Tablet Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, ανταλλάζω crypto’s από Revolut αλλά έχει μεγάλη προμήθεια και καταλήγει ασύμφορο. Επιπλέον έχει περιορισμένες επιλογές.. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να μπορώ να αγοράσω πουλήσω με χαμηλή προμήθεια; Θα προτιμούσα να υπάρχει υποστηρίξει σε iOS για την ευκολία της χρήσης εάν είναι δυνατό. Ευχαριστώ
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Tablet είπε Παιδιά καλησπέρα, ανταλλάζω crypto’s από Revolut αλλά έχει μεγάλη προμήθεια και καταλήγει ασύμφορο. Επιπλέον έχει περιορισμένες επιλογές.. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να μπορώ να αγοράσω πουλήσω με χαμηλή προμήθεια; Θα προτιμούσα να υπάρχει υποστηρίξει σε iOS για την ευκολία της χρήσης εάν είναι δυνατό. Ευχαριστώ δυστηχώς για ευρώπη δεν υπάρχουν app όπως είναι το Revolut σε αντίθεση με την αμερική που έχουν επιλογές με την ποιο δημοφιλή να είναι το square app. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις κάποιο app ανταλλακτήριου και να κάνεις trading μέσω από αυτό.
Tablet Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δηλαδή το crypto.com είναι έμπιστο ανταλλακτήριο;
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, Tablet είπε κανεις; δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω. Πάντως τα ποιο δημοφιλή σε ανταλλακτήρια για διάφορα ψηφιακά νομίσματα είναι το binance
spartak1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω. Πάντως τα ποιο δημοφιλή σε ανταλλακτήρια για διάφορα ψηφιακά νομίσματα είναι το binance Γνωρίζεις τι δικαιολογητικά θέλει για πιστοποιηση ταυτότητας; Ελληνικές ταυτότητες γινονται δεκτές; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από spartak1
Tablet Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Διαβάζω και για το etoro γενικα το χρησιμοποιεί κανεις;
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Γνωρίζεις τι δικαιολογητικά θέλει για πιστοποιηση ταυτότητας; Ελληνικές ταυτότητες γινονται δεκτές; παλιά δεχόντουσαν ελληνικές ταυότητες όπως και το kraken, bitstamp. Τώρα δεν ξέρω τι γίνετε πάντως αν έχεις διαβατήριο ακόμα καλύτερα καθώς δεν είναι μόνο η ταυτότητα αλλά και ο λογαριασμός τηλεφώνου που θέλουν στο όνομα σου που και εκεί αναγκαστικά θα τα δώσεις στα Ελληνικά. 2 ώρες πριν, Tablet είπε Διαβάζω και για το etoro γενικα το χρησιμοποιεί κανεις; είναι για Ελλάδα γιατί νομίζω έχει ένα limit.
Tablet Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημάδη από Κρακεν κάνω trade και είναι και wallet?
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Καποια προταση για bitcoin wallet? σε desktop δες το electrum και σε mobile εγω χρησιμοποιώ το samurai υπάρχουν και άλλα βέβαια
kalampakas. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/11/2020 στις 5:10 ΜΜ, chek2fire είπε σε desktop δες το electrum και σε mobile εγω χρησιμοποιώ το samurai υπάρχουν και άλλα βέβαια για Mobile wallet το electrum καλό είναι; το samurai Βλεπω λεει κατι οτι ειναι σε development ακομα ή κατι κανω λαθος
Annasp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ρε παιδιά έχω διαβασει 100 άρθρα για το bitcoin δεν το καταλαβαίνω. Οκ βάζεις χρήματα μπορείς να πληρώσεις κάπου με αυτά κομπλέ. Πως κερδίζεις χρήματα όμως; Δλδ αν βάλω 1€ θα γίνουν πχ 5; Γτ ; Έτσι χωρίς να κάνω τπτ;... Επίσης υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σ εάν πέσει η αξία αντί να μειωθεί; Πχ να χάσεις μόνο το 1€ ή να σ αφαιρέσει και άλλα χρήματα από τον λογαριασμό σ;
george1807 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Annasp είπε Ρε παιδιά έχω διαβασει 100 άρθρα για το bitcoin δεν το καταλαβαίνω. Οκ βάζεις χρήματα μπορείς να πληρώσεις κάπου με αυτά κομπλέ. Πως κερδίζεις χρήματα όμως; Δλδ αν βάλω 1€ θα γίνουν πχ 5; Γτ ; Έτσι χωρίς να κάνω τπτ;... Επίσης υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σ εάν πέσει η αξία αντί να μειωθεί; Πχ να χάσεις μόνο το 1€ ή να σ αφαιρέσει και άλλα χρήματα από τον λογαριασμό σ; Το bitcoin είναι ένα νόμισμα σαν όλα τα άλλα (ευρώ, δολάρια κλπ). Έχει μια αξία που την καθορίζει η αγορα. Δεν χάνεις αυτόματα λεφτά παρά μόνο αν πουλήσεις και μετατρέψεις τα χρήματα σου σε ευρώ για παράδειγμα. Το bitcoin wallet σου είναι πάντα σε αναλογία bitcoin, πχ 1. αυτό το 1 δεν θα χαθεί ποτέ να δεν ξοδέψεις. Αν όμως θες να το ανταλλάξεις με ευρώ τη μία μέρα μπορείς να πάρεις 6000€ πίσω ή την άλλη μέρα 13000€.
PhantoM47 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα,πολλά χρόνια τώρα έλεγα να δώσω κάποια λεφτά να πάρω κάποια κρυπτονομισματα αλλα για κακή μου τύχη ποτε δεν το έκανα, είπα λοιπόν επιτέλους να αγοράσω ένα μικρό ποσο από bitcoin και Ethereum και να το κρατήσω μακροπρόθεσμα.ξεκίνησα την διαδικασία αλλα έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί δεν έχω ιδέα πιο ανταλλακτήριο να επιλέξω και δεν ξέρω πως και που μπορώ να τα αποθηκεύσω, δεν θέλω να μείνουν online και θα ήθελα να τα αποθηκεύσω σε μια δίκια μου συσκευή πχ σκληρό δίσκο και όχι σε hardware wallet που πωλούνται 50-60+ euro. υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος? η κάποιος έγκυρος updated οδηγός? βρήκα αρκετά άθρα αλλα τα πιο πολλά είναι κάπως παλιά και μιλάνε πιο γενικά, δεν βρήκα κάτι που να σου εξηγεί βήμα βήμα πως actual παίρνεις ένα κρυπτονομισματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα!! καλό βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα