Damianus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι καιρος για αγορες τωρα. Ισως εκει γυρω και κατω απο 20κ το ξανασκεφτεσαι. Don't try to catch a falling knife. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Damianus
Annasp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Αυτο δεν καταλαβαινω δλδ βαζω λεφτα και απλα αυξανονται? αν ανεβει η αξια? χωρις να κανω τπτ? και μπορω να τα ξαναμετατρεψω σε ευρω οποιαδηποτε στιγμη? 7 ώρες πριν, PhantoM47 είπε Καλησπέρα,πολλά χρόνια τώρα έλεγα να δώσω κάποια λεφτά να πάρω κάποια κρυπτονομισματα αλλα για κακή μου τύχη ποτε δεν το έκανα, είπα λοιπόν επιτέλους να αγοράσω ένα μικρό ποσο από bitcoin και Ethereum και να το κρατήσω μακροπρόθεσμα.ξεκίνησα την διαδικασία αλλα έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί δεν έχω ιδέα πιο ανταλλακτήριο να επιλέξω και δεν ξέρω πως και που μπορώ να τα αποθηκεύσω, δεν θέλω να μείνουν online και θα ήθελα να τα αποθηκεύσω σε μια δίκια μου συσκευή πχ σκληρό δίσκο και όχι σε hardware wallet που πωλούνται 50-60+ euro. υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος? η κάποιος έγκυρος updated οδηγός? βρήκα αρκετά άθρα αλλα τα πιο πολλά είναι κάπως παλιά και μιλάνε πιο γενικά, δεν βρήκα κάτι που να σου εξηγεί βήμα βήμα πως actual παίρνεις ένα κρυπτονομισματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα!! καλό βράδυ! Δεν ειναι σε εφαρμογη αυτα τα χρηματα? τι εννοεις να τα αποθηκευσεις?
lnoldori Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2015 στις 7:29 ΜΜ, chek2fire είπε ........ Για όσους δοκιμάσουν να εγκαταστήσουν ένα Bitcoin wallet μπορούν να γράψουν σε αυτό εδώ το νήμα να μου δώσουν την adress τους και να τους στείλω 0.001btc μόνο και μόνο για να δείτε πως λειτουργεί το όλο πράγμα. Μόνο παράκληση να γίνει από χρήστες που έχουν τουλάχιστον 50μ μηνύματα στο forum. Tα Bitcoin είναι αρκετά ποιο πολύτιμα από την σημερινή τους χαμηλη ισοτιμία για να τα στέλνει κάποιος όπου νάναι Ρε φίλε chek2fire μήπως χαρίζεις ακόμα bitcoin? χααχαχαχαχαχα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από lnoldori
journeyman77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 για να στείλω ένα ποσό (πχ 20€) σε bitcoin προς κάποιον άλλον, αρκεί η δημιουργία wallet στην blockchain.com χωρίς να ξέρω τα πάντα γύρω από αυτό? Ή θα πρέπει να έχω πλήρη γνώση του συστήματος? Δεν ενδιαφέρομαι για mining παρά για κάποιες μεταφορές πολύ σπάνια όμως.
chek2fire Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 καλύτερα να κατεβάσεις ένα από τα mobile wallet που υπάρχουν διαθέσιμα. Ενα καλό wallet είναι το samurai wallet για android.
tasosbacon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 8/4/2021 στις 8:01 ΜΜ, chek2fire είπε καλύτερα να κατεβάσεις ένα από τα mobile wallet που υπάρχουν διαθέσιμα. Ενα καλό wallet είναι το samurai wallet για android. Coinomi εγκρινεις ?
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, tasosbacon είπε Coinomi εγκρινεις ? μια χαρά είναι αυτό το wallet και είναι και από Ελληνική ομάδα συν ότι είναι αρκετά δημοφιλες το χρησιμοποιούν πάρα πολλοί για διάφορα coin.
mindreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Κάθισα και διάβασα όλο το νήμα, από την αρχή του. Μου λυθηκαν πολλές απορίες, αρκετές όμως είναι ακόμη άλυτες. Βεβαια, θα ρωτήσω και πράγματα που απαντηθηκαν πριν χρονια, γιατί πιθανώς οι επιλογές μας να αλλαξαν. Ερωτήσεις: (απαντήστε σε ότι ξέρετε, όσο αναλυτικά μπορείτε) 1. Εύκολοι τρόποι αγορας bitcoin; Δεν είμαι κοντα σε bitcoin atm, μάλλον δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Βεβαια, αν έχει σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι άλλων τροπων, ίσως το σκεφτώ (πείτε μου). Έχω όμως paypal, φυσικά κάρτες χρεωστικες/atm, ebanking κλπ. Βασικά, θα ήθελα και να μην υπάρχουν τυχόν μεσάζοντες σε αυτή τη διαδικασία, αν γίνεται. Πως μπορώ λοιπόν να στείλω 'χρήματα' στο bitcoin μου; 2. Υπάρχει μια μοναδική παγκόσμια ισότιμια πχ ευρω/bitcoin, δυναμική που αλλάζει διαρκώς; Από αυτήν θα εξαρτηθεί, ποσα bitcoin θα αγοράσουν τα ευρω που θέλω να δώσω; 3. Θέλω σε πρωτη φάση τουλάχιστον, να βάλω κάποια χρήματα σε bitcoin, για τσεκάρισμα στα εξης επίπεδα: - ως αποθεματικό/αποταμιευτικο μέσο, για το μέλλον (ως ασφαλέστερο από τα κλασικά νομίσματα) - για πιθανή υπεραξια, αν ανεβει η αξια τους σε σχέση με το ευρω, στο μέλλον Οι απόψεις σας επ'αυτων; 4. Ρευστοποίηση σε ευρω; Πως γίνεται; Αν θελήσω να ρευστοποιήσω, υπάρχουν τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες; Μπορώ να αποσύρω/μεταφερω χρήματα, πχ σε paypal ή σε τραπεζικό λογαριασμό; Αυτά με προβληματίζουν για αρχή.
mindreader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μηπως αυτο το νημα, πρεπει να μεταφερθει σε αλλη ενοτητα, να το βλεπει περισσοτερος και σχετικοτερος κοσμος; Δεν μπορει να βουιζει ο πλανητης για το bitcoin, και εδω να ειναι νεκρα! Κατι γινεται λαθος!
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 11/7/2021 στις 6:04 ΜΜ, mindreader είπε Κάθισα και διάβασα όλο το νήμα, από την αρχή του. Μου λυθηκαν πολλές απορίες, αρκετές όμως είναι ακόμη άλυτες. Βεβαια, θα ρωτήσω και πράγματα που απαντηθηκαν πριν χρονια, γιατί πιθανώς οι επιλογές μας να αλλαξαν. Ερωτήσεις: (απαντήστε σε ότι ξέρετε, όσο αναλυτικά μπορείτε) 1. Εύκολοι τρόποι αγορας bitcoin; Δεν είμαι κοντα σε bitcoin atm, μάλλον δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Βεβαια, αν έχει σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι άλλων τροπων, ίσως το σκεφτώ (πείτε μου). Έχω όμως paypal, φυσικά κάρτες χρεωστικες/atm, ebanking κλπ. Βασικά, θα ήθελα και να μην υπάρχουν τυχόν μεσάζοντες σε αυτή τη διαδικασία, αν γίνεται. Πως μπορώ λοιπόν να στείλω 'χρήματα' στο bitcoin μου; 2. Υπάρχει μια μοναδική παγκόσμια ισότιμια πχ ευρω/bitcoin, δυναμική που αλλάζει διαρκώς; Από αυτήν θα εξαρτηθεί, ποσα bitcoin θα αγοράσουν τα ευρω που θέλω να δώσω; 3. Θέλω σε πρωτη φάση τουλάχιστον, να βάλω κάποια χρήματα σε bitcoin, για τσεκάρισμα στα εξης επίπεδα: - ως αποθεματικό/αποταμιευτικο μέσο, για το μέλλον (ως ασφαλέστερο από τα κλασικά νομίσματα) - για πιθανή υπεραξια, αν ανεβει η αξια τους σε σχέση με το ευρω, στο μέλλον Οι απόψεις σας επ'αυτων; 4. Ρευστοποίηση σε ευρω; Πως γίνεται; Αν θελήσω να ρευστοποιήσω, υπάρχουν τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες; Μπορώ να αποσύρω/μεταφερω χρήματα, πχ σε paypal ή σε τραπεζικό λογαριασμό; Αυτά με προβληματίζουν για αρχή. απλά γράφεσε σε ένα από τα μεγάλα ανταλλακτήρια όπως το kraken,bitstamp η ακόμα και αδειοδοτημένα όπως το bitflyer όπου μπορείς να κάνεις άμεσα αγορά bitcoin είτε με sepa μεταφορά τραπέζης είτε με κάρτα η paypal στο bitflyer. Aνταλλακτήριο συμαίνει ότι η αγορά και πώληση γίνετε μεταξύ όσων χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και η ισοτιμία παγκόσμια του Bitcoin ορίζεται μέσα από δεκάδες ανταλλακτήρια σε όλο τον κόσμο βάση της προσφοράς και της ζήτησης. φυσικά αυτά τα Bitcoin που θα αγοράσεις σε κάποιο ανταλλακτήριο μπορείς και να τα πουλήσεις και τα χρήματα να τα στείλεις ξανά πίσω σε Ελληνική τράπεζα μέσω sepa είτε να κρατήσεις τα bitcoin και να στείλεις τα bitcoin σου σε ένα προσωπικό σου wallet ας πούμε στο κινητό σου και από εκέι όποτε θέλεις να τα στείλεις όπου θέλεις σε ανταλλακτήριο σε κάποιο άλλο wallet δικό σου η τρίτου κτλ. Τώρα για το θέμα που είπες υπάρχει και το bitcoin club όπου μπορείς να γραφτείς και εκεί να ρωτήσεις ότι απορία θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα