Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενα αρκετά ενδιαφέρων νέο hardware wallet είναι και το opendim. Στην ουσία είναι ένα wallet που δεν αποκαλύπτει ποτέ το private key του εκτός αν στην κυριολεξία σπάσουμε το εσωτερικό κομμάτι του usb.Δείτε εδώ ένα video για το πως δουλεύει

ενώ έχει και αρκετά καλή τιμή καθώς τρια τέτοια usb κοστίζουν περίπου στα 33 δολάρια.

Το site τους είναι εδώ

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τρέχει και τίποτα να την χρισημοποιήσεις και παραπάνω από μια μέρα.

Μόλις σου έστειλα :D και ήδη έχει καταγραφεί στο blockchain

http://chainflyer.bitflyer.jp/Address/1AJJenUgNktdjXhRjRZ8UFLPfdfTikSzGG

https://blockchain.info/address/1AJJenUgNktdjXhRjRZ8UFLPfdfTikSzGG

Έχουν φτάσει 12 ευρώ τα λεφτά που μου έστειλες.

Λολ

Ενα παλικάρι που ασχολείται με κρυπτονομίσματα μου είπε ότι θα ανέβει πολύ το OneCoin.

Δημοσ.

Έχουν φτάσει 12 ευρώ τα λεφτά που μου έστειλες.

Λολ

Ενα παλικάρι που ασχολείται με κρυπτονομίσματα μου είπε ότι θα ανέβει πολύ το OneCoin.

και εκεί που διάβαζα το μύνημα σου στο τέλος διαβάζω onecoin! Ρε συ αυτό είναι scam 100% ούτε blockchain έχουν σύστημα ούτε τίποτα απλά κοροιδεύουν τον κόσμο και του τρώνε χρήματα.

Διάβασε εδώ και μακρυά!

http://us15.campaign-archive1.com/?u=a9f3e1848de0d39799f4e5542&id=4fc2972011

Δημοσ.

και εκεί που διάβαζα το μύνημα σου στο τέλος διαβάζω onecoin! Ρε συ αυτό είναι scam 100% ούτε blockchain έχουν σύστημα ούτε τίποτα απλά κοροιδεύουν τον κόσμο και του τρώνε χρήματα.

Διάβασε εδώ και μακρυά!

http://us15.campaign-archive1.com/?u=a9f3e1848de0d39799f4e5542&id=4fc2972011

Καλά και το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας πυραμίδα είναι.

Οι πρώτοι συνδικαλιστές πλήρωσαν 1000 ευρώ συνολικά όλη τους τη ζωή εισφορές και έχουν πάρει 200000 ευρώ πίσω.

Δημοσ.

Μόλις εγκατεστησα το copay και απέκτησα το πρώτο μου πορτοφόλι!

Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι να δω πως λειτουργεί;

bitcoin:1MHQBxHsC4xvAeyMZkYmbhxuwn1BaopuYR

Δημοσ.

Καλά και το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας πυραμίδα είναι.

Οι πρώτοι συνδικαλιστές πλήρωσαν 1000 ευρώ συνολικά όλη τους τη ζωή εισφορές και έχουν πάρει 200000 ευρώ πίσω.

δεν είναι θέμα φιλοσοφικής συζήτησης αλλά είναι ότι οι τύποι στο onecoin είναι SCAMMER! δλδ αν έχεις λεφτά για πέταμα τότε απλά κάψτα γιατί να στα φάνε αυτοί οι τύποι? Είναι απατεώνες σου λέω και σε αρκετές χώρες είναι εκτός νόμου όπως στην Βρετανία.

Ούτε καν τεχνολογία δεν έχουν από πίσω απλα ponzi έιναι.

Μόλις εγκατεστησα το copay και απέκτησα το πρώτο μου πορτοφόλι!

Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι να δω πως λειτουργεί;

bitcoin:1MHQBxHsC4xvAeyMZkYmbhxuwn1BaopuYR

Μόλις σου έστειλα :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!! Έχει 6+ confirmations... Κοιτάζω τις λεπτομέρειες της συναλλαγής (see it on the blockchain επιλογή στο copay) και βλέπω:

Total Received

0.05869128 BTC

Total Sent

0.05869128 BTC

Final Balance

0 BTC

No. Transactions

2

Αυτά τι είναι;

Δημοσ.

εδω είσαι

https://blockchain.info/address/1MHQBxHsC4xvAeyMZkYmbhxuwn1BaopuYR

τα υπόλοιπα είναι από το δικό μου wallet :P

δλδ σου έστειλα 0.001 και στην διεύθυνση μου όπου έφυγαν τα bitcoin μου έμειναν 0.05869128.

Υπόψην όμως τα 0.05869128 είναι της διεύθυνσης που σου έστειλα και όχι του wallet όπου μπορεί να έχω πολύ περισσότερα με άλλες διευθύνσεις.

Δημοσ.

Μα για ποιό λόγο να μου δείχνει το δικό σου υπόλοιπο; Δεν είναι προσωπικά δεδομένα αυτά; Έστω και αν δεν είναι όλου του wallet... Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική...

Δημοσ.

στο bitcoin blockchain τα πάντα είναι ανοιχτά να τα δουν όλοι. Το ότι γνωρίζεις ότι αυτή η διεύθυνση ανήκει σε μένα είναι λόγο ότι εγώ σου είπα ότι σου στέλνω bitcoin. Θα μπορούσα να σου είχα στείλει χωρίς να σου πω κάτι και μετά άντε να βρεις να με ταυτοποιήσεις με αυτές τις διευθύνσεις.

Γιαυτό λένε ότι το bitcoin δεν είναι ανώνυμο αλλά ψευδώνυμο. 

Δημοσ.

Γεια χαρά στην παρέα .

Διαβάζοντας αυτές τις ημέρες για τα κρυπτονομισματα και συγκεκριμένα για το bitcoin με την αξία του να ξεπερνά τον χρυσό εξεπλάγην για την πορεία που έχει αυτό το νόμισμα .

Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πρώτο ανακοινώθηκε το bitcoin είχα διαβάσει για αυτό και δεν έδωσα πολύ σημασία ,περνώντας τα χρόνια και διαβάζοντας για την εκρηκτική άνοδο/ζήτηση μετάνιωσα γιατί δεν ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ τότε που το bitcoin mining ήταν εφικτό .

Έχω βάλει ένα καημένο laptop για mining  να δω τι παίζει  και γελάω 2 χρόνια για να συνδεθεί στο δίκτυο του bitcoin .

Παρόλα αυτά έχω δημιουργήσει ένα wallet και συγκεκριμένα το blockhain για να το έχω και στο κινητό άδειο βέβαια αλλά σκέφτομαι να αγοράσω κάποια νομίσματά όταν θα πέσει η άξια τους .

Δημοσ.

Ωραίος καλή φάση.

Πως να αποκτήσω και άλλες μονάδες Bitcoin;

Το mining δεν είναι για μας πλέον ;

Έχω σκεφτεί να αγοράσω μια συσκευή εξοριξης αλλά από ότι βλέπω και πάλι δύσκολα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...