Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7

Bwallet έφτιαξα ένα και εχω κάνει backup σε φυσικό μέσο.. Αν αλλάξουν τα bitcoin πρέπει να κάνω πάλι backup?

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι απλά κράτα το backup του πορτοφολιού σου. Αν ξοδεύεις με αυτή την διεύθυνση τότε να ξαναπαίρνεις backup ανά διαστήματα. Σου έστειλα και τα πρώτα σου δεκαδικά σε bitcoin για να δεις ποιο πολύ πως λειτουργεί.

https://www.blocktrail.com/BTC/address/1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7/transactions

https://blockchain.info/address/1GbBBXJKtwK81G6JuZVywoptxj1LJjoCo7

τώρα πλέον αυτό που σου έστειλα έχει μπει στην διαδικασία confirmation δλδ το έχουν πάρει τα bicoin miner και το επιβεβαιώνουν για να μπει και επίσημα ως συναλλαγή στο δίκτυο του Bitcoin. Κανονικά στο 1 confirm η συναλλαγή είναι έγκυρη

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ!!!

θα προσπαθήσω να γεμίσω μερικά Bitcoin Με το chip chap.

από εκεί και πέρα ποιά κάρτα; ecoin ή Bitx?

• Like 1
Δημοσ.

η bit-x έχει το ρίσκο ότι δεν μετατρέπεις τα bitcoin σε ευρώ και μπορεί να χάσεις αν πέσει η ισοτιμία η να κερδίσεις αν ανέβει με την κατάσταση όπως είναι τώρα το ποιο πιθανό σενάριο να είναι το πρώτο. Συν ότι αυτές οι κάρτες δουλεύουν μόνο με paypa. 

Για τις e-coin αν και δεν τις έχω χρησιμοποιήσει όσοι το έχουν κάνει έχω διαβάσει ότι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. 

Γενικά και οι δύο είναι αρκετά αξιόπιστες.

• Like 1
Δημοσ.

έβαλα 100 ευρώ με chip chap και ήδη ήρθαν...

παρόλα αυτά έβαλα 100ευρώ και ήρθαν 94.5... φαντάζομαι είναι το fee του chip chap?

Δημοσ.

ναι αυτό είναι το fee και νομίζω ακρετά χαμηλό αν αναλογιστής ότι με την ίδια συναλλαγή σε κάποιο από τα γνωστά ελληνικά ανταλλακτήρια θα είχε τώρα περίπου 80 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα τίμιο μου φάνηκε σε σχέση με τα 10€ του btcgreece..

Σκεφτομαι να τζογαρω 2-3 μέρες και μετά να φορτώσω την ecoin card μήπως βγάλω την "χασουρα" μέσω αύξησης της ισοτιμιας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και νέο hardware wallet αυτή την φορά που σου τυπώνει το private key σε χαρτί δλδ λειτουργεί σαν paper wallet. Με αυτά τα χαρτιά αποθηκεύεις τα bitcoin σου για πάντα μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις.

http://cryptographi.com/products/piper

CLOSEUP2_1024x1024.jpg?v=1405387983

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Review του Keepkey. Φοβερό hardware wallet δεν ξέρω με ψήνει αν και ακριβό αρκετά για αγορά

και review του άλλου bitcoin hardware wallet του case που έχει μέχρι και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπορεις να αγοράσεις και να πουλήσεις bitcoin μέσα από την συσκευή

Δημοσ.

Μια πολύ καλή δυνατότητα που είδα ότι έχει το Copay είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει πορτοφόλια με παραπάνω από έναν χρήστη.

Αυτά τα πορτοφόλια βασίζονται στην δυνατότητα για mutlisig πορτοφολιών που δίνει το Bitcoin. Με λίγα λόγια δημιουργείς ένα πορτοφόλι που έχουν δικαιώματα στο ποσό όλα τα μέλη που συμμετέχουν. Για να στείλει κάποιος χρήματα κάπου από αυτό το πορτοφόλι πρέπει να έχουν συμφωνήσει σχεδόν όλοι η τα 3/4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...