Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, λέω να ανοίξω και εγώ ένα bc πορτοφόλι μήπως βρω λύση με τις πληρωμές μου στο εξωτερικό. θέλω να μάθω τα εξής με αυτά που διάβασα.1. Τελικά το πιο ασφαλές πορτοφόλι ειναι τα hd? και ποια ειναι τα καλύτερα?2, Θέλω να βάλω στο πορτοφόλι 100ευρω, πως μπορώ να το κάνω και ανώνυμα προφανώς, πχ μπορώ να αγοράσω μια κάρτα (πχ paysafe) και να την φορτώσω στο hd πορτοφόλι?3, Πως μπορώ να μεταφέρω από paypal λεφτά σε bcwallet και το αντίστροφο?στο 2 και 3 με ποιον τρόπο μπορώ να έχω λιγοτερη προμήθεια και εάν ξέρουμε ποσο ειναι η προμήθεια.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 για το 2 και 3 δεν γνωρίζω κάποια αξιόπιστη λύση για αγορά bitcoin με κάρτα η με paypal. Για ανώνυμες αγορές νομίζω η καλύτερη λύση είναι το chip chap και μέσω των μηχανημάτων της easy pay της Πειραιώς η μέσω του BitcoinATM. Αν θέλεις να αγοράσεις και δεν σε φοβίζει να δώσεις τα στοιχεία σου η καλύτερη λύση είναι να το κάνεις μέσω ανταλλακτήριου όπως το kraken.com. Τώρα για wallet πολύ καλό για μένα είναι το copay https://copay.io/
PurpleNinja Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κάτσε , και πως κάνεις ανώνυμη φόρτωση χρημάτων με pay της Πειραιώς ? και Αθήνα που έχει BitcoinATM? και τι προμήθεια κρατάει και στα 2? υπαρχει κανένα βίντεο η οδηγός για pay της Πειραιώς ή BitcoinATM . επίσης εαν πρόσεξα καλά σε προηγούμενο ποστ καποιος ειπε οτι το χαρτάκι που θα βγει θα πρέπει να το εχουμε κριμένο να μην το δει κανείς.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ναι το χαρτάκι όταν βγαίνει θα πρέπει να το κρύβεις γιατί περιέχει το private key που στην ουσία είναι και αυτό που ξεκλειδώνει τα bitcoin. Τώρα ΑΤΜ έχει από τι ξέρω στο διπλό καφέ στα εξάρχεια αλλά με μεγάλη προμήθεια. Για το chip chap υπάρχει νήμα εδώ στο forum που εξηγεί ακριβώς την διαδικασία αγοράς με ένα 2% προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα