capoelo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Έχω την εξής ερώτηση : έχω το template forte και θέλω να αλλάξω χρώμα στο φόντο ενός module (συγκεκριμένα το module του region 2) έτσι ώστε να μην μεταβάλλεται όταν αλλάζω style στο site μου (μέσω του template manager). Γράφω τον εξής κώδικα : <html> <body bgcolor="#66FF33"> <div align="center" class="titlewrap"> <h1 class="title1 textlarge1" style="color:#FFFFFF"> Κάντε τον χώρο σας μοναδικό<br/>για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης! </h1> </div> </body> </html> ο οποίος, όταν τον δοκιμάζω π.χ. στο w3schools.com δουλεύει άψογα αλλά στο module τίποτα.Τι κάνω λάθος;
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Από τα λίγα που ξέρω τα modules παίρνουν της τιμές των χρωμάτων από ένα css αρχείο αν μπορείς στείλε και ένα λινκ να δω για ποιο module λες.
capoelo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Link δεν μπορώ να σου στείλω, γιατί πρόκειται για project της εταιρίας στην οποία δουλεύω. Αν θες όμως googlαρε "joomla forte template" για περαιτέρω πληροφορίες. Ευχαριστώ.
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αν κατάλαβα καλά, θέλεις το module να έχει ένα χρώμα, πχ λευκό.Με μπερδεύεις εκεί με τα styles όμως.Αν μιλάμε για το module με το μεγάλο κείμενο στη μέση τότε#region2wrap { πχ. background: #fff;} μέσα στο αρχείο σου με τα css είσαι έτοιμος,Αν μιλάμε για τα κείμενα μέσα στο region2wrap τότε με#region2wrap h1.title1 { πχ. font-size: 12px; color: #666 !important; <- για το χρώμα των γραμμάτων πρέπει να χρησιμοποιήσεις !important;}μέσα στο css σου και είσαι έτοιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα