giannis22k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τι γνωμη εχετε για το συσγκεκριμενο κινητο?Με απασχολει λιγο το οτι φοραει τον 410soc.Το ειδα και απο κοντα και οντως πολθ καλη κατασκευη και στα λεφτα που ειναι πλεον.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δες και αυτο http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html
giannis22k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το εχω δει φιλε μου και αυτο..αλλον επεξεργαστη φοραει και μικροτερη οθονη?20 ευρω διαφορα και με το α5..
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ποσα διαθετεις και για ποια κυρια χρηση το θελεις;
giannis22k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μεχρι 250 ..κανονικη χρηση...απλα δεν θελω να παει η συζητηση π.χ στα 200 ευρω εχει και αυτο ...απλα σαν γνωμη το συγκεκριμενο κινητο..Φιλικα παντα το λεω
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ναι βρε...καταλαβα. Μπορει να θελεις μονο samsung κλπ γι'αυτο και ισως να το λες αυτο. Γνωμη μου ειναι ποιοτικο κινητο,μπολικη μνημη και για καθημερινη χρηση μια χαρα.Ο επεξεργαστης δεν ειναι πολυ ισχυρος. Οποτε θα πρεπει να κρινεις απο τις αναγκες σου. Εαν θελεις σε samsung το Α7(exynos) ειναι πολυ καλυτερο. To galaxy alpha δεν θα το προτεινα λογω 720p οθονη. Αν θελεις να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο ρωτα. 1
Masma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ναι βρε...καταλαβα. Μπορει να θελεις μονο samsung κλπ γι'αυτο και ισως να το λες αυτο. Γνωμη μου ειναι ποιοτικο κινητο,μπολικη μνημη και για καθημερινη χρηση μια χαρα.Ο επεξεργαστης δεν ειναι πολυ ισχυρος. Οποτε θα πρεπει να κρινεις απο τις αναγκες σου. Εαν θελεις σε samsung το Α7(exynos) ειναι πολυ καλυτερο. To galaxy alpha δεν θα το προτεινα λογω 720p οθονη. Αν θελεις να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο ρωτα. Tωρα που ανεφερες το A7. Θα σου κανω μια ερωτηση off topic. Θα επαιρνες galaxy S5 h galaxy A7?
giannis22k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Κοιτα το α7 δεν θα το προτιμοσα λογω 5.5 οθονης.Δεν ειμαι φανατικος της samsung και γενικα πλεον των android λογων lags(δεν λεω για κινητα ανω τον 250ευρω).Ειχα στο μυαλο μου να φανταστεις το lumia 830.Ετυχε να δω και απο κοντα το α5 και με με εξεπλησε με την κατασκευη του και γενικα πως καθεται το κινητο στο χερι μου.Ξερω οτι υπαρχει και το g2 αλλα δεν με ενθουσιαει τοσο και δεν βλεπω καποια διαφορα σε κανικη χρηση τουλαχιστον οσο αφορα την οθονη λογω το οτι ειναι FHD σε σχεση με το samsung.Οσο και για το lumia διαβασα δεν θυμαμαι που οτι η microsoft θα σταματησει το λειτουργικο της στα smarphones,οποτε με ψιλοξενερωσε με αυτο
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Tωρα που ανεφερες το A7. Θα σου κανω μια ερωτηση off topic. Θα επαιρνες galaxy S5 h galaxy A7? Αναλογως που θα εστιαζες. Κοιτα το α7 δεν θα το προτιμοσα λογω 5.5 οθονης.Δεν ειμαι φανατικος της samsung και γενικα πλεον των android λογων lags(δεν λεω για κινητα ανω τον 250ευρω).Ειχα στο μυαλο μου να φανταστεις το lumia 830.Ετυχε να δω και απο κοντα το α5 και με με εξεπλησε με την κατασκευη του και γενικα πως καθεται το κινητο στο χερι μου.Ξερω οτι υπαρχει και το g2 αλλα δεν με ενθουσιαει τοσο και δεν βλεπω καποια διαφορα σε κανικη χρηση τουλαχιστον οσο αφορα την οθονη λογω το οτι ειναι FHD σε σχεση με το samsung.Οσο και για το lumia διαβασα δεν θυμαμαι που οτι η microsoft θα σταματησει το λειτουργικο της στα smarphones,οποτε με ψιλοξενερωσε με αυτο Ειπα. Το a5 ειναι ποιοτικο και γενικα με τις καινουριες εκδοσεις android δεν εχουν lags(αντε κανα ψιλο). Εαν δεν ψαχνεις benchmark και εχεις τρελες απαιτησεις ειναι καλο κινητακι. Kαλη καμερα,και πισω και μπρος,2 ραμ,sd...μια χαρα. Νομιζω οτι αν ξανακανεις καμια βολτιτσα και το ξαναδεις ισως να το παρεις.Εγω για να παρω αυτο που ηθελα 3 φορες πηγα σε μαγαζι για να παρω αποφαση.
giannis22k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Eνοται οτι δεν θα κατσω να βαλω antutu και τετοια στο κινητο και να κανω benchmarks,Αλλ αφου το εχεις και εσυ ξερεις κατι παραπανω τοτε.
Karamol3golas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ναι βρε...καταλαβα. Μπορει να θελεις μονο samsung κλπ γι'αυτο και ισως να το λες αυτο. Γνωμη μου ειναι ποιοτικο κινητο,μπολικη μνημη και για καθημερινη χρηση μια χαρα.Ο επεξεργαστης δεν ειναι πολυ ισχυρος. Οποτε θα πρεπει να κρινεις απο τις αναγκες σου. Εαν θελεις σε samsung το Α7(exynos) ειναι πολυ καλυτερο. To galaxy alpha δεν θα το προτεινα λογω 720p οθονη. Αν θελεις να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο ρωτα. παντως ως κατοχος του alpha θα το προτεινα,αφου η οθονη πιθανως λογω amoled δεν φαινεται με τιποτα για 720p..
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Eνοται οτι δεν θα κατσω να βαλω antutu και τετοια στο κινητο και να κανω benchmarks,Αλλ αφου το εχεις και εσυ ξερεις κατι παραπανω τοτε. Eγω εχω το Note 4. Απλα σχολιασα για τι a5. 1
leo06 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το εχω δει φιλε μου και αυτο..αλλον επεξεργαστη φοραει και μικροτερη οθονη?20 ευρω διαφορα και με το α5.. ναι,άλλον επεξεργαστή φοράει και δεν έχει σχέση με τον ψόφιο 410 του a5 που φοράνε κινέζικα τον 100 ευρώ 1
GianniSM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ο 410 μπαίνει και στο Moto E των 120Ε. Δεν θα το έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα