skiabox Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Σε Trust Score κορυφαίο στον κόσμο είναι το coinbase πάντως αλλά δεν πουλάει EthereumClassic. Δες εδώ : https://www.bestbitcoinexchange.io/ Επίσης μόλις στη θέση 6 στη λίστα εμφανίζεται το paypal!
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 1η προσπάθεια σήμερα για identification process στο coinbase και απέτυχα. Μπορώ να ξαναπροσπαθήσω μετά από 24 ώρες τώρα.
fanis1234 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εγώ με παλιό δίπλωμα μόλις δοκίμασα και έφαγα απόρριψη.. Και το kraken δυο εβδομάδες και ακόμη processing το verification.
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 με ελληνικά κρατικά έγγραφα μην περιμένετε να γίνει approve. Και φυσικά δεν θέλει δίπλωμα αλλά η διαβατήριο η ταυτότητα και να έχει πάνω και τους αγγλικούς χαρακτήρες.
skiabox Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τελικά θα γραφτώ μάλλον στο Kraken που έχει και το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών από όλα. Περιμένω approve για tier 1.
chek2fire Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ναι για μένα είναι το καλύτερο. το χρησιμοποιώ για χρόνια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Να θυμάσαι όμως αν θέλεις να στείλεις χρήματα να αποφεύγεις να το κάνεις Πεμπτη-Παρασκευή γιατί θα τα βλέπεις στο kraken από Δευτέρα μερικές φορές και τρίτη.
akis_supernatural Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 μολις εφτιαξα το πρωτο μου wallet (copay). μπορει καποιος να μου στειλει ενα μικροποσο και του το ξαναστελνω πισω. Απλα θελω να πειραματιστω λιγο. 1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 μολις εφτιαξα το πρωτο μου wallet (copay). μπορει καποιος να μου στειλει ενα μικροποσο και του το ξαναστελνω πισω. Απλα θελω να πειραματιστω λιγο. 1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR οκ σου έστειλα https://www.blocktrail.com/BTC/address/1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR/transactions
akis_supernatural Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 οκ σου έστειλα https://www.blocktrail.com/BTC/address/1LayExe5cZ98Y5jFi7ntNkhmeoYcoACvwR/transactions Σε ευχαριστώ πολύ μόλις μου ήρθε και ειδοποίηση. Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή άνοιξα και λογαριασμό στο kraken και περιμένω να γίνει verified. Πιστεύεις είναι καλή περίοδος να αγοράσω bitcoin? Μιας κι η τιμή του είναι ήδη αρκετά ψηλά. Μήπως να κοιτούσα προς ethereum?
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 αρκετοί ξεχνάνε την βασική διαφορά του bitcoin με οποιοδήποτε altcoin. Και αυτό είναι η προσχεδιασμένος αποπληθωρισμός του. Το eth δεν έχει όριο στο πόσα νομίσματα θα βγουν και θα βγαίνουν για πάντα. Στο bitcoin ο αριθμός είναι καθορισμένος με κάθε 4 χρόνια να γίνετε μείωση στο μισό της παραγωγής Τώρα που θα επενδύσεις είναι καθαρά δικιά σου απόφαση και όσα χρόνια γράφω εδώ για το bitcoin δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια συμβουλή.
akis_supernatural Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 αρκετοί ξεχνάνε την βασική διαφορά του bitcoin με οποιοδήποτε altcoin. Και αυτό είναι η προσχεδιασμένος αποπληθωρισμός του. Το eth δεν έχει όριο στο πόσα νομίσματα θα βγουν και θα βγαίνουν για πάντα. Στο bitcoin ο αριθμός είναι καθορισμένος με κάθε 4 χρόνια να γίνετε μείωση στο μισό της παραγωγής Τώρα που θα επενδύσεις είναι καθαρά δικιά σου απόφαση και όσα χρόνια γράφω εδώ για το bitcoin δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια συμβουλή. Άρα το bitcoin από τη στιγμή που θα υπάρχει όλο και λιγότερη παραγωγή και η ζήτηση αυξηθεί θα αυξηθεί και η αξία του σε αντίθεση με το eth. Ελπίζω να τα καταλαβαίνω σωστα
skiabox Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάντως βλέπω καθημερινές αλλαγές στο Kraken σε ότι αφορά τα withdrawal fees κάτι που μοιάζει με μαφιόζικη τακτική και όχι τακτική κανονικής σοβαρής επιχείρησης. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάντως βλέπω καθημερινές αλλαγές στο Kraken σε ότι αφορά τα withdrawal fees κάτι που μοιάζει με μαφιόζικη τακτική και όχι τακτική κανονικής σοβαρής επιχείρησης. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. ναι αρχικά το πήγα στα 0.0025 το fee! και μετά το κράξιμο που έφαγαν το πήγε στο 0.001. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τόσο μεγάλα ανταλλακτήρια δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για δυναμικά fee. Δλδ τι να πεις. Νομίζω θα κοιτάξω να ανοίξω και λογαριασμό στο btc-e αν και είναι το ποιο shadow ανταλλακτήριο που υπάρχει στο χώρο. Ούτε που ξέρει κανείς ποος το τρέχει αλλά από την άλλη είναι από τα πρώτα ανταλλακτήρια και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα συν ότι έχει λογικές τιμές
Nistisimos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Άνοιξα το πρώτο wallet στο Copay αν θέλει κάποιος ας μου στείλει κανα ψιλό να δω τι γίνεται. 16QVfBcMPY77fDH1EPtBdnks1Aq9ywtdCK (αυτό δεν είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα