Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1η προσπάθεια σήμερα για identification process στο coinbase και απέτυχα.

Μπορώ να ξαναπροσπαθήσω μετά από 24 ώρες τώρα.

Δημοσ.

εγώ με παλιό δίπλωμα μόλις δοκίμασα και έφαγα απόρριψη.. Και το kraken δυο εβδομάδες και ακόμη processing το verification.

Δημοσ.

με ελληνικά κρατικά έγγραφα μην περιμένετε να γίνει approve. Και φυσικά δεν θέλει δίπλωμα αλλά η διαβατήριο η ταυτότητα και να έχει πάνω και τους αγγλικούς χαρακτήρες. 

Δημοσ.

Τελικά θα γραφτώ μάλλον στο Kraken που έχει και το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών από όλα.

Περιμένω approve για tier 1.

Δημοσ.

ναι για μένα είναι το καλύτερο. το χρησιμοποιώ για χρόνια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Να θυμάσαι όμως αν θέλεις να στείλεις χρήματα να αποφεύγεις να το κάνεις Πεμπτη-Παρασκευή γιατί θα τα βλέπεις στο kraken από Δευτέρα μερικές φορές και τρίτη. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις εφτιαξα το πρωτο μου wallet (copay).

μπορει καποιος να μου στειλει ενα μικροποσο και του το ξαναστελνω πισω. Απλα θελω να πειραματιστω λιγο.

1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR

Δημοσ.

μολις εφτιαξα το πρωτο μου wallet (copay).

μπορει καποιος να μου στειλει ενα μικροποσο και του το ξαναστελνω πισω. Απλα θελω να πειραματιστω λιγο.

1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR

οκ σου έστειλα :)

https://www.blocktrail.com/BTC/address/1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR/transactions

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ μόλις μου ήρθε και ειδοποίηση. Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή άνοιξα και λογαριασμό στο kraken και περιμένω να γίνει verified. Πιστεύεις είναι καλή περίοδος να αγοράσω bitcoin? Μιας κι η τιμή του είναι ήδη αρκετά ψηλά. Μήπως να κοιτούσα προς ethereum?
Δημοσ.

αρκετοί ξεχνάνε την βασική διαφορά του bitcoin με οποιοδήποτε altcoin. 
Και αυτό είναι η προσχεδιασμένος αποπληθωρισμός του.

Το eth δεν έχει όριο στο πόσα νομίσματα θα βγουν και θα βγαίνουν για πάντα. Στο bitcoin ο αριθμός είναι καθορισμένος με κάθε 4 χρόνια να γίνετε μείωση στο μισό της παραγωγής

Τώρα που θα επενδύσεις είναι καθαρά δικιά σου απόφαση και όσα χρόνια γράφω εδώ για το bitcoin δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια συμβουλή.

Δημοσ.

αρκετοί ξεχνάνε την βασική διαφορά του bitcoin με οποιοδήποτε altcoin.

Και αυτό είναι η προσχεδιασμένος αποπληθωρισμός του.

Το eth δεν έχει όριο στο πόσα νομίσματα θα βγουν και θα βγαίνουν για πάντα. Στο bitcoin ο αριθμός είναι καθορισμένος με κάθε 4 χρόνια να γίνετε μείωση στο μισό της παραγωγής

Τώρα που θα επενδύσεις είναι καθαρά δικιά σου απόφαση και όσα χρόνια γράφω εδώ για το bitcoin δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια συμβουλή.

Άρα το bitcoin από τη στιγμή που θα υπάρχει όλο και λιγότερη παραγωγή και η ζήτηση αυξηθεί θα αυξηθεί και η αξία του σε αντίθεση με το eth. Ελπίζω να τα καταλαβαίνω σωστα
Δημοσ.

Πάντως βλέπω καθημερινές αλλαγές στο Kraken σε ότι αφορά τα withdrawal fees κάτι που μοιάζει με μαφιόζικη τακτική και όχι τακτική κανονικής σοβαρής επιχείρησης.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

Δημοσ.

Πάντως βλέπω καθημερινές αλλαγές στο Kraken σε ότι αφορά τα withdrawal fees κάτι που μοιάζει με μαφιόζικη τακτική και όχι τακτική κανονικής σοβαρής επιχείρησης.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

ναι αρχικά το πήγα στα 0.0025 το fee! και μετά το κράξιμο που έφαγαν το πήγε στο 0.001. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τόσο μεγάλα ανταλλακτήρια δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για δυναμικά fee. Δλδ τι να πεις.

Νομίζω θα κοιτάξω να ανοίξω και λογαριασμό στο btc-e αν και είναι το ποιο shadow ανταλλακτήριο που υπάρχει στο χώρο. Ούτε που ξέρει κανείς ποος το τρέχει αλλά από την άλλη είναι από τα πρώτα ανταλλακτήρια και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα συν ότι έχει λογικές τιμές 

Δημοσ.

Άνοιξα το πρώτο wallet στο Copay αν θέλει κάποιος ας μου στείλει κανα ψιλό να δω τι γίνεται.

16QVfBcMPY77fDH1EPtBdnks1Aq9ywtdCK (αυτό δεν είναι;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...