karaLRS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7 Bwallet έφτιαξα ένα και εχω κάνει backup σε φυσικό μέσο.. Αν αλλάξουν τα bitcoin πρέπει να κάνω πάλι backup?
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 όχι απλά κράτα το backup του πορτοφολιού σου. Αν ξοδεύεις με αυτή την διεύθυνση τότε να ξαναπαίρνεις backup ανά διαστήματα. Σου έστειλα και τα πρώτα σου δεκαδικά σε bitcoin για να δεις ποιο πολύ πως λειτουργεί. https://www.blocktrail.com/BTC/address/1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7/transactions https://blockchain.info/address/1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7 τώρα πλέον αυτό που σου έστειλα έχει μπει στην διαδικασία confirmation δλδ το έχουν πάρει τα bicoin miner και το επιβεβαιώνουν για να μπει και επίσημα ως συναλλαγή στο δίκτυο του Bitcoin. Κανονικά στο 1 confirm η συναλλαγή είναι έγκυρη
karaLRS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστώ πολύ!!! θα προσπαθήσω να γεμίσω μερικά Bitcoin Με το chip chap. από εκεί και πέρα ποιά κάρτα; ecoin ή Bitx? 1
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 η bit-x έχει το ρίσκο ότι δεν μετατρέπεις τα bitcoin σε ευρώ και μπορεί να χάσεις αν πέσει η ισοτιμία η να κερδίσεις αν ανέβει με την κατάσταση όπως είναι τώρα το ποιο πιθανό σενάριο να είναι το πρώτο. Συν ότι αυτές οι κάρτες δουλεύουν μόνο με paypa. Για τις e-coin αν και δεν τις έχω χρησιμοποιήσει όσοι το έχουν κάνει έχω διαβάσει ότι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Γενικά και οι δύο είναι αρκετά αξιόπιστες. 1
karaLRS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 έβαλα 100 ευρώ με chip chap και ήδη ήρθαν... παρόλα αυτά έβαλα 100ευρώ και ήρθαν 94.5... φαντάζομαι είναι το fee του chip chap?
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ναι αυτό είναι το fee και νομίζω ακρετά χαμηλό αν αναλογιστής ότι με την ίδια συναλλαγή σε κάποιο από τα γνωστά ελληνικά ανταλλακτήρια θα είχε τώρα περίπου 80 ευρώ. 1
karaLRS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Και εμένα τίμιο μου φάνηκε σε σχέση με τα 10€ του btcgreece.. Σκεφτομαι να τζογαρω 2-3 μέρες και μετά να φορτώσω την ecoin card μήπως βγάλω την "χασουρα" μέσω αύξησης της ισοτιμιας
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 πρόσεχε πάντως μην τα χάσεις και αυτά που έχεις
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και νέο hardware wallet αυτή την φορά που σου τυπώνει το private key σε χαρτί δλδ λειτουργεί σαν paper wallet. Με αυτά τα χαρτιά αποθηκεύεις τα bitcoin σου για πάντα μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις. http://cryptographi.com/products/piper
staberas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τι θα κάνεις αμα σου τελειώση το χαρτι όμως?
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 εχει και ανταλλακτικό στο site η βάζεις κάποιο άλλο ρολάκι με τις ίδιες διαστάσεις.
chek2fire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 και η case είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τα δικά της hardware wallet
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Review του Keepkey. Φοβερό hardware wallet δεν ξέρω με ψήνει αν και ακριβό αρκετά για αγορά και review του άλλου bitcoin hardware wallet του case που έχει μέχρι και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπορεις να αγοράσεις και να πουλήσεις bitcoin μέσα από την συσκευή
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μια πολύ καλή δυνατότητα που είδα ότι έχει το Copay είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει πορτοφόλια με παραπάνω από έναν χρήστη. Αυτά τα πορτοφόλια βασίζονται στην δυνατότητα για mutlisig πορτοφολιών που δίνει το Bitcoin. Με λίγα λόγια δημιουργείς ένα πορτοφόλι που έχουν δικαιώματα στο ποσό όλα τα μέλη που συμμετέχουν. Για να στείλει κάποιος χρήματα κάπου από αυτό το πορτοφόλι πρέπει να έχουν συμφωνήσει σχεδόν όλοι η τα 3/4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα