dexterios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εξελίξεις από 1 Αυγούστου, η bitmain απειλεί με hard fork https://bitcoinmagazine.com/articles/bitmain-responds-uasf-another-hard-fork-announcement/ https://blog.bitmain.com/en/uahf-contingency-plan-uasf-bip148/
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πήγα να παραγγείλω ένα και μου είπε ότι λόγω τεράστιας ζήτησης θα μου το στείλει γύρω στις 30 Αυγούστου. Συν 14 μέρες να έρθει. Άστο κουκλίτσα μου, θα πάω διακοπές και άμα γυρίσω τα ξαναλέμε. Θέλει και 70€ + 12€ μεταφορικά. Κανένα άλλο hardware wallet που να μη θέλει ένα νεφρό; Και να είναι από EU κατά προτίμηση; Α, το wallet σου είναι αυτό στην υπογραφή σου, ε; Μην τα στείλουμε και αλλού! ναι αυτό είναι δες και το trezor λίγο ακριβότερε βέβαια αλλά και αυτό υποστηρίζει αρκετά alt https://trezor.io/
SilverCloak Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ναι αυτό είναι δες και το trezor λίγο ακριβότερε βέβαια αλλά και αυτό υποστηρίζει αρκετά alt https://trezor.io/ Στα έστειλα, αλλά νομίζω ότι τσάμπα ταίζουμε τους miners. Μα fee 3$???? Λες να τρώει παράνω από όσο πρέπει το exodus? Σου λέει πχ available balance 10 btc, και όταν κάνεις send funds, λέει available 9.9 btc. Λένε ότι υπολογίζουν το network fee και σου αφήνουν τόσα. Ο καθένας βάζει ότι fee γουστάρει; Το ξέρω και το trezor αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό(128$ με μεταφορικά, right now). Και είναι και από USA και μπορεί να φάει τελωνείο κτλ.
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 τόσα είναι τα fee δυστυχώς πλέον έχουν πάει στον θεό. απλά υπάρχουν wallet που τα υπολογίζουν και καλύτερα. Το trezor δεν έρχεται από αμερική νομίζω γιατί την έδρα τους την έχουν εδώ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τσεχία. Για δες το. Στο κανάλι μας στο slack έχουμε ένα παιδί Ελληνα που δουλεύει στο kraken και έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής αρκετούς ώστε να γίνει ποιο γρήγορα η διαδικασία ταυτοποίησης. το κανάλι μας είναι εδώ https://slack.bitcoincore.org/ και στο ελληνικό κομμάτι 1
mitsakos13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 μόλις έφτιαξα λογαριασμό στο copay.απλά ανοίγω την εφαρμογή (το ίδιο και από το κινητό)και απλά ανοίγει δεν βάζω κάποιο κωδικό.αν γίνει κάτι (εχασα κινητό ή χάλασε το laptop) το wallet id είναι αυτό που μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο wallet?πάτησα στο recieve και μου έβγαλε αυτό: 18ARwZPmX5Eeo1t4kNoqGSDhQXHEgNAe29και τώρα θέλω να αγοράσω bitcoin με τη κάρτα μου ή paypal που να κοιτάξω?
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 μόλις έφτιαξα λογαριασμό στο copay. απλά ανοίγω την εφαρμογή (το ίδιο και από το κινητό) και απλά ανοίγει δεν βάζω κάποιο κωδικό. αν γίνει κάτι (εχασα κινητό ή χάλασε το laptop) το wallet id είναι αυτό που μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο wallet? πάτησα στο recieve και μου έβγαλε αυτό: 18ARwZPmX5Eeo1t4kNoqGSDhQXHEgNAe29 και τώρα θέλω να αγοράσω bitcoin με τη κάρτα μου ή paypal που να κοιτάξω? αυτό στο recieve είναι η δημόσια bitcoin διεύθυνση σου. Σε αυτή μπορείς το copay wallet σου δέχετε bitcoin δλδ μπορείς να στείλεις εσύ από το ανταλλακτήριο όταν αγοράσεις η να σου στείλει κάποιος άλλος. Μπορείς να δημιουργήσεις όσες διευθύνσεις τέτοιες θέλεις με την επιλογή που έχει ακριβώς από κάτω και που λέει generate new address χωρίς να σημαίνει ότι αν δημιουργήσεις μια νέα διεύθυνση θα ακυρωθεί η παλιά σου. Τώρα το seed key σου η καλύτερα το private key σου που πρέπει να το ξέρεις εσύ και μόνο εσύ και ουσιαστικά όποιος το γνωρίζει είναι και ο κάτοχος των συγκεκριμένων bitcoin θα το βρεις αν πας στο settings κάτω δεξιά στην εφαρμογή και από εκεί στο wallet and interagtions κάνεις κλικ στο wallet σου και στην νέα καρτέλα που θα ανοίξει στο πεδίο security επιλέξεις backup διάβασε το μύνημα και πάτα στο got it και μετά θα πρέπει να γράψεις κάπου τις λέξεις που θα σου εμφανίσει. Αυτές τις λέξεις θα μπορείς να τις κάνεις import στο copay wallet σου αν χάσεις το τωρινό η μπορείς ακόμα να τις κάνεις import και σε κάποιο άλλο wallet και να διαχειρίζεσαι μετά από εκεί τα bitcoin σου Για να καταλάβεις πως δουλεύει το πράγμα στο bitcoin τα wallet ουσιαστικά δεν αποθηκεύουν bitcoin αλλά private key που λένε στο δίκτυο ότι στον x ανήκουν τόσα bitcoin. 1
mitsakos13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ok το έκανα και τις έγραψα και τις λέψεις σε ένα χαρτί μαζί με το wallet id μου.τώρα για να αγοράσω λίγα που να είναι πιο safe να το κάνω ειτε με πιστωτική είτε με paypal?να κάνω μια αρχη.
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 με paypal πολύ δύσκολο να βρεις για να αγοράσεις. Δοκίμασε είτε με sepa μεταφορά δλδ μέω τράπεζας σε κάποιο αξιόπιστο ανταλλακτήριο όπως το kraken.com η με πιστωτική αν στην δέχεται μέσω κάποιου ανταλλακτήριου όπως το coinbase.comTo id σου δλδ την bitcoin διεύθυνση σου αυτή εδώ 18ARwZPmX5Eeo1t4kNoqGSDhQXHEgNAe29 δεν είναι ανάγκη να την γράψεις κάπου όπως σου είπα. Μονο το seed key σου με τις λέξεις και και δεν πρέπει ποτέ να το δει κάποιος άλλος . Είναι ας πούμε σαν το password σου στον τραπεζικό σου λογαριασμό. 1
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η revolut από τι είπαν προχθές σύντομα θα έχει υποστήριξη για bitcoin στην εφαρμογή της. Τώρα για να αγοράσεις σε ισοτιμία αγοράς χωρίς πολλά fee μόνο με μεταφορά χρημάτων μέσω sepa σε κάποιο ανταλλακτήριο όπως το kraken.com. Εκεί μπορείς μετά να τα πουλήσεις και να μεταφέρεις φυσικά τα χρήματα σου ξανά πίσω στην τράπεζα.
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Ναι το είδα αυτό σχετικά με τη revolut αλλά θεωρώ πως απλώς θα είναι τύπος wallet., οπότε δε θα μου χρειάζεται το copay τότε. Όμως για αγορά ή εξαργύρωση θα χρειαστώ π.χ. το kraken όπως προτείνεις κι εσύ, σωστά; Αυτό είναι το exchange που λένε; Στο kraken (και στα όμοιά του) δηλαδή ανοίγω έναν λογαριασμό στον οποίο μπορώ να προσθέτω π.χ. ευρώ και όποτε θέλω μετατρέπω ποσό από τα ευρώ αυτά σε bitcoins; Με απλά λόγια η διαδρομή είναι : Αποστολή ευρώ από τράπεζα σε kraken --> μετατροπή των ευρώ σε bitcoins μέσα στο kraken --> αποστολή των bitcoins από το kraken στο copay wallet μου ; ναι έτσι είναι όπως το έγραψες 1
Domino92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα. Ειμαι καινουργιος και εδω μεσα και στο θεμα "cryptocoins" και εχω την εξης απορια... Εφτιαξα ενα λογαριασμο στο Coinbase.....εγινε ταυτοποιηση κανονικα...αγορασα με καρτα ενα μικρο ποσο των 5ευρω σε bitcoin για να δω πως λειτουργει. Και τωρα θελω να κανω τα BTC παλι ευρω και να τα δω μεσα στον λογαριασμο μου. Για να καταλαβω πως δουλευει ολο αυτο το πραγμα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται και πως μπορει να γινει αυτο? Πρεπει να μεσολαβησει το Kraken? Πρεπει να φτιαξω αλλο wallet για να μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω.
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω υπάρχει επιλογή να το κάνεις και μέσω coinbase αυτό. Φυσικά τα fee θα είναι μεγαλύτερα εκεί
Domino92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω υπάρχει επιλογή να το κάνεις και μέσω coinbase αυτό. Φυσικά τα fee θα είναι μεγαλύτερα εκεί Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Πως αλλιως μπορει να γινει?
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 να τα στείλεις στο kraken στην bitcoin διεύθυνση που έχεις εκεί για τα bitcoin deposit και να τα πουλήσεις εκεί
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έκανα εγγραφή στο kraken αλλά είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα Get Verified. μάλλον προσορινό θα είναι. Για δοκίμασε και κάποια άλλη μέρα να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα