Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το mining το ξεχνάς. Τώρα για να αποκτήσεις bitcoin το κάνεις όπως με κάθε άλλο νόμισμα ακόμα και με το ευρώ. Η το αγοράζεις η απλά κάνεις κάποια δουλειά και πληρώνεσαι με αυτό.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα μου πεις ή διεύθυνση που σου έστειλα και μου έστειλες τα Bitcoins, αλλάζει κάθε φορά που γίνετε η συναλλαγή γιατί από το βλέπω μάλλον αυτό γίνετε γιατί στο πορτοφόλι μου έχει φύγει η πάλι διεύθυνση και την θέση έχει πάρει κάποια άλλη.

Επίσης σε μια συναλλαγή που έκανα και έλαβα κάποια Bitcoins έβαλα την παλιά διεύθυνση και μου έχει βγάλει μια ταμπέλα και μου λέει μπορεί να είναι σε κίνδυνο για διπλή δαπανη.

Δημοσ.

απλά τα καλά πορτοφόλι αλλάζουν τις διευθύνσεις σε κάθε νέα συναλλαγή χωρίς να σημαίνει ότι η παλία διεύθυνση σου παύει να ισχύει.

Αυτό το κάνουν για μεγαλύτερη ανωνυμία.

δλδ αν μια διεύθυνση σου έχει ταυτοποιηθεί με τα προσωπικά σου στοιχεία η επόμενη και τα bitcoin που θα περιέχονται εκεί δεν θα έχουν ταυτοποιηθεί. Για να μην πάθεις σύγχυση κάθε πορτοφόλι μπορεί να δημιουργήσει άπειρες διευθύνσεις bitcoin που ανήκουν στο ίδιο πορτοφόλι που έχουν τα bitcoin που σου ανήκουν.  

Οι συναλλαγές είναι σε κίνδυνο πάντα για διπλή δαπάνη εφόσον δεν έχουν γίνει τουλάχιστον 1 confirm από τους miner.

Οταν σου γίνουν confirm θα φύγει αυτό το μήνυμα. Απλά μάλλον έστειλες bitcoin από διεύθυνση που δεν έχει πάρει τα κατάλληλα confirmation στην προηγούμενη συναλλαγή.

Πειραματίσου λίγο να δεις πως δουλεύει το όλο πράγμα.

Ποιο wallet έχεις βάλει?

Δημοσ.

Το blockchain έχω. Πάλι καλά γιατί έχω δώσει την παλια διεύθυνση σε αρκετούς φίλους για διάφορες συναλλαγές νομιζωντας ότι είναι και η μοναδική.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο σαν ιδέα και μέσω συν αλλαγής το Bitcoin διαβάζοντας έχω κατανοήσει πολλά.

Δημοσ.

και ακόμα είναι στην αρχή είναι σαν να είμαστε στο internet το 91. δλδ έχει πολύ δρόμο για να τελειοποιηθεί.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τώρα στο status της συναλλαγής βλέπω 3 confirmations.

Τώρα έχει 4 confirmations.

Να και το link με το transaction : https://blockchain.info/tx/0a6fad93e3d6ca2dea46af7a79c3c6784ff7bb47835962b475f7e94c5206c219

Φιλαράκι τώρα δηλαδή σου χρωστάω 2 καφέδες;

Είχαμε κάνει δύο συναλλαγές τότε;

Δημοσ.

μια συναλλαγή είναι καθώς το πάνω είναι αυτό που σου ήρθε αλλά το κάτω είναι αυτό που επιστρέφει στο wallet μου. Κάθε διεύθυνση περιέχει ένα ποσό bitocin. Ξοδεύονται τα bitcoin η καλύτερα στέλνοντας τα κάπου αλλάζει χέρια το ποσό των bitcoin που θέλεις να στείλεις και τα υπόλοιπα που είχε αρχικά η διεύθυνση επιστρέφουν φυσικά στην διεύθυνση. 

20 ευρώ σου είχα δώσει :P

Σε λίγα χρόνια μπορεί να είναι 2000 :D

Δημοσ.

Λεω να αγοράσω Ethereumclassic.

Σήμερα ανέβηκε 44%.

https://www.worldcoinindex.com/

μια συναλλαγή είναι καθώς το πάνω είναι αυτό που σου ήρθε αλλά το κάτω είναι αυτό που επιστρέφει στο wallet μου. Κάθε διεύθυνση περιέχει ένα ποσό bitocin. Ξοδεύονται τα bitcoin η καλύτερα στέλνοντας τα κάπου αλλάζει χέρια το ποσό των bitcoin που θέλεις να στείλεις και τα υπόλοιπα που είχε αρχικά η διεύθυνση επιστρέφουν φυσικά στην διεύθυνση. 

20 ευρώ σου είχα δώσει :P

Σε λίγα χρόνια μπορεί να είναι 2000 :D

Μου το έχει σαν watch only το blockchain.info wallet.

Πως το αλλάζω αυτό;

Δημοσ.

δλδ τι watch? Δεν είναι στο πορτοφόλι σου? Και που είναι το πορτοφόλι που μου είχες δώσει την διεύθυνση?

Δημοσ.

Νομίζω ότι τότε είχα χρησιμοποιήσει Electrum!

Αλλά έχω κάνει format από τότε οπότε bye bye private key.

Νομίζω τα λέω καλά έτσι;

Δημοσ.

Νομίζω ότι τότε είχα χρησιμοποιήσει Electrum!

Αλλά έχω κάνει format από τότε οπότε bye bye private key.

Νομίζω τα λέω καλά έτσι;

ναι πολύ καλά τα λές και αυτό σημαίνει αν δεν έχεις κρατήσει back up και bye bye bitcoin :P.

To seed key του electrum το είχες γράψει πουθενά? Με αυτό μπορεί να κάνεις επαναφορά το wallet σου αν εγκαταστήσεις ξανά το electrum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...