otinanai123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κατέβασα στο pc το bitcoin core. Αν το αφήσω να τρέχει θεωρητικά θα μου μαζεύει ψίχουλα από bits? Μακροπρόθεσμα κερδίζω κάτι; Τιποτα. Στις αρχες του Bitcoin μπορουσε να κανει mining το bitcoin core, εδω και λιγα χρονια ομως απενεργοποιηθηκε η δυνατοτητα αυτη καθως δεν εχει νοημα πια το cpu mining. Συνεπως, δεν εχεις λογο να τον αφησεις να τρεχει.
nick_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Απο τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών ρωτάω αν θα μπορούσα να κερδίζω κάτι. Με την ευκαιρία εδώ και 90' δεν μου έχει γίνει επιβεβαίωση μιας συναλλαγής και έχω εκνευριστεί! Περιμένω να γινει αποδεκτή να φορτώσω κάρτα και να κάνω αγορά!
otinanai123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Απο τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών ρωτάω αν θα μπορούσα να κερδίζω κάτι. Από τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών κερδίζει μόνο ο miner, όταν καταφέρει και βγάλει το block στο οποίο πακετάρονται οι συναλλαγές. Αυτός καρπώνεται τα transaction fees δηλαδή.
nick_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Από τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών κερδίζει μόνο ο miner, όταν καταφέρει και βγάλει το block στο οποίο πακετάρονται οι συναλλαγές. Αυτός καρπώνεται τα transaction fees δηλαδή. Κρίμα, αυτό μου είχε διαφύγει. Ευχαριστώ πολύ.
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Απο τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών ρωτάω αν θα μπορούσα να κερδίζω κάτι. Με την ευκαιρία εδώ και 90' δεν μου έχει γίνει επιβεβαίωση μιας συναλλαγής και έχω εκνευριστεί! Περιμένω να γινει αποδεκτή να φορτώσω κάρτα και να κάνω αγορά! τα πλήρωσες τα fee που χρειάζονταν για να στείλεις την συναλλαγή? 90 λεπτά φαίνονται υπερβολικά πολλά. Μη στέλνεις ποτέ bitcoin χωρίς τα fee τα αυτόματα δλδ που βγάζει. για να δεις γενικά πως πάνε τα confirmation θα το βλέπεις σε κάποιον blockchain explorer όπως εδώ http://chainflyer.bitflyer.jp/ απλά βάλε την διεύθυνση σου εκεί και θα δεις την πορεία της.
orck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξεκαθαρα γερασα.(τι πραγματα του σατανα ειναι αυτα; με τι ασχολουνται οι νεοι)Επειδη δεν θα τα διαβασω ολα αυτα, καποια προταση για μικρο βιντεο επεξηγησης υπαρχει;
nick_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης nick_gr είπε:<br /> Απο τις επιβεβαιώσεις των συναλλαγών ρωτάω αν θα μπορούσα να κερδίζω κάτι.<br /> <br /> Με την ευκαιρία εδώ και 90' δεν μου έχει γίνει επιβεβαίωση μιας συναλλαγής και έχω εκνευριστεί!<br /> Περιμένω να γινει αποδεκτή να φορτώσω κάρτα και να κάνω αγορά!<br /> <br /> τα πλήρωσες τα fee που χρειάζονταν για να στείλεις την συναλλαγή? 90 λεπτά φαίνονται υπερβολικά πολλά. Μη στέλνεις ποτέ bitcoin χωρίς τα fee τα αυτόματα δλδ που βγάζει. για να δεις γενικά πως πάνε τα confirmation θα το βλέπεις σε κάποιον blockchain explorer όπως εδώ<br /> <br /> http://chainflyer.bitflyer.jp/<br /> <br /> απλά βάλε την διεύθυνση σου εκεί και θα δεις την πορεία της.<br /> <br />μεσω copay το έκανα όπως παντα με το fee ρυθμισμένο στο νορμάλ δλδ 50bits per kb</p><p> </p><p> FEE: 0.00005 BTC UNCONFIRMED TRANSACTION! 0.28003875 BTC<br /> </p>
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 για δώσε την bitcoin adress να δούμε την πορεία της. Πάντως μην ανησιχείς η συναλλαγή σου θα ολοκληρωθεί όπως και να έχει. Μερικές φορές γίνετε τόσο μεγάλη υπερφόρτωση του bitcoin δικτύου που κάνουν ώρα οι μικρότερες συναλλαγές να ολοκληρωθούν. Τα fee που έχεις βάλει πάντως είναι πάρα πολύ μικρά. Βάλε 0.0001 ανά συναλλαγή Ξεκαθαρα γερασα.(τι πραγματα του σατανα ειναι αυτα; με τι ασχολουνται οι νεοι)Επειδη δεν θα τα διαβασω ολα αυτα, καποια προταση για μικρο βιντεο επεξηγησης υπαρχει; https://bitcoin.org/el/
nick_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 <p> για δώσε την bitcoin adress να δούμε την πορεία της. Πάντως μην ανησιχείς η συναλλαγή σου θα ολοκληρωθεί όπως και να έχει. Μερικές φορές γίνετε τόσο μεγάλη υπερφόρτωση του bitcoin δικτύου που κάνουν ώρα οι μικρότερες συναλλαγές να ολοκληρωθούν. Τα fee που έχεις βάλει πάντως είναι πάρα πολύ μικρά. Βάλε 0.0001 ανά συναλλαγή<br /> <br /> Ο χρήστης orck είπε:<br /> Ξεκαθαρα γερασα. (τι πραγματα του σατανα ειναι αυτα; με τι ασχολουνται οι νεοι) Επειδη δεν θα τα διαβασω ολα αυτα, καποια προταση για μικρο βιντεο επεξηγησης υπαρχει;<br /> <br /> https://bitcoin.org/el/<br /> <br />19SHXU6BNMSafQL1AZFVATSDBo23JfuK6H<br /> </p>
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 54 confirmation σου έχει γίνει μέχρι τώρα https://blockchain.info/address/19SHXU6BNMSafQL1AZFVATSDBo23JfuK6H απλά βάζε την άλλη φορά τα fee που σου είπα για τις συναλλαγές η βάλε την ρύθμιση ποιο πάνω από το νορμάλ. 1
Ulticool Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σημείωση για όσους χρησιμοποιήσουν Mycelium: Αν δεν σας εμφανίζει τα BTC μετα απο κάποια συναλλαγή, θέλει τερματισμό η εφαρμογή και ξανάνοιγμα (όχι απλή έξοδο στην οθόνη αναμονής). Αν αλλάξει διεύθυνση αποδοχής, μην πάθετε ταραχή, το ψαξα τώρα, είναι feature των HD wallets για την ιδιωτικότητά σας. Οι παλιές διευθύνσεις εξακολουθούν να ισχύουν. Δύστροπο αλλά τελικά μου αρέσει σαν εφαρμογή.
nick_gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 54 confirmation σου έχει γίνει μέχρι τώρα https://blockchain.info/address/19SHXU6BNMSafQL1AZFVATSDBo23JfuK6H απλά βάζε την άλλη φορά τα fee που σου είπα για τις συναλλαγές η βάλε την ρύθμιση ποιο πάνω από το νορμάλ. Ναι στο 12ωρο έγινε το 1 confirm και μετά τα άλλα ήταν εκθετικά. Τι να το κάνεις δεν ήξερα ότι όσο μεγαλώνει η αξία πρέπει να πειράζω τη ρύθμιση.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γινετε μια μλκ αυτές τις μέρες και σπαμάρουν μερικοί με χιλιάδες συναλλαγές το bitcoin δίκτυο και γιαυτό αργούν να γίνουν confirm μερικές φορές. Υπάρχει τώρα μεγάλη κουβέντα ώστε να αυξηθει το block size από 1mb στα 2mb ώστε οι συναλλαγές να γίνουν ξανά άμεσες. Βλέπεις όσο ποιο δημοφιλές γίνετε το bitcoin τόσο ποιο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για αναπροσαρμογή του δικτύου στα νέα δεδομένα.
nick_gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ναι λογικό, δειν γινεται να περιμενεις τόσες ώρες για μια συναλαλγή εκτός αν καπου σου λέει στο περίπου πόσο χρόνο θα χρειαστεί να ελεγχθεί.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και εγώ σήμερα την πάτησα με μια συναλλαγή που πήγα να αγοράσω ένα ποδήλατο από το lounge bike στο athens mall που δέχεται Bitcoin και έκανε μια ώρα να γίνει confirm. Εδώ που τα λεμε τα καταστήματα πρέπει να δέχονται τις συναλλαγές και χωρίς κανένα confirmation. Είναι τελείως απίθανο να κάνεις ένας ακύρωση της συναλλαγής αν έχει μπει στο δίκτυο προς επιβεβαίωση. Στην δικιά μου περίπτωση μπορεί να είχε να κάνει γιατί πριν μια ώρα από αυτή την συναλλαγή είχα φορτώσει το πορτοφόλι. Μπορεί και αυτές να μην είχαν γίνει confirm και μετά παρασέρνουν και τις επόμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα