Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.Αγόρασα πέρυσι το I.ONIK TP8-1200QC το οποίο είναι ένα τετραπύρηνο τάμπλετ με Android 4.1.Από καινούριο είχε ένα σωρό προβλήματα, το ίδιο ανέφεραν πολλοί αγοραστές που είχαν πάρει το συγκεκριμένο μοντέλλο αλλά και διαφορετικά της ίδιας εταιρίας.Δηλαδή παρουσίαζε τα εξής: αργούσε να φορτώσει τις εφαρμογές,άνοιγε και έκλεινε η δεν είχε πολλές φορές καλό σήμα το WI-FI,εφαρμογές που ήθελα να κατεβάσω η να ενημερώσω από το Google Play αργούσαν πάρα πολύ.Αποφάσισα λοιπόν χθές να του κάνω Hard Reset με τον γνωστό τρόπο, πατημένο το volume+ και το Power συγχρόνως.Πράγματι μετά από λίγο μου έβγαζε το Logo του Android ,το άφηνα περίπου μισή ώρα αλλά τίποτα,δεν μου έβγαζε κάποιο μενού για να κάνω επιλογή.Τό επιχείρησα πολλές φορές αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.Ενδιάμεσα στις προσπάθειες που έκανα το άνοιγα κανονικά και έκανα διάφορες εργασίες.Μετά από όλα αυτά το ανοίγω τώρα κανονικά και μου βγάζει ένα logo που γράφει ALLWINER TECH/A31 Quad-Core και σταματάει εκεί η να πάω στην πρώτη περίπτωση που μου βγάζει το logo του Android.Δηλαδή έχω στην ουσία ένα νεκρό και άχρηστο tablet.Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση;Εδώ είναι τα πλήρη χαρακτηριστικά του:http://www.i-onik.de/en/tp8-quadcore

Επεξ/σία από gomme
Δημοσ.

Νομιζω τα allwinner μετα την οθονη με το ανδροιδες θελουν ν πατημα του volume + για να μπουν recovery ή κατι τετοιο. Γκουγκλαρε allwinner tablet hard reset...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εψαξα παντού για λύση έκανα τα πάντα αλλά αυτό τίποτα..εκεί κολλημένο.Τελικά μια και ήταν στην εγγύηση το έστειλα για επισκευή.Συνιστώ σε όλους μακρυά από αυτή τη μάρκα  η οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή.Εχω διαβάσει σε ξένα και ελληνικά φόρουμ πολλές αρνητικές κριτικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...