Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όντως ακύρωση δεν βλέπω να υπάρχει. Οπότε απλά πρεέπει να γίνει ο έλεγχος ότι κρατάς αυθεντικά νομίσματα και οτι δεν έχεις φτιάξει εσύ κατι περίεργο.

Σαν έλεγχος ασφαλείας μου μοιάζει δλδ.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα wallet αν το έκανα σωστά θέλω να δω ,μπορεί κάποιος να στείλει το ελάχιστο σε αυτή την διεύθυνση. 37WdsjxecrGgk7PYbh85d1xcxwfWPjzpLL.

Λοιπόν έφτιαξα στο wallet στο bitgo. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα πολύ μικρό ποσό εδώ 37fPL1w99qfh3xuthN2KE1P65iBae2hJdq να δώ αν δουλεύει; Μετά θα το στείλω πίσω.

πως τα καταφέρατε και φτιάξατε πορτοφόλι που ξεκινάει απο 3 απορώ.......

Δημοσ.

πως τα καταφέρατε και φτιάξατε πορτοφόλι που ξεκινάει απο 3 απορώ.......

Είναι ειδικά πορτοφόλια για αυτούς που έχουν τουλάχιστον 10.000€ σε bitcoins.

BS

Δημοσ.

Παιδιά αποφύγετε το Blockchain.info όσο μπορείτε. Σήμερα έχασα τα πρώτα μου bitcoin από το wallet που είχα εκεί και είναι τα πρώτα bitcoin που χάνω όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμε. Και για την ιστορία έχω αρκετά wallet σε διάφορα cloud, hardware, desktop με διαφορέτικά ποσά μέσα για χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην ασφάλεια τους.

Πριν τέσσερεις μέρες αποφάσισα να δημιουργήσω και ένα wallet στο blockchain με ένα ισχυρό password όπως πάντα αν και δεν ενεργοποίησα το 2 step auth γιατί ποιο πολύ το ήθελα για test. 

Μετά έστειλα 0.001 btc στην διεύθυνση του wallet και σήμερα μετά από 4 μέρες τα btc είχαν κάνει φτερα :P χωρίς να κάνω την παραμικρή κίνηση μεταφοράς ούτε να δώσω εντολή για κάτι τέτοιο

https://blockchain.info/address/143oBJ7eFkpNoVLgfUijjK3BRBZKSJrByw

γιαυτό λέω μακριά και επιλέξτε άλλο πορτοφόλι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά απλά με έκλεψαν. ηρθα σε εποικοινωνία με το blockchain.info και τελικά μου είπαν ότι αυτή εδώ η εφαρμογη που βρίσκεται στο amazon app store

http://www.amazon.co.uk/Blockchain-LTD-Bitcoin-Wallet/dp/B010UTSK34/ref=sr_1_2?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1438875641&sr=1-2&keywords=blockchain

δεν είναι δικιά τους και είναι απλά scam. τώρα πως έχει περάσει στο amazon κανείς δεν ξέρει. Θα την κάνω report παντως και στο amazon sad.gif

• Like 1
Δημοσ.

Πώς την πάτησες έτσι ρε chek2fire; Κανονικά θα έπρεπε να σε αποζημιώσει το amazon για την βλακεία του.

Καλά που δεν είχες βάλει παραπάνω.

Πώς την κάνουμε report;

• Like 1
Δημοσ.

τους έστειλα email συν ότι έγραψα και αρνητικό review και ήρθα και σε επικοινωνία με το blockchain. Μου να το φανταζόμουν ότι θα ανέβαζαν εκεί στο amazon ότι νάναι και ιδίως από εφαρμογή που και καλά λέει ότι προέρχεται από τους official developer. 

Δημοσ.

Πώς την πάτησες έτσι ρε chek2fire; Κανονικά θα έπρεπε να σε αποζημιώσει το amazon για την βλακεία του.

Καλά που δεν είχες βάλει παραπάνω.

Πώς την κάνουμε report;

Την πάτησα γιατί έγραφε και δίπλα blockchain ltd και λέω θα είναι official :P Πρώτη φορά με σκαμάρουν έτσι στεγνα και φυσικά δεν είναι τα btc που έτσι και αλλιώς είναι μιλάμε ούτε 10 λεπτά αλλά το πως έγινε. ΜΙλάμε αυτά τα app store γενικά θέλουν φοβερή προσοχή. Ανεβαίνει μεγάλη σαβούρα εκεί χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. 

Δημοσ.
πήρα και απάντηση από το support του amazon και νομίζω ούτε που γνωρίζουν τι έχουν ανεβάσει εκεί. Με προτρέπουν να εποικοινωνήσω με τους developer και μου δώσανε Link από το bitcoin.org! :P

>I'm truly sorry to hear about the problem you had with your application "Bitcoin Wallet" which steals your btc from blockchain wallet. That's certainly what we don't want our customers to experience.

>

>Upon looking into this issue I see that, the issue you are facing is regarding the app functionality, hence I request you to contact the game developer. Since the product is downloaded and installed through "Blockchain LTD". They have all the necessary tools and resources to assist you regarding issues such as these. Therefore, I request you to please contact the developer once in this regard.

>

>To make it convenient for you, I've provided the developer's contact information below :

>

>Developer Support Email: [email protected]

>

>Developer Site Url: https://bitcoin.org/en/faq

>

>I'm sorry I couldn't resolve this issue for you right away and I realize that at this point of time asking you to contact the developer would be disappointing, but please understand that it is very important for us that we provide you with accurate and expedient resolution and I find that this is the best way to be certain that this issue is resolved more appropriately.

>

>-- I'd like to take to your kind notice that, Our goal is for Amazon Appstore customers to have a great experience with every app they order. We test all apps and updates to verify that they work as intended, don't impair the functionality of the mobile device, and don't put your data at risk.

>

>However, I've taken your concern regarding this issue a feedback with high priority, I've also personally forwarded your comments to our Appstore development team for review and correction. I'm sure that our development team would carefully look into this and resolves your issue as soon possible.

>

>-- If you've contacted the developer, and if they can't help, not to worry please send us a summary of that correspondence and we'll work on another solution to get this issue resolved at the earliest. We can be reached by phone 24 hours a day, seven days a week using the following link: 

Δημοσ.
Τελικά απάντησα ξανά στο email τους και τους εξήγησα την κατάσταση

Hello
Is not a big issue for me because i lost only 0.001bitcoin(0.03euro).
The big problem is the quality control for the mobile app to your store.
This guys give a bitcoin community site as their company site and a
bitcoin developer email as their email and with that fake details they
have upload a scam app to your store.
This is a big problem and i hope to resolve it asap.
I am a many year customer and i trust amazon for my order and for my money.
I think your company can handle this to not happen again.
Thank  you 

και η απάντηση τους ήταν ότι αναγνωρίζουν ότι αυτή η εφαρμογή είναι scam και ότι θα κοιτάξουν το θέμα άμεσα. Ολα καλά δλδ και βγήκε κάτι καλό και από εκεί. Τουλάχιστον κατάλαβαν ότι τα bitcoin δεν είναι κάποια game app

I understand the app "Bitcoin Wallet" is a scam and it stole your BTC from blockchain.

Thanks for binging this to our attention, I've reported this issue to our technical team to look in to this matter further. We definitely value your opinion and suggestions and will continue to listen and respond to our customers' concerns.We will make every effort to evaluate the information you have provided, and try our level best to lead it to program changes or enhancements. 

Δημοσ.

Έφτιαξα και εγώ ένα πορτοφόλι.

Διάλεξα το copay γιατί από ότι είδα είναι το μόνο που έχει εφαρμογή και για pc και για windows phone.

Πήγα στην καρτέλα recieve και μου ζήτησε να κάνω back up παρόλο που δεν είχα τίποτα μέσα.

Μετά μου έβγαλε ένα μακρινάρι

34Mupb96AZuM88d2ksHh3NwpPwFg6Ja8oB

Αυτό θα το δώσω στο ανταλλακτήριο που θα αγοράσω btc για να μπουν στο πορτοφόλι μου;

Και αν θέλω να στείλω btc κάπου θα πρέπει ο παραλήπτης να μου δώσει ένα αντίστοιχο που θα το βάλω εκεί που λέει send στο πορτοφόλι μου;

Δημοσ.

Έφτιαξα και εγώ ένα πορτοφόλι.

Διάλεξα το copay γιατί από ότι είδα είναι το μόνο που έχει εφαρμογή και για pc και για windows phone.

Πήγα στην καρτέλα recieve και μου ζήτησε να κάνω back up παρόλο που δεν είχα τίποτα μέσα.

Μετά μου έβγαλε ένα μακρινάρι

34Mupb96AZuM88d2ksHh3NwpPwFg6Ja8oB

Αυτό θα το δώσω στο ανταλλακτήριο που θα αγοράσω btc για να μπουν στο πορτοφόλι μου;

Και αν θέλω να στείλω btc κάπου θα πρέπει ο παραλήπτης να μου δώσει ένα αντίστοιχο που θα το βάλω εκεί που λέει send στο πορτοφόλι μου;

Να ξέρεις ότι με αυτό το backup αν το αποθηκεύσεις κάπου εκτός τηλεφώνουν και να χάσεις πες το τηλέφωνο θα μπορείς να κάνεις restore με όλα σου τα bitcoin σε νέο τηλέφωνο και φυσικά μέσω της εφαρμογής του copay.

Tα backup ουσιαστικά δεν περιέχουν bitcoin αλλά τα private key που πιστοποιούν στο δίκτυο του bitcoin ότι όντος είσαι εσύ ο κάτοχος των συγκεκριμένων bitcoin.

Δημοσ.

Δεν έχουμε γράψει καθόλου για τα hardware Bitcoin Wallet. Τα hardware bitcoin wallet έιναι στην ουσία μικρά usb στικάκια που είναι προσαρμοσμένα να λειτουργούν σαν bitcoin wallet και προσφέρουν αρκετά αυξημένη προστασία.

Μερικά από αυτά είναι

Ledger Wallet

https://www.ledgerwallet.com/

προσφέρει αρκετά προιόντα ακόμα και φτηνή έκδοση του usb με μόλις 20 ευρώ που λειτουργεί άψογα καιθώς αυτήν έχω και εγώ και έχω χρησιμοποιήσει. 

Υπάρχουν και καρτούλες bitcoinwallet που λειτουργούν με την τεχνολογία του nfs.

Τα προιόντα τους μπορείτε να τα δείτε εδώ

https://www.ledgerwallet.com/shop

και μερικά video στο πως χρησιμοποιείς τα wallet τους

Trezor Wallet

Από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησαν τέτοια wallet. Το λογισμικό τους είναι open source και αυτό έχει οδηγήσει αρκετές κινέζικες απομιμήσεις στα προιόντα τους που απλά παίρνουν το λογισμικό τους και δημιουργούν τα δικά τους bitcoin wallet.

Από τα πλέον αξιόπιστα hardware wallet

http://www.bitcointrezor.com/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μας έρχεται νέο bitcoin wallet με μεγάλη οθόνη για να βλέπουμε τις συναλλαγές μας και ακρετά όμορφο και ασφαλές καθώς και opensource είναι και μπορεί να λειτουργήσει σαν cold wallet. Δεν έχουμε τιμή ακόμα αλλά έχουμε τα πρώτα review

http://www.keepkey.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...