chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 γενικά το kraken έχει τα θέματα του.
ge-lyk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου δυο ερωτήσεις, καθόσον είμαι τελείως άσχετος με το θέμα : α) Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο wallet που μπορεί να χρησιμοποιείται αποκλειστικά μέσω του κινητού? β) Πολύ χοντρικά, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ανταλλάξω ευρώ με bitcoins σε ένα ανταλλακτηριο (π.χ. coinbase) και μετά να τα στείλω στο πορτοφόλι μου?
chek2fire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δες εδώ για wallet https://bitcoin.org/el/wallets/mobile/android/ θα σου πρότεινα όμως να μην αποθηκεύεις μεγάλο ποσό σε mobile wallet γιατί γενικά τα κινητά δεν είναι και οτι ποιο ασφαλές. Καλό είναι να έχεις και ένα wallet στον υπολογιστή σου. Μετά πάντα να παίρνεις backup το private key σου που στις περισσότερες περιπτώσεις έχει την μορφή κάποιων λέξεων. Με αυτές τις λέξεις μπορείς να κάνεις recover το wallet σου αν ας πούμε χάσεις το κινητό σου και φυσικά θα πρέπει να τις γνωρίζεις εσύ και μόνο εσύ καθώς στην ουσία είναι τα "κλειδιά" που ξεκλειδώνουν την χρήση των Bitcoin σου. β) Φυσικά και μπορείς να αγοράσεις bitcoin από Coinbase και να τα στείλεις στην διεύθυνση του wallet σου. 1
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, divnt είπε Ποιο θεωρείτε το καλύτερο bitcoin wallet; για κινητό σου προτείνω το samurai wallet. Απλά αν το επιλέξεις καλό είναι να βγάλεις την επιλογή που έχει replace by fees. Υπάρχει γενικά μια λίστα το bitcoin.org εδώ https://bitcoin.org/el/choose-your-wallet δες εσύ ποιο από αυτά σου αρέσει 1
divnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλημέρα, Ευχαριστώ για την απάντηση! Κοίταξα την ιστοσελίδα, και ειδα τα bitcoin wallets.. Γενικά ψάχνωντας στο net βρήκα πως πολλοί γράφουν/προτείνουν το coinbase. Ποια η γνώμη σου; Αξιζει;
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Το coinbase δεν είναι wallet αλλά ανταλλακτήριο. Με λίγα λόγια είναι σαν μια ψηφιακή τράπεζα που τους εμπειστεύεσαι στο να σου φυλάξουν τα bitcoin σου. Αν θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα φυλάξεις μόνος σου και εμπιστεύεσαι τρίτους τότε είναι δικιά σου επιλογή. Να ξέρεις όμως ότι όταν δίνεις τα bitcoin σου σε τρίτους τότε στην ουσία δεν είναι και δικά σου.
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Όσων αφορα τα ανταλλακτήρια το coinbase έχει καταντήσει απο τα χειρότερα με τις προμήθειες που έχει βάλει. Το έχω παρατήσει, μπορείτε να δείτε το Change Wallet (getchange.com) το οποίο για την ώρα δεν έχει προμήθειες. Είναι κλασσικό ανταλλακτήριο χωρίς εντολές buy/ sell, σου δίνουν και κάρτα που χρησιμοποιείς όπου θες. Στο μέλλον θα προσθέσουν και αγορά gold.
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 εγώ γενικά δεν εμπιστεύομται ποτέ τα bitcoin μου σε ανταλλακτήρια. Ποτέ δεν θα αφήσω μέσα bitcoin για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε δικά μας wallet πάντα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Όπως έγραψα Not your Keys Not your Bitcoin
divnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καταρχάς σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να αγορασω μερικά Bitcoin και να πληρώσω σε καποια site που δέχονται την συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής. Γις αγορά Bitcoin που πρεπει να κοιτάξω;
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, chek2fire said: εγώ γενικά δεν εμπιστεύομται ποτέ τα bitcoin μου σε ανταλλακτήρια. Ποτέ δεν θα αφήσω μέσα bitcoin για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε δικά μας wallet πάντα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Όπως έγραψα Not your Keys Not your Bitcoin Βitcoin πως δημιουργείς? Απο έσοδα άλλων ή απο επενδύσεις/ μετατροπές? Γενικά δεν κρατάω bitcoin πουθενά, παίζω σε μετατροπές και τα κάνω κατάθεση σε ευρώ με το όποιο κέρδος. Just now, divnt said: Καταρχάς σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να αγορασω μερικά Bitcoin και να πληρώσω σε καποια site που δέχονται την συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής. Γις αγορά Bitcoin που πρεπει να κοιτάξω; Μπορείς να δεις αυτο που παρέθεσα παραπάνω, έχει επιλογή να στείλεις σε πορτοφόλι. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Hapatingo
divnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ. Απ’οτι ειδα δινεις τα στοιχεία της κάρτας σου για να κανεις αγορά Bitcoin και έπειτα να τα στείλεις εκεί που θελεις. Ειναι ασφαλές; Το εμπιστευεσαι εξίσου οπως το PayPal πχ;
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, divnt είπε Καταρχάς σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να αγορασω μερικά Bitcoin και να πληρώσω σε καποια site που δέχονται την συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής. Γις αγορά Bitcoin που πρεπει να κοιτάξω; για αγορά θα σου πρότεινα το kraken είναι από τα πλέον αξιόπιστα ανταλλακτήρια στον χώρο https://www.kraken.com/
divnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δήλαδη αγοράζω απο το kraken, και μετά πρεπει να βρω ενα "πορτοφόλι" που θα εχω μεσα τα Bitcoin; Ή μπορω να τα αγορασω, και να τα στείλω απευθείας εκει που επιθυμώ παλι μεσω του kraken; Συγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτησεις, αλλα ειμαι εντελως αρχάριος στον κόσμο του Bitcoin
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, divnt said: Ευχαριστώ. Απ’οτι ειδα δινεις τα στοιχεία της κάρτας σου για να κανεις αγορά Bitcoin και έπειτα να τα στείλεις εκεί που θελεις. Ειναι ασφαλές; Το εμπιστευεσαι εξίσου οπως το PayPal πχ; Με κάρτα δεν έχω στείλει χρήματα γιατί έχει 3% προμήθεια. Χρήματα στέλνω μέσω εμβάσματος απο revolut το οποίο είναι δωρεάν και τούμπαλιν όταν βγάζω χρήματα τα στέλνω πάλι στη revolut με έμβασμα, τα κέρδη δηλαδή. Το kraken έχει προμήθεια. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Hapatingo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα